Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: За информация на Томето

Мнениеот GOLEADOR » 14 мар 2013 19:04

lisko74 написа:интересуваме едно нешто ,защо никои ама никои, неси спомни тоия съдиа ахмед преди около 10 години несе сещам точно кога, беше в началото на неговата арбитарска кариера . свири мач цска и беласица на армиата . първото половреме , 0 на 3 за беласица. и от там се почна 3 дузпи за червените и 4 на 3 . защо никои не се сети за тоиа мач. питам аз . наи вече господин александров.

Пич,да не си спомняш мача когато ЦСКА вкара 3 гола на Беласица и съдията ги отмени (срещата завърши 0:0)?И това на Армията!То този мач е емблематичен и С.Диков още го дава като пример за корумпираното съдийство в България!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот glarus_ds » 14 мар 2013 19:07

siniq_fen написа:
vaskonti написа:
siniq_fen написа:Значи ти твърдиш, че гол за Ботев няма , но за Литекс има ? Защото аз съм на точно обратното мнение. И знаеш ли защо - защото има едно нещо наречено творческо решение. И в двата случая не бе взето от страничните арбитри, но за щастие поне вчера имаше Господ.

Не разбрах кое е нарушението, което е видял Ахмед и как е видял засадата от дъгата на наказателното поле?
Иначе не се и съмнявам, че си на обратното мнение. Все пак така ти изнася като левскар...

Добре, че на теб не ти изнася, понеже си от "червените" ;)
Относно нарушението се каза доста пъти ми се струва - вижда се , че Сашо Цветков посяга към де Карвальо и според рефера това е фал, друг е въпросът дали е така. Аз пак да ти кажа - така или иначе Цветков демонстрира активност, атакувайки Карвальо, което само по себе си прави неговата позиция АКТИВНА.

Тук спорът вече може да бъде прекратен ;) :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 14 мар 2013 19:10

Това е мнение на един потребител и мисля, че в него се казва всичко както си е, стига да го прочетете, макар да е дълго, а не да го коментирате наизуст.

