Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот ralka_levskarka » 14 мар 2013 19:22

vaskonti написа:
siniq_fen написа:Значи ти твърдиш, че гол за Ботев няма , но за Литекс има ? Защото аз съм на точно обратното мнение. И знаеш ли защо - защото има едно нещо наречено творческо решение. И в двата случая не бе взето от страничните арбитри, но за щастие поне вчера имаше Господ.

Не разбрах кое е нарушението, което е видял Ахмед и как е видял засадата от дъгата на наказателното поле?
Иначе не се и съмнявам, че си на обратното мнение. Все пак така ти изнася като левскар...

Съдията каза, че е свирил за нарушение срещу Карвальо, не е говорил за засадата. За нарушението - ей там по - нагоре.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2013 19:22

ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
Avanti_Ragazzi написа:[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/klz1363272570i.png[/rimg]

Това няма как да е гол ама изобщо никога!!!!

Колко минути преди гола е засадата?
Кое е първо - играта с ръка или блъскането в гръб?
Играе ли изобщо Миланов с топката? Играе ли Бодуров с топката? Как виждаш от този ъгъл, че Бодуров изобщо докосва играча на Левски?

http://football.sportal.bg/news.php?news=416528
Хайде дай си го на ЗООООООООООООООООМ, след това превърти до 40- тата секунда и гледай, ако искаш 20 пъти. Аз го гледах 10, баща ми около 5, не знам на теб колко ти трябва. Дали не го докосва?

Рали, от този ъгъл дори краката да са им на 50см, пак няма как да го видиш. Само си припомни един мач ЦСКА-Левски съвсем наскоро, където имаше една подобна снимка от подобен ъгъл, където кракът на Пламен Илиев риташе Карачанаков. Тогава ни обяснявахте, как не се виждало и по-скоро краката им били един до друг. Няма как да го видиш от този ъгъл!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 мар 2013 19:23

Никаква засада - онзи от Литекс не играе с топката.
Никакъв фаул срещу цинго, ставате смешни в опитите си да изсмучете от пръстите някакво оправдание за очевадната и решаваща съдийска балтия, която донесе победата на Левски.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 мар 2013 19:25

vaskonti написа:
Рали, от този ъгъл дори краката да са им на 50см, пак няма как да го видиш. Само си припомни един мач ЦСКА-Левски съвсем наскоро, където имаше една подобна снимка от подобен ъгъл, където кракът на Пламен Иванов риташе Карачанаков. Тогава ни обяснявахте, как не се виждало и по-скоро краката им били един до друг. Няма как да го видиш от този ъгъл!

Чакай сега, какъв ъгъл? Казах ти дай си го точно на 40 секунда.

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2013 19:29

ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
Рали, от този ъгъл дори краката да са им на 50см, пак няма как да го видиш. Само си припомни един мач ЦСКА-Левски съвсем наскоро, където имаше една подобна снимка от подобен ъгъл, където кракът на Пламен Илиев риташе Карачанаков. Тогава ни обяснявахте, как не се виждало и по-скоро краката им били един до друг. Няма как да го видиш от този ъгъл!

Чакай сега, какъв ъгъл? Казах ти дай си го точно на 40 секунда.

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Да, именно! От този ъгъл не се вижда в дълбочина как са им краката на двамата един спрямо друг.
Ако Карвальо е ритнат по този начин, по който уж се вижда на стоп кадъра, бъди сигурна, че най-вероятно щеше да получи лоша контузия. Няма как да е иначе когато ти скачат с бутоните върху областта над ахилеса, на опорния крак. А той дори не разбира, че е докоснат, а какво остава за ритнат.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 мар 2013 19:29

Ралке, не сме идиоти бе, какъв е тоя кадър на 100 метра от ситуацията, от който всички играчи изглеждат на една линия .... това се нарича оптична измама. Това въобще не е достоверно.

Изображение
Последна промяна от 1982 на 14 мар 2013 19:30, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 14 мар 2013 19:29

ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
Avanti_Ragazzi написа:[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/klz1363272570i.png[/rimg]

Това няма как да е гол ама изобщо никога!!!!

Колко минути преди гола е засадата?
Кое е първо - играта с ръка или блъскането в гръб?
Играе ли изобщо Миланов с топката? Играе ли Бодуров с топката? Как виждаш от този ъгъл, че Бодуров изобщо докосва играча на Левски?

http://football.sportal.bg/news.php?news=416528
Хайде дай си го на ЗООООООООООООООООМ, след това превърти до 40- тата секунда и гледай, ако искаш 20 пъти. Аз го гледах 10, баща ми около 5, не знам на теб колко ти трябва. Дали не го докосва?

Съжалявам, ама точно на тва клипче се вижда как няма никакво ритане и наистина трябва да си сляп , за да не го забележиш.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 мар 2013 19:30

vaskonti написа:Ами това, че ти си син, а аз червен на практика изравнява позициите и съответно мненията ни нямат обективна стойност.
Тоест, според теб едно подобно посягане е достатъчно да се свири фал, така ли? Няма значение дали има ритане или няма, така ли? Извинявай, ама това дори не е опасна игра. Всъщност защо ми се струва, че нещо омеша нещата - засада ли има последно или нарушение? А може би и двете? :) Ако е засада, как Ахмед я е видял от дъгата? А ако е само нарушение, защо синият защитник така и не разбра, че е бил фаулиран?

Така, първо да кажа, че повече не ми се спори и това е последното нещо, което ще напиша по тази тема. Сега конкретно. За първото съм напълно съгласен, но оставам напълно, ама напълно убеден, че гол за Ботев има, а за Литекс не ;) Малшанс за теб, че фактите говорят това, няма да коментирам защо, смятам, че достатъчно пъти използвах думите "активна и пасивна позиция" и "творческо съдийско решение" ;) Има значение, казах какво е видял Ахмед според думите му, а не дали е взел отсъдил коректно ;) Засада не е отсъждал, а трябваше да го стори асистентът му (както споменах имаше Господ и това не беше фатално, благодарение на отсъждането на Ахмед, било то правилно или не). Това е.
Само Левски!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 мар 2013 19:33

Изображение
;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 мар 2013 19:36

Като му видях колко олиогофренски я изрита ми е ясен. А за какво тоя така си протяга крака?! Къде е топката, къде му е крака?! На всеки му е ясно, че няма да я стигне и малоумен ще го разбере. Аз не знам какво всички се разпищяха като и вас (ЦСКА) са ви бутали, и Ботев, и Лудогорец, Литекс не са ли!? Вие изкарахте, едва ли не, Левски най- бутания отбор. Само дето тоя сезон има свирена за тях една или две дузпи (не съм сигурна) и всичко голове, които Карвальо е вкарал бяха редовни. Значи това е първата ситуация, която се дискутира така от около .. 20 мача. После го били купили, повярвайте ми, те, ако искаха да купят някой съдия щеше да е този в Пловдив ;) Въобще не ме еня как се чувствате, защото Литекс като ги бутаха няколко пъти срещу нас, то не един път, никой не ме пита как се чувствах аз, ама тогава всичко беше наред, всички ситуации бяха правилни, нали?! Що, защото сме Левски, да, аре със здраве.
Последна промяна от ralka_levskarka на 14 мар 2013 19:39, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”