Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bomberman64
- metodito
- Контакти:
Re: Прецакването в стил Тарантино и Мартин Скорсезе
Нека мача да се разследва от УЕФА.
Re: Защо така?
Някой знае ли факса на Подуене? Има оферта от Мамелъди Сънсдаунз-10млн. за Жоро Жартиера,Хичо,Пеньо и Топчо.Да тръгват за ЮАР-там ги чака наш човек

от soilwork на 21 Сеп 2009 04:43
Някой знае ли факса на Подуене? Има оферта от Мамелъди Сънсдаунз-10млн. за Жоро Жартиера,Хичо,Пеньо и Топчо.Да тръгват за ЮАР-там ги чака наш човек![]()
А аз съм ти запазил стая в Карлуково с южно изложение.

България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Re: Гонзо: Левски игра със страх - със сигурност се връщам

По добре запази за Баджака,Батков,Танев,Сираков и Сие.....lakito7 написа:от soilwork на 21 Сеп 2009 04:43
Някой знае ли факса на Подуене? Има оферта от Мамелъди Сънсдаунз-10млн. за Жоро Жартиера,Хичо,Пеньо и Топчо.Да тръгват за ЮАР-там ги чака наш човек![]()
А аз съм ти запазил стая в Карлуково с южно изложение.![]()
![]()
Всички от цирковата трупа-Баткоff,Баждекоff, Гонзоff,всички да се измитат!Какво още трябва да стане,за да се махнетееееее!!!! Абе хора, слепи ли сме ,луди ли сме,че ги търпим и слушаме още тия боклуци!Получили факс и тръгнали.... Ама във всяка фирма като получиш оферта от друга, четеш хубаво, пък звъниш,пък отиваш първо да проучиш на място!!!! КАКВО Е ТОВА!!!! Извънреден трнасферен прозорец- МИ НАЛИ СИ АДВОКАТ, като прочетеш такова нещо - звъниш в УЕФА и питаш първо това и после си правиш сметката дали да продължиш изобщо да говоришщ с когото и да било! И тоя мангал Жейнов,като го видях снощи как изглежда,като тия костинбродските мангали от жилищната мафия ,дето ги даваха по телевизията!!!! как така си водиш четирима играчи и не знаеш къде ги водиш-ми то може някой ,примерно,чеченски терорист да ги поисрещна,да ги настани и откуп да ти поиска!!!!
У Баждекоff,кога,бе мама му стара, първо са минавали медицинските прегледи и после клубовете са преговаряли финансови условия!!!!
СТАВАЙТЕ И СЕ МАХАЙТЕ,ПРОТО! Адвокатине, мислех,че договора с Пелето ти даде оценка що за юрист си,но това е вече абсолютно фиаско,кой ще ти дойде в кантората,освен Гоце,не знам!
Гонзо, ти имаше един -единствен полезен ход и той беше - ОС-ТАВ-КА!
Как на заминаването на четиримцата обещаваше,че "Левски" с продажбата им слага едно ново начало,как нов"Левски" ще градите,пък снощи каза,че тия сега като се върнат с "Черноморец" ще видим нов "Левски"! Колко по-нов ще е !!! И кога точно каза истината?!
Момчета и момичета,пак ли така ще оставим нещата?!!!!
Маските в "Левски" паднаха снощи окончателно! Може да е имало моменти,в които сме играли слабо,но за първи път виждам директор да напада по тоя начин играчите си! И не е вярно тоя път,че не им е пукало!!!! Просто ЦСКА си направи нормална селекция, а нашата я направи БаткоFF!!
Та затова -време е да прекратим тая злокобна пиеса и да изгоним актьорите с шутове! Не желаем да играем в тоя драм-състав!
Дето някой беше казал,не помня кой"НИКОЙ НЕ МАСКИРА СЕБЕ СИ, МАСКИРАНИЯТ САМ ЗА СЕБЕ СИ Е ДРУГ!"

У Баждекоff,кога,бе мама му стара, първо са минавали медицинските прегледи и после клубовете са преговаряли финансови условия!!!!
СТАВАЙТЕ И СЕ МАХАЙТЕ,ПРОТО! Адвокатине, мислех,че договора с Пелето ти даде оценка що за юрист си,но това е вече абсолютно фиаско,кой ще ти дойде в кантората,освен Гоце,не знам!
Гонзо, ти имаше един -единствен полезен ход и той беше - ОС-ТАВ-КА!
Как на заминаването на четиримцата обещаваше,че "Левски" с продажбата им слага едно ново начало,как нов"Левски" ще градите,пък снощи каза,че тия сега като се върнат с "Черноморец" ще видим нов "Левски"! Колко по-нов ще е !!! И кога точно каза истината?!
Момчета и момичета,пак ли така ще оставим нещата?!!!!
Маските в "Левски" паднаха снощи окончателно! Може да е имало моменти,в които сме играли слабо,но за първи път виждам директор да напада по тоя начин играчите си! И не е вярно тоя път,че не им е пукало!!!! Просто ЦСКА си направи нормална селекция, а нашата я направи БаткоFF!!
Та затова -време е да прекратим тая злокобна пиеса и да изгоним актьорите с шутове! Не желаем да играем в тоя драм-състав!
Дето някой беше казал,не помня кой"НИКОЙ НЕ МАСКИРА СЕБЕ СИ, МАСКИРАНИЯТ САМ ЗА СЕБЕ СИ Е ДРУГ!"

- Levski 1914
- Контакти:
Re: ВРЕМЕ Е !!!
red leno написа:ЦСКА победи Левски с 2:0 в 124-то вечно дерби между двата тима в А група. “Червените” надиграха по всички параграфи своя съперник в мача
Е, и? Някой да е написал нещо по-различно? Не виждаш ли, че единственото, за което спорим тук е причината за това?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- stefan_bg2
- Контакти:
В цялата работа има една истина, но ние едва ли ще я разберем, Батков ще скалъпи нещо набързо...
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Това, което може да се каже по тая тема, че феновете на ЦСКА а и на други отбори, които не обичат Левски се оказаха на висота. Те не се подиграват на поредния гаф на сините, те просто ги съжаляват. Да, ако има евроидиоти в Левски - то на първо място е техния ненормален шеф и също феновете , че го търпят толкова време.
За всички, които не обичат синия отбор -един съвет- направете паметник на мустакатия . докато още не са го линчували...
За всички, които не обичат синия отбор -един съвет- направете паметник на мустакатия . докато още не са го линчували...