Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот Tobacco » 15 мар 2013 14:12

Sardukar написа:Ей тоя ще класира Малага
Изображение

:lol:
Пиазон е резерва в Малага.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 15 мар 2013 14:14

Tobacco написа:
Изображение

и, кво? Резервите не могат ли да влязат и да спечелят мача? Ебахти аргумента!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 14:15

Robbery написа:
megan fox написа:ШЛ не е Бундеслигата. Ако има отбор, който отлично да знае слабите места на Байерн, то това е Борусия и логично е те да ви затрудняват много. Но ШЛ е друга бира. ;) Пелегрини е далеч по-опитен от Клоп и чисто тактически ще спечели надлъгването м/у треньорите. Състава на Малага е непознат за повечето специалисти, които не следят Примера, реално испанците са дебютанти в ШЛ. ;) Гледах мачовете на Борусия с РМ. Не останах много впечатлен честно да ти кажа. Като се има предвид, че по това време от сезона РМ падаха от куцо и сакато в Примера и определено имаха трудности в играта си, то тия резултатите не са много показателни, още повече, че дойдоха в груповата фаза. Признавам, че Борусия съм ги гледам само в ШЛ, от Бундеслигата не съм гледал нито един мач, но за сметка на това съм гледал достатъчно мачове на Малага, за да знам, че Иско ще създаде много неприятности на немците, а златната резерва на Пелегрини - Роке Санта Круз няма нужда от представяне. ;)

Ще видим и двата мача ще са супер интересни, чисто като интрига този сблъсък го нареждам веднага след Байерн - Юве.

Аз не съм толкова сигурен, че Пелегрини е по-добрият от двамата треньори. При това срещу отбор като Дортмунд е много трудно да се изгради хубава тактика. Малага освен Иско кои други млади и обещаващи звезди имат? Докато Борусия с Götze и Reus имат едно от най-добрите дуота в света. Левандовски е отличен нападател. А в лицето на Хумелс ( ако се оправи до мача с Малага) и Сyботич Борусия имат двама защитника на интернационално ниво.

Малага са много стабилни в защита. Допускат малко голове и играят с убийствени контри. Могат да владеят топката много добре, но не им е проблем и да отстъпят инициативата на съперника си. Имай предвид, че са типичен домакински отбор. Като гости правят грешки, но на Розаледа са много силни и най-важното ефективни. Имат няколко изключително опитни играча като Тулалан, Савиола, Круз и Баптища. ;) Едва ли се налага да бъдат представяни.

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 14:17

Sardukar написа:
Tobacco написа:
Изображение

Този сезон, както казах златната резерва на Пелегрини е Роке Санта Круз. Не се знае кога ще избухне. ;) Не знам какво става със "звяра" Баптища също може лошо да наказва, но май е контузен...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 мар 2013 14:18

Sardukar написа:
Tobacco написа:
Изображение

Това е малко като Варан национал на Испания 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2013 14:19

Значи ние си говорим кой ще продължи и кой отпадне но това е проформа.
Футбол е и един ЧК или грешка на вратар могат да решат класирането на някои отбори. Реал и Барса
са фаворити (още повече че Ибрахимович няма да играе в домакинството на франсетата) но клишето
си казва доста неща. Мойто желание се сбъдна да се срещнат Байерн М и Ювентус сега защото един такъв финал
щеше да е разочароващ за мен като привърженик тъй като нямаше да мога да взема страна във финала.
Малга - Борусия Д - на първо четене Дортмунд са фаворити с футболистите които имат дали ще отидат
на 1/2 финал е друг филм обаче.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 15 мар 2013 14:26

Пиазон направи 19г. този Януари. Тогава и премина при Малага. Играл е в 5 мача, като в 3 е бил титуляр. Общо 315мин. Не е някаква дълбока резерва.

ПП За този мач. Борусия Д имат предимство, че ще решават сблъсъка пред своите фенове. Могат да си позволят рутации в шампионата, а за Малага това не е много сигурно и зависи от амбициите има за топ 4 (надявам се Пиазон да играе покрай тези мачове). Пелегрини е добър треньор, но не мисля, че Клоп е по-слаб от него. Борусия Д имат силни футболист във всички линии. Аз харесвам поляците бек и крило от дясно дето играят. Най-харесвам Марко Ройс в техния състав. Изключително животно е :mrgreen:
Малага са компактен отбор. Тулалан не играе толкова често за Малага през този сезон, а преди няколко седмици Баптища се върна след много тежка контузия и не е футболиста, който беше (което не значи, че не може да направи два силни мача с/у Борусия Д). Иско след като е избран за най-добър млад играч в Европа.... сигурно е имало защо. Не мисля, че испанския отбор е срещал съперник като Борусия Д до сега и защитата им ще види много зор. Все пак Демикелис ги познава кои са. Шансовете са 50/50 преди първата среща, но като краен победител Борусия Д са фаворити. Остава да го докажат с добра игра.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 мар 2013 14:32

