Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот Sardukar » 15 мар 2013 16:29

Мегъна май иска Барса да бият ПСЖ с 0-4 в Париж и да не се явяват на домакинството си :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 15 мар 2013 16:31

megan fox написа:
doktora25 написа:
megan fox написа:Ами в това е въпроса... Дали? Защо да го дисквалифицират? Просто си му пишат служебна загуба с 3:0, гледа се общият резултат и вкаралият повече продължава...

Сигурно е така, като се има предвид случилото се с Мура срещу Арсенал Киев.

За какво иде реч? :?

Имаше някакви нередности в Арсенал Киев и отсъдиха служебна победа за Мура. Но втори мач също се игра.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 мар 2013 16:37

ЦСКА - Стяуа 3-3, 0-2. Румънците после се паднаха с ПСЖ и се случи нередовен играч при французите, загубиха служебно с 3-0. На реванша биха с 5-0, доколкото си спомням и се промъкнаха в групите на ШЛ.

Най-интересно е и двата отбора да не се явят за мача. 3-3 общ резултат, домакинката на стадиона бие дузпи на празна врата, феновете треперят :mrgreen:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 мар 2013 16:38

Тоя Мегъна като го слушам, имам чувството, че гледа на мачовете като на математически задачи - с две думи - точна наука. Един ЧК, един фаул, една грешка (било то вратарска, съдийска и пр.) могат да обърнат всичко, а дори и две срещи. Да не говорим за липсата на късмет понякога...
Малага били пускали много трудно голове, имали Роке Санта Крус за златна резерва, грози ги наказание от УЕФА, за тва ще играят напук на всичко, максимално нахъсани... Вече влезе в психата на отбора (да не кажа в съблекалнята).

Според мен пък това е идеалния спценарии за BVB. Няма да се изненадам ако стане като със Шахтьор - равен или минимална победа за Малага в първия мач, а втория Дортмунд да ги отнесат.

Давате някакви имена на млади надежди, златни резерви и футболисти обиколили половин Европа (което не значи, че са слаби де) и анонимници като Пиазон, който има 10 мача в цялата си кариера, а все едно е детето чудо... (хубаво, че Сардукар е фен на Челси, че да го спомене... Да казвам ли пак за играчите в Англия и какви звезди ги изкарват всички рано, рано)

Сякаш пък Вайденфелер, Хумелс, Суботич, Гьондуган, Гьотце, Ройс, Левандовски, Куба... са някакви второразредни футболисти. Да не говорим какъв колектив имат Дортмунд и колко са задружни.

Определено ще е много интересен мач. Мисля, че отборите са равностойни.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 16:54

dxl написа:Тоя Мегъна като го слушам, имам чувството, че гледа на мачовете като на математически задачи - с две думи - точна наука. Един ЧК, един фаул, една грешка (било то вратарска, съдийска и пр.) могат да обърнат всичко, а дори и две срещи. Да не говорим за липсата на късмет понякога...

Много ясно! Един грешен тъч може да преобърне тотално хода на мача! От сгрешеният тъч отбора, който е облагодетелстван прави атака, стига се дузпа за тях и червен картон за съперника и всичко отива по дяволите за другият отбор! И защо? Защото един тъч е сбъркан, а реално топката е трябвало да бъде притежание на другият отбор, т.е. е нямало как да се стигне до дузпа и червен картон!!! С други думи ефекта на пеперудата! Всяка ситуация оказва ефект върху бъдещите ситуации, които ще се разиграят на терена! Разбира се, че един картон има огромно значение. При следващ жълт за същият играч става червен и тоя отбор остава с човек по-малко, да не говорим ако картона е бил директно червен и е бил даден незаслужено! Всяка грешка може да окаже влияние над крайният резултат! Е да, има значение ако грешката дойде в самият край на мача при резултат 5:0... дали ще стане 5:1 или 6:0 все тая. Ама ако грешката е в началото при 0:0 или 1:0 определено има огромно значение и оказва влияние!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 15 мар 2013 16:57

dxl написа:Тоя Мегъна като го слушам, имам чувството, че гледа на мачовете като на математически задачи - с две думи - точна наука. ...

Ето я формулата, с която работи Мегъна. :) [center][offtopic]Изображение[/offtopic][/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 17:05

Тази е прекалено опростена, не става за мен... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2013 17:06

:mrgreen:

Мегъна учеше за адвокат или бъркам. Да не е и завършил вече ?
Математиката му е чужда предполагам и с неговата теория и последователност от логични нелогизми може да обори дори и E=MC²!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 17:07

Pichichi написа::mrgreen:

Мегъна учеше за адвокат или бъркам. Да не е и завършил вече ?
Математиката му е чужда предполагам и с неговата теория и последователност от логични нелогизми може да обори дори и E=MC²!

Колега, колега, много грешиш. Никак не ми е чужда математиката, защото правото, което още уча ми е второ висше, първото е инженерна специалност от ТУ (ЕФП към ФМНЕ) и съм изучил всички видове висша математика. ;) И да, мога да оборя теорията на отностелността, правил съм го вече пред професро Люцканов (по физика разбира се), никакви проблеми. ;)
Впрочем то е доказано, че тя е грешна и непълна и затова сега се прави нова квантова теория на относителността! Настоящата на Айнщайн става на пух и прах като се намесят елементарните частици като фотона и неутриното, да не говорим за Екс бозона (божията частица)!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2013 17:11

Браво, значи съм дал грешно предположение.

Върни се в “Архив”