Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот doktora25 » 15 мар 2013 15:19

megan fox написа:Така е, повечето мачове реваншите са на Камп-а. Това понякога е за добро, но понякога никак не е полезно. Ако другият отбор е успял да вземе добър домакински резултат после в реванша се затваря яко срещу нас и не винаги успяваме да се справим. Има няколко такива примера през години. ;) Не винаги ще става като с Милан... Аз лично предпочитам първо да сме домакини, за да си решим сблъсъка на наш терен и реванша да е протоколен, както беше с баварците, когато за последно се паднахме с тях. ;) Биеш с 3-4 гола като домакин и после на реванша няма какво да стане. ;)

Направо всички са си на Кампа последните няколко години, но както сам казваш понякога е за добро. :mrgreen:
Помня го този мач с горчивина, той също е повлиял върху психиката, за която говоря, а спомняш ли си какво се случи при предната ви победа срещу нас?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 мар 2013 15:20

Дортмунд продължават и са скрития фаворит в турнира.....слушайте кво ви пее радиото :lol: :mrgreen:

Както Малага имат играчи за контри, така имат и БВБ - Ройс, Гьотце, Ливадата.... не знам как ще подходят Малага в първия мач - дали ще изчакват или ще тръгнат напред, но си мисля че Дортмунд ще вкара в Испания, а след това на Сигнал Идуна ще си ги бие без особени проблеми :roll:

1:1 и 2:0 да кажем като резултати :lol:

ПП: Не знам защо си мисля че още в Испания ще бият миньорите :?

Фокс, Дортмунд са много силен отбор, Малага криволичи в последно време, така че шансовете за мен са 35/65 и както вика Сиси - Дортмунд е на 50% на полуфинал, в ШЛ :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

haha

Мнениеот haha » 15 мар 2013 15:22

Подценяваш силната защита на Малага, класата на Иско и способността на Санта Круз да избухне във важен момент. ;) Аз бих оценил шансовете като 50:50.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 15:26

doktora25 написа:
megan fox написа:Така е, повечето мачове реваншите са на Камп-а. Това понякога е за добро, но понякога никак не е полезно. Ако другият отбор е успял да вземе добър домакински резултат после в реванша се затваря яко срещу нас и не винаги успяваме да се справим. Има няколко такива примера през години. ;) Не винаги ще става като с Милан... Аз лично предпочитам първо да сме домакини, за да си решим сблъсъка на наш терен и реванша да е протоколен, както беше с баварците, когато за последно се паднахме с тях. ;) Биеш с 3-4 гола като домакин и после на реванша няма какво да стане. ;)

Направо всички са си на Кампа последните няколко години, но както сам казваш понякога е за добро. :mrgreen:
Помня го този мач с горчивина, той също е повлиял върху психиката, за която говоря, а спомняш ли си какво се случи при предната ви победа срещу нас?

За кой мач ме питаш? Последно двата отбора играха през 2010 или 2011 на Алианц Арена за Ауди къп и ви бихме с резервите на финала, но това не е официален мач.

Иначе в исторически аспект нямаме много успехи срещу вас и като цяло дълги години нямахме победа на немска земя. Трябваще да дойде ерата на Пеп, за да променим това.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 15:29

JackPackage написа:Фокс, Дортмунд са много силен отбор, Малага криволичи в последно време, така че шансовете за мен са 35/65 и както вика Сиси - Дортмунд е на 50% на полуфинал, в ШЛ :mrgreen: :mrgreen:

Джак, отлично знаеш, че нагласата в ШЛ е доста по-различна от тази във вътрешното първенство. Имали сме не един и два случая, когато даден отбор изпитва затруднения в домашното си първенство, но печели в ЕКТ. За справка дори актуалният носител на ШЛ беше така миналият сезон. ;) Сети се, че Челси даже не бяха в 4-ката на класирането и играха тоя сезон в ШЛ по право, защото на носителя на трофея трябва да му се даде шанс да го защити. ;)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 мар 2013 15:32

Домакинство в реванша е предимство абсолютно винаги, когато се срещат равностойни отбори. Затова победителите в групите се награждават по този начин за осминафиналите, въпреки че понякога се случват и много неравностойни двойки. Дали отборът, който играе на собствения си стадион в реванша ще успее да се класира е отделен въпрос. Иначе, щом предпочиташ Барселона да домакинства първия мач... айде пожелавам ти двата испански гранда да се класират за полуфиналите и втората среща да е на "Бернабеу". Май така всички ще са доволни, no? :mrgreen:

П.п. 10-2 е съотношението.
Последна промяна от Groucho на 15 мар 2013 15:34, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 мар 2013 15:32

Малага - Борусия Д

2 от най-приятно играещите отбори до момента в турнира - лошо е, че единият ще отпадне, но е супер, че другият ще има възможността да играе на полуфинал. Моите симпатии са в полза на испанците, но Дортмунд ми се струват лек фаворит - от видяното до момента в турнира германците ми изглеждат като по-уверения отбор. Ако трябва да определя шансовете в проценти, бих дал 60:40 за Борусия.

Реал М - Гаталасарай

На пръв поглед най-ясната двойка. Много ми се иска турците да поднесат изненада, а имат и солидни футболисти, но класата е доста повече в полза на испанците. Вероятно ще вземат добър аванс на свой терен, а реваншът ще е протоколен.

ПСЖ - Барселона

ПСЖ имат много класни играчи, но колективът им все още не е достатъчно сработен. Ибрахимович няма да играе в първата среща и това допълнително ще ги затрудни в търсенето на добър резултат - най-много да вземат някоя минимална победа, но и за това шансът не е голям. Надявам се каталунците да елиминират французите без особени проблеми и мисля, че ще го направят.

Байерн М - Ювентус

Най-равностойната двойка, за която не се наемам с прогноза. Юве са ми по-симпатични и ще стискам палци за тях.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 15:34

Groucho написа:

Домакинство в реванша е предимство абсолютно винаги, когато се срещат равностойни отбори. Затова победителите в групите се награждават по този начин за осминафиналите, въпреки че понякога се случват и много неравностойни двойки. Дали отборът, който играе на собствения си стадион ще успее да се класира е отделен въпрос. Иначе, щом предпочиташ Барселона да домакинства първия мач... айде пожелавам ти двата испански гранда да се класират за полуфиналите и втората среща да е на "Бернабеу". Май така всички ще са доволни, no? :mrgreen:

Идеално. Последните десетина Класики играем по-добре на Бернабеу, отколкото на Камп-а ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 мар 2013 15:34

Middlesbrough написа:Ох размина се Барса и Юве са в различни дни (whew) :twisted: :) :)

Ще трябва да те разочаровам, ама си в грешка. Сега гледам в сайта на УЕФА и виждам, че ще играят в едни и същи дни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 мар 2013 15:35

Udoji90 написа:
Middlesbrough написа:Ох размина се Барса и Юве са в различни дни (whew) :twisted: :) :)

Ще трябва да те разочаровам, ама си в грешка. Сега гледам в сайта на УЕФА и виждам, че ще играят в едни и същи дни.

СПОРТАЛА ДА ГО ДУХАТ ТОГАВАААААА :( :( :( :@:@:@
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”