Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2013 19:39

ralka_levskarka написа:Като му видях колко олиогофренски я изрита ми е ясен. А за какво тоя така си протяга крака?! Къде е топката, къде му е крака?! На всеки му е ясно, че няма да я стигне и малоумен ще го разбере. Аз не знам какво всички се разпищяха като и вас (ЦСКА) са ви бутали, и Ботев, и Лудогорец, Литекс не са ли!? Вие изкарахте, едва ли не, Левски най- бутания отбор. Само дето тоя сезон има свирена за тях една или две дузпи (не съм сигурна) и всичко голове, които Карвальо е вкарал бяха редовни. Значи това е първата ситуация, която се дискутира така от около .. 20 мача. После го били купили, повярвайте ми, те, ако искаха да купят някой съдия щеше да е този в Пловдив ;)

BadBoy написа:Изображение
;)

Ето ТОВА е правилният ъгъл. Твоят стоп кадър е възможно най-погрешния ъгъл за поглед върху ситуацията!
Тук като гледам кракът на Цветков е поне на 30см в страни? Как ли обаче ще изглежда ако се снима от гледна точка на отсрещната врата?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 14 мар 2013 19:44

vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:Като му видях колко олиогофренски я изрита ми е ясен. А за какво тоя така си протяга крака?! Къде е топката, къде му е крака?! На всеки му е ясно, че няма да я стигне и малоумен ще го разбере. Аз не знам какво всички се разпищяха като и вас (ЦСКА) са ви бутали, и Ботев, и Лудогорец, Литекс не са ли!? Вие изкарахте, едва ли не, Левски най- бутания отбор. Само дето тоя сезон има свирена за тях една или две дузпи (не съм сигурна) и всичко голове, които Карвальо е вкарал бяха редовни. Значи това е първата ситуация, която се дискутира така от около .. 20 мача. После го били купили, повярвайте ми, те, ако искаха да купят някой съдия щеше да е този в Пловдив ;)

BadBoy написа:Изображение
;)

Ето ТОВА е правилният ъгъл. Твоят стоп кадър е възможно най-погрешния ъгъл за поглед върху ситуацията!
Тук като гледам кракът на Цветков е поне на 30см в страни? Как ли обаче ще изглежда ако се снима от гледна точка на отсрещната врата?

Може може, но вие как сте сигурни, че двата кадъра са стопирани по едно и също време? Може втория кадър да е с няколко стотни закъснял. Примерно казвам
CHELSEA

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 мар 2013 19:45

Село Микре се намеси!
Наказаха Базил по видеозапис, а за Стоичков видеото не важи!
АЙДЕ МАРШ БЕ!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 мар 2013 19:45

има хора които още не разбраха,че ЦВЕТКОВ въобще НЕ докосва Карвальо,ма вие наистина сте слепи.Кво се оказа засада при атаката за положението няма,просто защото засадата е минути преди това :lol: :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 мар 2013 19:46

Така ли стана, ама то това, то онова ;)
Според ръководството, Левски е ощетения отбор.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 14 мар 2013 19:52

Спрете да ревете бе, не знам не ви ли е срам след тези 2 подарени ви титли?
CHELSEA

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 мар 2013 19:52

Стоичков що да е наказан, Дембеле го разпънаха на кръст, за тоя нищо. Ай шш..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 мар 2013 19:56

ralka_levskarka написа:Стоичков що да е наказан, Дембеле го разпънаха на кръст, за тоя нищо. Ай шш..

Питай страхливците в БФС.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 14 мар 2013 20:02

Според мен този гол си е редовен и толкова. Най-нормален гол. Не мога да разбера какво се дурляте толкова?! Чудя се само как много левскари коментират тази ситуация, вместо да обърнат внимание на безобразната ни игра. Този мач заслужаваше да е 1:1, да не кажа, че Литекс можеше и да бият. Контролираха играта, но все пак нямаха особено много положения. Такива отсъждания се случват. Аз лично помня един мач с Черно Море, където изгониха Рабех за влизане подобно на Нани и Тасевски вкара гол с глава, който съдията отмени. Голът си беше редовен както и да го гледаш. Та, случват се такива неща. Тъпото е, че нищо не играем. Ако не си подобрим играта, нищо добро не ни чака, независимо това толкова обсъждано положение, гол ли е, фал ли е, каквото там е...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 мар 2013 20:14

ivaka написа:Село Микре се намеси!
Наказаха Базил по видеозапис, а за Стоичков видеото не важи!
АЙДЕ МАРШ БЕ!

Ицо е Бог и за него не важат правилата бе, с****и, гледайте си там Бацил-чо и не обсъждайте Великите. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”