Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) 15.03.2013 от 17:00

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 мар 2013 12:33

we are the champions написа:
petkan написа:Имам сладкото предчувствие за първи три точки. Хайде Акулки, схрускайте канарчетата днес! Поне на терена! Щото на трибуните, ние май ще бъдем схрусканите :(

Добре де толкова голям град като Бургас и не може да си напълните стадиона билетите ли са скъпи каква е причината ?

Само една - Митко Събев .

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 мар 2013 12:44

Янко ли ще пази? Хардуер това ли имаш предвид? Еми няма да е зле ако ще доиграваме сезона което е видно да почнем да налагаме нов вратар, особено бургазлия. Стоян е готин пич, добър вратар, много земно момче, направи доста за нас, спасявал ни е в доста ситуации, и той горкия трябваше да изтърпи доста по времето на Балъков за мсетка на Борел. Перфектен за копания и за приятел може би, но мисля че е време лека полека да предаде щафетата на Янко. Това момче има потенциал и аз ще се радвам да го развие при нас. Все пак е родно производство :) Това е личното ми мнение, не ангажирам никой.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 мар 2013 13:05

калпазанчо написа:Янко ли ще пази? Хардуер това ли имаш предвид? Еми няма да е зле ако ще доиграваме сезона което е видно да почнем да налагаме нов вратар, особено бургазлия. Стоян е готин пич, добър вратар, много земно момче, направи доста за нас, спасявал ни е в доста ситуации, и той горкия трябваше да изтърпи доста по времето на Балъков за мсетка на Борел. Перфектен за копания и за приятел може би, но мисля че е време лека полека да предаде щафетата на Янко. Това момче има потенциал и аз ще се радвам да го развие при нас. Все пак е родно производство :) Това е личното ми мнение, не ангажирам никой.

Янко няма ръст за вратар ... а това се компенсира много трудно .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 15 мар 2013 13:21

Херо ще лъже Мъри с нови нападатели
Две промени в офанзивен план ще направи старши треньорът на Черномо­рец Димитър Димитров за предстоящото домакинство срещу Ботев Пловдив. Разоча­ровалият срещу ЦСКА францу­зин Лорис Арно ще отстъпи мястото си на 18-годишния Станислав Дрянов, крито се Включи много силно при госту­ването на "Армията".
Другата промяна ще е завръщането на върха на ата­ката на Преслав Йорданов за сметка на младока Милчо Анге­лов. Халфовата линия на „акули­те” отново ще бъде изградена от опитните - Траянов, Паланков и Цонков. Триото ще бъде нагърбено основно с дефанзивни функции, но при възмож­ност ще се включва и в атаки­те на бургазлии.
В отбрана до последно ще се следи състоянието на Георги Терзиев, който срещу ЦСКА завърши мача с пукната глава, а през седмицата получи и кон­тузия в бедрото. От лекарския щаб на Черноморец са уверили Херо, че младежкият национал ще е на линия. При евентуално негово отсъствие ще се нало­жив отбрана да се върне Паланков. Другите двама централни бранители, които евен­туално ще си партнират с Тер­зиев, са Яни Пехливанов и Траян Дянков. В отсъствието на кон­тузения Фо-Поре шанс за изява в трети пореден мач ще полу­чи Крум Стоянов отляво, дока­то на срещуположния фланг Ве­нелин филипов ще заслужи ти­тулярно място за сметка на Александър Башлиев. Със сигур­ност в игра през втората част ще се появи и Янис Юсеф, който притежава отлични качества, но все още не се е сработил с останалите в халфовата ли­ния.
От Черноморец намекна­ха, че съществува макар и ми­нимална вероятност контузе­ните Уатара и Гаел да попад­нат в групата, като това ще стане ясно буквално в часовете преди срещата.
Старши треньорът на Ботев Пд Станимир Стоилов е принуден да прекроява отбраната за днешното гостуване в Бургас. Заради контузиите на Марлон Перейра и Веско Минев, и наказанието на Йордан Христов, централният бранител Ангел Рахов ще играе като десен бек. Ляв краен защитник ще бъде Артур Енрике.
Рахов бе използван по време на подготовката няколко пъти на тази позиция. В двустранните игри през седмицата се готвеше като краен бранител, което донякъде разкри замисъл на Мъри.
Мачът Черноморец - Ботев (Пд) започва в 17:00.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 мар 2013 14:01

В момента все още се прокрадва слънце, но по време на мача ще вали. Ние как да е ще изкараме някак си под козирките, но феновете на Ботев ще са като мокри канарчета накрая. Бих им предложил дъждобрани. Имам в изобилие, но са............ сини :lol:
Това в кръга на шегата разбира се, но отдавна ми се върти идея в главата, определени клубове да се договарят помежду си за нормални условия за гостуващите агитки. Ние така и така не си пълним стадиона, що да не предоставим на гостите сушинка, пък и човещинка. В замяна пък те ще ни предоставят условия, подходящи за хора, когато им гостуваме ние, а не да ни тъпчат в разни кошари на п'чка си майчина, откъдето не се и вижда нищо. Все пак не сме животни... В края на краищата ходим по стадионите, освен да поддържаме отборите си, да гледаме какво става и на терена.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 мар 2013 14:24

petkan написа:В момента все още се прокрадва слънце, но по време на мача ще вали. Ние как да е ще изкараме някак си под козирките, но феновете на Ботев ще са като мокри канарчета накрая. Бих им предложил дъждобрани. Имам в изобилие, но са............ сини :lol:
Това в кръга на шегата разбира се, но отдавна ми се върти идея в главата, определени клубове да се договарят помежду си за нормални условия за гостуващите агитки. Ние така и така не си пълним стадиона, що да не предоставим на гостите сушинка, пък и човещинка. В замяна пък те ще ни предоставят условия, подходящи за хора, когато им гостуваме ние, а не да ни тъпчат в разни кошари на п'чка си майчина, откъдето не се и вижда нищо. Все пак не сме животни... В края на краищата ходим по стадионите, освен да поддържаме отборите си, да гледаме какво става и на терена.

Брей, съгласен! Петьо за президент!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 мар 2013 14:37

О-оооооо-ооооооо президент, президент :lol:

Ти не си ли в Славейков?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 мар 2013 14:50

petkan написа:О-оооооо-ооооооо президент, президент :lol:

Ти не си ли в Славейков?

Е, бях, вече не :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 15 мар 2013 14:58

Айде,здрава подкрепа и от мен - Косьо Мегафона! ПО-БЕ-ДА!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 мар 2013 15:06

Не ми се мисли терена какво мазало ще е.В Манхатън баси пороя,ако и в Лазур е валяло така,просто не ми се мисли.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Черноморец”