Шо има? Голема активност :lol:

Барселона изтегли отбора, който исках да се падне на Милан, ако италианците бяха продължили. Златан има към 30 гола в близо 100 мача в Европа. Миналата година не игра лошо с испанците, записа асистенция във втория мач, доколкото си спомням. Лошото за ПСЖ е, че това се случва много рядко в международните мачове със силни противници. Французите (тук кавички са нужни, ама айде) имат силни състезатели, но ако Каталунците не продължат ще бъде изненада. Барселонци не могат да се оплачат от жребия, отново са домакини в четвъртфинал или полуфинал, както много пъти в последните години

Галата Реал срещу Галатасарай. Да ме прощават Дрогба, Снайдер и колегите им, но те не са големият фаворит. Във футбола всичко е възможно, но... едва ли. Ще си заслужава да се види атмосферата на реванша в Истанбул.

Малага е отбор, който много трудно допуска голове в ШЛ. А това е много важно в турнирните двубой. Очаквам Борусия да продължи, имат и предиството втората среща да е на "Сигнал Идуна Парк".

Байерн - Ювентус... Нелепо е да се определя фаворит в тази двойка, както беше нелепо и миналата година в Байерн - Реал. И двата отбора имат добри вратари, защитници, много резултатни халфове. Единствената разлика е, че нападателите на Ювентус бележат по-рядко. Очаквам Байерн да продължи, въпреки че реванша е в Торино.

Най-много нищо да не позная :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 14:35

Sardukar написа:Пиазон направи 19г. този Януари. Тогава и премина при Малага. Играл е в 5 мача, като в 3 е бил титуляр. Общо 315мин. Не е някаква дълбока резерва.

ПП За този мач. Борусия Д имат предимство, че ще решават сблъсъка пред своите фенове. Могат да си позволят рутации в шампионата, а за Малага това не е много сигурно и зависи от амбициите има за топ 4 (надявам се Пиазон да играе покрай тези мачове). Пелегрини е добър треньор, но не мисля, че Клоп е по-слаб от него. Борусия Д имат силни футболист във всички линии. Аз харесвам поляците бек и крило от дясно дето играят. Най-харесвам Марко Ройс в техния състав. Изключително животно е :mrgreen:
Малага са компактен отбор. Тулалан не играе толкова често за Малага през този сезон, а преди няколко седмици Баптища се върна след много тежка контузия и не е футболиста, който беше (което не значи, че не може да направи два силни мача с/у Борусия Д). Иско след като е избран за най-добър млад играч в Европа.... сигурно е имало защо. Не мисля, че испанския отбор е срещал съперник като Борусия Д до сега и защитата им ще види много зор. Все пак Демикелис ги познава кои са. Шансовете са 50/50 преди първата среща, но като краен победител Борусия Д са фаворити. Остава да го докажат с добра игра.

Има много истина в коментара ти, само да отбележа 1-2 неща. ;)
Както казах Малага са много силен домакин и на свой терен пускат малко голове, та вземат ли добър резултат, предвид, че Пелегрини е прагматичен човек реванша ще е много тежък за Борусия. В общи линиия при победа в първият мач ще гледаме как Малага в реванша основно се брани и разчита на контри на скорост.
Испанците са един от трите отбора с най-яка защита и най-малко допуснати голове в Примера, като се има предвид, че Барса и Реал там доста развалят головата разлика на отборите...

Точно заради това, че Малага са домакини в първият мач им давам леко предимство и за мен нещата са 55:45 в полза на испанците. Както феновете на баварците се радват, че първият мач са домакини и казват, че съперника им няма шанс, защото немците ще решат всичко на Алианц Арена, те такива са и моите виждания за Малага. Понякога да си домакин на първият мач е по-голямо предимство от това да си домакин на реванша.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 14:37

Groucho написа:Барселонци не могат да се оплачат от жребия, отново са домакини в четвъртфинал или полуфинал, както много пъти в последните години

Май имаш предвид реванша, защото на 1/4 и 1/2 финалите и двата отбора имат по един домакински мач. :mrgreen:

Върни се в “Архив”