Robbery написа:megan fox написа:Robbery написа:Мегъне, ама има и добри предпоставки за два немски и два испански на полуфинала. И после какво ще става само УЕФА си знае...
Така е. Но си мисля, че е по-вероятно ние да отпаднем от ПСЖ, отколкото Малага да отпадне от Борусия. Отбора от Дортмунд за мен е силно надценен.
Явно не си гледал много мачове на Дортмунд този сезон. Дортмунд е отбор, който сериозно ни затруднява в директните двубои в Бундеслигата и са на много високо ниво. С това не искам да кажа, че Малага са слаб отбор, но вероятността да продължат СПОРЕД МЕН не е толкова голяма, както ти смяташ.
ШЛ не е Бундеслигата. Ако има отбор, който отлично да знае слабите места на Байерн, то това е Борусия и логично е те да ви затрудняват много. Но ШЛ е друга бира.
 Пелегрини е далеч по-опитен от Клоп и чисто тактически ще спечели надлъгването м/у треньорите. Състава на Малага е непознат за повечето специалисти, които не следят Примера, реално испанците са дебютанти в ШЛ.
 Пелегрини е далеч по-опитен от Клоп и чисто тактически ще спечели надлъгването м/у треньорите. Състава на Малага е непознат за повечето специалисти, които не следят Примера, реално испанците са дебютанти в ШЛ.  Гледах мачовете на Борусия с РМ. Не останах много впечатлен честно да ти кажа. Като се има предвид, че по това време от сезона РМ падаха от куцо и сакато в Примера и определено имаха трудности в играта си, то тия резултатите не са много показателни, още повече, че дойдоха в груповата фаза. Признавам, че Борусия съм ги гледам само в ШЛ, от Бундеслигата не съм гледал нито един мач, но за сметка на това съм гледал достатъчно мачове на Малага, за да знам, че Иско ще създаде много неприятности на немците, а златната резерва на Пелегрини - Роке Санта Круз няма нужда от представяне.
 Гледах мачовете на Борусия с РМ. Не останах много впечатлен честно да ти кажа. Като се има предвид, че по това време от сезона РМ падаха от куцо и сакато в Примера и определено имаха трудности в играта си, то тия резултатите не са много показателни, още повече, че дойдоха в груповата фаза. Признавам, че Борусия съм ги гледам само в ШЛ, от Бундеслигата не съм гледал нито един мач, но за сметка на това съм гледал достатъчно мачове на Малага, за да знам, че Иско ще създаде много неприятности на немците, а златната резерва на Пелегрини - Роке Санта Круз няма нужда от представяне.  
 Ще видим и двата мача ще са супер интересни, чисто като интрига този сблъсък го нареждам веднага след Байерн - Юве.

[/center]
[/center]