Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) 15.03.2013 от 17:00
k.dimitrov написа:Заради многото кадрови проблеми спортно-техническият щаб на Черноморец се е свързал с БФС и е помолил 18-годишните Станислав Дрянов и Милчо Ангелов да не пътуват с юношеските национали за контролите в Германия, пише "Тема Спорт". След консултация и със селекционера на юношите Владо Стоянов двамата са получили разрешение да останат в Черноморец. Очаква се Дрянов и Ангелов да играят срещу Ботев. Няма да е изненада и ако Херо пусне на терена още един 18-годишен футболист срещу пловдивчани - Аурелиен Лола.
Каква Германия бе? Аз титуляри съм ги турил за утре!
Опс, днес.
[center]
[/center]

Според мен мача е единица. В краен случай Х 

CHELSEA
- we are the champions
- Контакти:
Имам сладкото предчувствие за първи три точки. Хайде Акулки, схрускайте канарчетата днес! Поне на терена! Щото на трибуните, ние май ще бъдем схрусканите 

[center]
[/center]

- we are the champions
- Контакти:
petkan написа:Имам сладкото предчувствие за първи три точки. Хайде Акулки, схрускайте канарчетата днес! Поне на терена! Щото на трибуните, ние май ще бъдем схрусканите
Добре де толкова голям град като Бургас и не може да си напълните стадиона билетите ли са скъпи каква е причината ?
we are the champions написа:petkan написа:Имам сладкото предчувствие за първи три точки. Хайде Акулки, схрускайте канарчетата днес! Поне на терена! Щото на трибуните, ние май ще бъдем схрусканите
Добре де толкова голям град като Бургас и не може да си напълните стадиона билетите ли са скъпи каква е причината ?
Причините са обсъждани в раздела "История на футбола в Бургас". Аз бих добавил към всичките причини това, че бая бургазлии си набиха камшиците и са по чужбина и София, а тук е фраш със Сливен, Ямбол... А те както знаем не са фенове на бургаските отбори.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Bartolomej
- Контакти:
we are the champions написа:petkan написа:Имам сладкото предчувствие за първи три точки. Хайде Акулки, схрускайте канарчетата днес! Поне на терена! Щото на трибуните, ние май ще бъдем схрусканите
комлевски са причините, но главното е безработицата ,отчаянието на хората , безнаднежността и нерозавото бъдеще на бургаските фалирали отбори .
Бургас е един прекрасен град , но не за живеене и работа
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- we are the champions
- Контакти:
petkan написа:И понеже днес ясновидските ми способности вземат връх, ще ви издам и състава за мача![]()
Стоян
Венко
Гошо
Траян
Уатара
Крумчо
Яни
Паланката
Юсеф
Рони
Преслав /баси, дано тук звездите са сгрешили/
За вратарският пост си в грешка : ) Ще има изненада, която БУРГАСКИЯТ футбол, чака дълго!