"Това което става тези дни е пародия,започва да се изпълнява лозунга "И през трупове и кърви пак ще бъдем първи".Нещата които се случват около ФК Левски са доста странни,след слабата игра в Пловдив и скандалното поведение на феновете,някои хора упорито вменяват на феновете че видите ли Стоичков е виновен,че клуба е наказан.А Стоичков си каза мнението за това което се случи в Пловдив,ако той не може да има мнение за българския футбол,Гугутката ли да има.Това наказание и действията на ФК Левски впоследствие бяха меко казани неадекватни,заради това че БФС им даде право да играят на стадион заграден от едната страна с мрежа,те сложиха видео стена до мрежата,събраха си феновете и почна едно плюене,пиене и мятане на бомбички,това показа за енти път че този клуб не се съобразява с никакви правила.Не можем да отминем и обидните транспаранти,срещу НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ БЪЛГАРИН в света,писани от абсолютни анонимници.Тук ще ми е интересно как ще реагират от БФС,помним че ЦСКА плати солена глоба за подобно нещо насочено срещу Боби и БФС.Сега да кажа няколко думи и за мача ,още в самото начало като видях как страничния съдия спря две атаки на Ваюши със засади,въпреки че албанеца беше покриван миниум от двама сини защитника,бях абсолютно сигурен че "организацията" е много здрава.Стигаме до момента в който Карвальо рита без топка Илия Миланов,пред очите на страничния съдия,ни вопъл ни стон от негова страна,а помним как беше решена титлата в Разград с изгонването на Грънчов за доста по-невинно нарушение.Младите футболисти на Ловеч надиграха категорично Левски по всички показатели,като изключим един,два периода от по десетина минути.Само късмета и липсата на самочувствие на играчите на Литекс спасиха сините от резил.Стигаме и до отменения гол,засада няма,положението е много тънко има ли удар с глава или не ,не е ли пасивна засада защото топката не стига до Цветков,но каквото и да коментираме съдията не е вдигнал флага,продължаваме нататък, никъде няма физически контакт между футболист на Литекс и такъв на Левски в меллето преди гола,за да се свири фал и такъв не се свири,но в момента в който топката е в Бодуров и голът е неизбежен Ахмед надува свирката,от това което се вижда от единственото повторение в което главния съдия е в кадър се вижда че като свири и с ръка посочва към центъра,а после посочва към вратата на Левски.Аз го тълкувам че първо посочи гол,после фал.За мен съдията се уплаши или предварително е бил "съветван" как трябва да завърши този мач.Но този съдия трябва да бъде изхвърлен от футбола,това не е грешка от типа на много бързо стана ,не видях,Ахмед за една минута си зачертна биографията на съдия с отменянето,после даване,после пак отменяне на гола.Това е наведеното положение на почти всички съдии в България,които предварително имат схема за всеки мач,как да свирят,как да не дразнят богатите,защото ще ги изхвърлят от футбола.Жалкото е че това поведение се толерира от БФС,които май са най-големите виновници за тези скандали които се вихрят в българския футбол.Нека да погледнем и начина на отразяване на срещата от журналистите на Гонг,ако има някой който беше ощетен от съдията ,това беше отборът на Литекс,съдията "помогна" на футболистите на Левски да си оберат плодовете от труда,които положиха.Малко преди полунощ излезе една статия на ЕКИП на Гонг ,която пък искаше да ни докаже че видите ли Стоичков е дърпал и удрял съдията и трябва да бъде наказан.Нека първо от Гонг уточнят кои стоят зад този ЕКИП на Гонг,събраха се посреднощ всички журналисти,били на мача или това е писание само на един журналист,който го е страх да си напише името,жалка работа.Самата ситуация е следната,Ахмед гузен от това което направи отиде при Стоичков и почна да се оправдава,Ицо си стоеше на мястото,не му е посягал по никакъв начин,даже се отдръпна от него.Нали знаете ако на Херо и Вили Вуцов отменят такъв гол,какво щеше да се случи със съдията.Но има си БФС,нека решават дали Стоичков е за наказание.Накрая да кажа няколко думи и за проекта Литекс,всички им се радваме,млади момчета българчета,със символични заплати,радват се на играта,всички футболни хора казват че това е начина футболът ни да тръгне нагоре.Литекс биха два пъти ЦСКА,никой не каза лоша дума за тях,негативите си бяха за червените,но когато нещата опряха до клубовете с мощни спонсори Лудогорец и Левски нещата загрубяха,всички забравиха за бъдещето,младоста и футбола,есента на мача с Разград в последните минути пак съдията отряза главата на отбора от Ловеч,сега срещу Левски също.Левски преди време смени цяла съдийска комисия при отмяната на един техен редовен гол,независимо че загубиха с 1:4.Чувам злобни коментари,нека Литекс да видят какво е да те ощетяват,какво са виновни тези момчета за неща станали преди години.Нали те ще са бъдещето,защо трябва да бъдат смачкани,само и само К.Домусчиев,Батков и Иво Тонев да си начешат егото.Това е което имах да кажа,стана малко дълъг коментара,дано някой има търпението да го прочете,може да има неща с които да не сте съгласни,готов съм да дискутираме."
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Барбана
Контакти:

Re: Разяснение

Мнениеот Барбана » 14 мар 2013 19:15

svetlan28 написа::
shotgun blues написа:това е така..засадата на ИСА не е в атаката за гола,той беше сменен от Жуниор минути преди ситуацията.Това естественно се пропуска от ЛЕВСКИ,но аз питам закво не казват за засадите на ВАЮШИ и Ванжер първото полувреме 8-) 8-) 8-) 8-)

Засадите са най-малкия проблем за това съдийство-червен картон за Де Карвальо/провокиран или не,това си е удар без топка :!: /,още един жълт за Прохазка/дори коментатора много се учуди,че не му го дадоха/.Червен за едно друго момченце за умишлен удар с ръка при игрова ситуация/срещу Г.Миланов/И всичко това много преди отменения гол :roll: .Литекс е най-добрият отбор в Бг в момента-не съм им фен,но гледам реално!А са толкова млади момчета-всички други трябва да вземат пример от тях :lol:

Ами кажи си, че си фен на шунките бе ! ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 мар 2013 19:16

До - "никъде няма контакт" спрях да чета , айде сега пуснете си видеото на спортал ОТНОВО, където приближават до ента степен и пак елате.
П.С. дадох си на голям екран, футболиста първо играе с топката и след това е фаулиран, не знам къде видяхте, че е изблъскан и тогава я докосва, кьорави ли сте, какви сте, не знам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Барбана
Контакти:

Мнениеот Барбана » 14 мар 2013 19:17

Боби Мокета, вместо на прави свирки на СтоПичков, да си събира партакешите от БФС!

