Sardukar написа:Ей тоя ще класира Малага

Пиазон е резерва в Малага.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Ей тоя ще класира Малага
Tobacco написа:Sardukar написа:Ей тоя ще класира Малага
![]()
Robbery написа:megan fox написа:ШЛ не е Бундеслигата. Ако има отбор, който отлично да знае слабите места на Байерн, то това е Борусия и логично е те да ви затрудняват много. Но ШЛ е друга бира.Пелегрини е далеч по-опитен от Клоп и чисто тактически ще спечели надлъгването м/у треньорите. Състава на Малага е непознат за повечето специалисти, които не следят Примера, реално испанците са дебютанти в ШЛ.
Гледах мачовете на Борусия с РМ. Не останах много впечатлен честно да ти кажа. Като се има предвид, че по това време от сезона РМ падаха от куцо и сакато в Примера и определено имаха трудности в играта си, то тия резултатите не са много показателни, още повече, че дойдоха в груповата фаза. Признавам, че Борусия съм ги гледам само в ШЛ, от Бундеслигата не съм гледал нито един мач, но за сметка на това съм гледал достатъчно мачове на Малага, за да знам, че Иско ще създаде много неприятности на немците, а златната резерва на Пелегрини - Роке Санта Круз няма нужда от представяне.
![]()
Ще видим и двата мача ще са супер интересни, чисто като интрига този сблъсък го нареждам веднага след Байерн - Юве.
Аз не съм толкова сигурен, че Пелегрини е по-добрият от двамата треньори. При това срещу отбор като Дортмунд е много трудно да се изгради хубава тактика. Малага освен Иско кои други млади и обещаващи звезди имат? Докато Борусия с Götze и Reus имат едно от най-добрите дуота в света. Левандовски е отличен нападател. А в лицето на Хумелс ( ако се оправи до мача с Малага) и Сyботич Борусия имат двама защитника на интернационално ниво.
Sardukar написа:Tobacco написа:Sardukar написа:Ей тоя ще класира Малага
![]()
и, кво? Резервите не могат ли да влязат и да спечелят мача? Ебахти аргумента!
Sardukar написа:Tobacco написа:Sardukar написа:Ей тоя ще класира Малага
![]()
и, кво? Резервите не могат ли да влязат и да спечелят мача? Ебахти аргумента!
Sardukar написа:Пиазон направи 19г. този Януари. Тогава и премина при Малага. Играл е в 5 мача, като в 3 е бил титуляр. Общо 315мин. Не е някаква дълбока резерва.
ПП За този мач. Борусия Д имат предимство, че ще решават сблъсъка пред своите фенове. Могат да си позволят рутации в шампионата, а за Малага това не е много сигурно и зависи от амбициите има за топ 4 (надявам се Пиазон да играе покрай тези мачове). Пелегрини е добър треньор, но не мисля, че Клоп е по-слаб от него. Борусия Д имат силни футболист във всички линии. Аз харесвам поляците бек и крило от дясно дето играят. Най-харесвам Марко Ройс в техния състав. Изключително животно е![]()
Малага са компактен отбор. Тулалан не играе толкова често за Малага през този сезон, а преди няколко седмици Баптища се върна след много тежка контузия и не е футболиста, който беше (което не значи, че не може да направи два силни мача с/у Борусия Д). Иско след като е избран за най-добър млад играч в Европа.... сигурно е имало защо. Не мисля, че испанския отбор е срещал съперник като Борусия Д до сега и защитата им ще види много зор. Все пак Демикелис ги познава кои са. Шансовете са 50/50 преди първата среща, но като краен победител Борусия Д са фаворити. Остава да го докажат с добра игра.
Groucho написа:Барселонци не могат да се оплачат от жребия, отново са домакини в четвъртфинал или полуфинал, както много пъти в последните години
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта