Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ar4i
Контакти:

Дарко,Зе,Юсеф и Живко

Мнениеот Ar4i » 21 сеп 2009 11:20

дали ще имат мотивация слет тоя фарс?????

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Дарко,Зе,Юсеф и Живко

Мнениеот lionel_messi » 21 сеп 2009 11:21

Ar4i написа:дали ще имат мотивация слет тоя фарс?????

Абе докато баткоф е в отбора не очаквай нищо хубаво.. :\
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Малко статистика=спокойствие

Мнениеот msm » 21 сеп 2009 11:22

acmilan написа:Както на автора на темата не му се получи успокоението за цифровото изражение на резултата,така и ти изкара статистика,при която отбора ти е бит 12 пъти и е бил само 5 :lol:

Темата изцяло е акцентирана върху резултата, и как не сме имали по-изразителна победа от 2002г. Никъде не съм споменавал броя, победи и загуби. Много добре знаем, какво е съотношението във вечното дерби , и никога не сме го успорвали. А както виждаш, след статистиката съм задал въпрос: Кое е успокоителното - резултата или играта?

Свобода_или_смърт

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот Свобода_или_смърт » 21 сеп 2009 11:24

Призовавам всички истински левскари на организирана борба срещу Батков!!! Да го принудим да си продаде акциите на всяка цена!!!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Искаме си Наско на терена.Гонзо да се ориентира към школата.

Мнениеот forzajuve » 21 сеп 2009 11:24

Всички искаме един адекватен левскар в този момент да оправи всички бакии,които сториха учениците в Левски.Неможе днес да искаш школата,а утре пенсионерски клуб да възраждаш.Просто опитат който му липсва на Гонзо е пагубен за Сектор Б.Ако иска да помага на Левски,то мястото му е начело на школата.Там той ще вдъхне своя характер и ще може да се научи как се прави кариера,като се почне от най ниското стъпало.Всеки в нашата държава иска да е шеф,но не е лесно.Днес шефове стават само връскарите и рядко хората които си разбират от работа са си на мястото.На Гонзо му е рано.Явно той искаше прекалено много и затова се провали.Колко и гадно да звучи трябва нови промени.Като за начало да се върне Наско и да се намери адекватен заместник на Достанич.Според мен трябва начело да застане Херо и за помощник да му стане Радко.Той и преди това е бил помощник в Левски.Трябва хора със характер.Достанич е послушко и няма думата.Той изпълнява желанията на Гонзо и затова той постоянно обърква всичко.Гонзо иска да е като Наско,но явно тази лъжица не е за неговата уста.Наско чакамете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 сеп 2009 11:26

А Петков? Не знам тоя човек малоумен ли е, наивник ли е, но... Те се подиграха не само с нас. УЕФА! Да се намеси.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Малко статистика=спокойствие

Мнениеот acmilan » 21 сеп 2009 11:27

msm написа:
acmilan написа:Както на автора на темата не му се получи успокоението за цифровото изражение на резултата,така и ти изкара статистика,при която отбора ти е бит 12 пъти и е бил само 5 :lol:

Темата изцяло е акцентирана върху резултата, и как не сме имали по-изразителна победа от 2002г. Никъде не съм споменавал броя, победи и загуби. Много добре знаем, какво е съотношението във вечното дерби , и никога не сме го успорвали. А както виждаш, след статистиката съм задал въпрос: Кое е успокоителното - резултата или играта?

Ако питаш мен,не бива да има нищо успокоително за сините фенове.Но и червените не бива да се успокояват и да вирват носовете,нещо,което трудно ще стане,защото имат свестен президент и треньор,нещо,което в Левски няма.Аз си написах мнението за ситуацията в една друга тема,че благодарение на Титан и Любо Пенев,ЦСКА работи така,както Левски при Наско Сираков и Станимир Стоилов-европейски,грамотно,ако щете и правилно,колкото и някои смешни журналистчета да превърнаха в мръсна тази дума.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Искаме си Наско на терена.Гонзо да се ориентира към школата.

Мнениеот lionel_messi » 21 сеп 2009 11:35

На Гонзо мястото му е на терена и той сам заяви, че ще се върне.Точно в такива моменти ни трябва лидер като него.А за директор съм с две ръце ЗА Наско.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 11:42

Гонзо,Наско,Мъри,Велев,Борето всички вън и надалеч от Левски. Те бяха част от машината на Батков. Ако имаха достоинство и обичаха отбора щяха да говорят,когато трябваше. Сега вече е късно да се говори. Много са дали на Левски,но бяха част от машинацията на батков.За мен тези,които знаят,че се извършва престъпление,но са продължили да работят с престъпника са не по-малко виновни от него.
110 години любов!

Потребителски аватар
carefree

Мнениеот carefree » 21 сеп 2009 11:44

кво ме интересува дали ще имат мотивация бе? ебати простия човек си! требва да ги гониме всички предатели от от портиера на стадиона до помашката тиква ! стига вече наивност бе !

Върни се в “Архив”