Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) 15.03.2013 от 17:00
Не, че играете кой знае какво, но не мисля и че го заслужавахте.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Не смятах, че отборите ще си вкарат гол след футбола, който показаха през първото полувреме.
Ботев май си решиха двубоя
Ботев май си решиха двубоя

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
От тук нататък думата на Миро за мен ще е закон 

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Черешката от Ботев вкара гола на сезона.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- we are the champions
- Контакти:
Трябваше да вкарате тука ама вратаря на Ботев си е класен 

- we are the champions
- Контакти:
ООООООООООООО Милчо Ангелов браво момче.Гледайте това е бъдещият нападател на националния отбор при мъжете.На 18 години ебаси тупалката!!!!Херо трябваше да почне с него мача,а не с Преслав! 

[center]R.I.P[/center]
Херо : грешката на Тр.Дянков е детинска . Вместо да дава нужното самочувствие на младите футболисти , точно обратното става ...
ХАХАХА по същия начин и на мача с Уефскито ... и ся пак ... а предния кръг по друг начин играеше ... защо ли ? Няма да ме е яд някои от младите да сбърка ... да направи нещо фрапантно но наи наи опитните играчи ... е някак си ... не им отива
днеска дали заради лошото време .. дали заради прякото предаване или заради работния ден ... а дали не и заради цирка на първото домакинство виждаме колко публика има ... на следващия мач и толкова няма да има с тази игра и с тези "ПРАВИЛНИ" грешки от страна на капитана и компания 
ХАХАХА по същия начин и на мача с Уефскито ... и ся пак ... а предния кръг по друг начин играеше ... защо ли ? Няма да ме е яд някои от младите да сбърка ... да направи нещо фрапантно но наи наи опитните играчи ... е някак си ... не им отива

- Bartolomej
- Контакти:
Милчо ги разби .
Ебахти гола с над 100 км , вратарчето им даже не разбра ,че има гол , а тръгна да изпълнява аут
Напълни ми душата тва момче. Изпълнихме си първата цел , сега остана и Рони (Дрянов) да заший едно голче в сериа А .
За мача ко да кажа , бихме се сами . Колкото и да не им се вярва на канарите и в двата мача с нас имаха ебахти якия късмет , че на победиха . Там Венко им подари два гола , без да имат чисто положение , тук вратарчето ни и Траян и пак нямаха положения
Ми ко да праиш такъв е живота . Ся отиваме в Пловдив със смърфчитата и ще стискаме палци на Рони да се разпише
Успех на Ботев в борбата с бфс-мафия за ле .
Ебахти гола с над 100 км , вратарчето им даже не разбра ,че има гол , а тръгна да изпълнява аут

Напълни ми душата тва момче. Изпълнихме си първата цел , сега остана и Рони (Дрянов) да заший едно голче в сериа А .
За мача ко да кажа , бихме се сами . Колкото и да не им се вярва на канарите и в двата мача с нас имаха ебахти якия късмет , че на победиха . Там Венко им подари два гола , без да имат чисто положение , тук вратарчето ни и Траян и пак нямаха положения

Ми ко да праиш такъв е живота . Ся отиваме в Пловдив със смърфчитата и ще стискаме палци на Рони да се разпише

Успех на Ботев в борбата с бфс-мафия за ле .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- hristo1306
- Контакти:
Време е да седне при Стоян,много стана вече ! Явно е проумял след случката с "Левски" миналия сезон !