Ах мед Ах мед

Re: За информация на Томето

Мнениеот Ах мед Ах мед » 14 мар 2013 19:19

GOLEADOR написа:
lisko74 написа:интересуваме едно нешто ,защо никои ама никои, неси спомни тоия съдиа ахмед преди около 10 години несе сещам точно кога, беше в началото на неговата арбитарска кариера . свири мач цска и беласица на армиата . първото половреме , 0 на 3 за беласица. и от там се почна 3 дузпи за червените и 4 на 3 . защо никои не се сети за тоиа мач. питам аз . наи вече господин александров.

Пич,да не си спомняш мача когато ЦСКА вкара 3 гола на Беласица и съдията ги отмени (срещата завърши 0:0)?И това на Армията!То този мач е емблематичен и С.Диков още го дава като пример за корумпираното съдийство в България!

Томето вече е информиран, предполагам.
Ма убава тема сте отворили бре! :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 мар 2013 19:19

vaskonti написа:
Avanti_Ragazzi написа:[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/klz1363272570i.png[/rimg]

Това няма как да е гол ама изобщо никога!!!!

Колко минути преди гола е засадата?
Кое е първо - играта с ръка или блъскането в гръб?
Играе ли изобщо Миланов с топката? Играе ли Бодуров с топката? Как виждаш от този ъгъл, че Бодуров изобщо докосва играча на Левски?

http://football.sportal.bg/news.php?news=416528
Хайде дай си го на ЗООООООООООООООООМ, след това превърти до 40- тата секунда и гледай, ако искаш 20 пъти. Аз го гледах 10, баща ми около 5, не знам на теб колко ти трябва. Дали не го докосва?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2013 19:20

siniq_fen написа:
vaskonti написа:
siniq_fen написа:Значи ти твърдиш, че гол за Ботев няма , но за Литекс има ? Защото аз съм на точно обратното мнение. И знаеш ли защо - защото има едно нещо наречено творческо решение. И в двата случая не бе взето от страничните арбитри, но за щастие поне вчера имаше Господ.

Не разбрах кое е нарушението, което е видял Ахмед и как е видял засадата от дъгата на наказателното поле?
Иначе не се и съмнявам, че си на обратното мнение. Все пак така ти изнася като левскар...

Добре, че на теб не ти изнася, понеже си от "червените" ;)
Относно нарушението се каза доста пъти ми се струва - вижда се , че Сашо Цветков посяга към де Карвальо и според рефера това е фал, друг е въпросът дали е така. Аз пак да ти кажа - така или иначе Цветков демонстрира активност, атакувайки Карвальо, което само по себе си прави неговата позиция АКТИВНА.

Ами това, че ти си син, а аз червен на практика изравнява позициите и съответно мненията ни нямат обективна стойност.
Тоест, според теб едно подобно посягане е достатъчно да се свири фал, така ли? Няма значение дали има ритане или няма, така ли? Извинявай, ама това дори не е опасна игра. Всъщност защо ми се струва, че нещо омеша нещата - засада ли има последно или нарушение? А може би и двете? :) Ако е засада, как Ахмед я е видял от дъгата? А ако е само нарушение, защо синият защитник така и не разбра, че е бил фаулиран?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Ах мед Ах мед

Мнениеот Ах мед Ах мед » 14 мар 2013 19:22

svetlan28 написа::
shotgun blues написа:това е така..засадата на ИСА не е в атаката за гола,той беше сменен от Жуниор минути преди ситуацията.Това естественно се пропуска от ЛЕВСКИ,но аз питам закво не казват за засадите на ВАЮШИ и Ванжер първото полувреме 8-) 8-) 8-) 8-)

Засадите са най-малкия проблем за това съдийство-червен картон за Де Карвальо/провокиран или не,това си е удар без топка :!: /,още един жълт за Прохазка/дори коментатора много се учуди,че не му го дадоха/.Червен за едно друго момченце за умишлен удар с ръка при игрова ситуация/срещу Г.Миланов/И всичко това много преди отменения гол :roll: .Литекс е най-добрият отбор в Бг в момента-не съм им фен,но гледам реално!А са толкова млади момчета-всички други трябва да вземат пример от тях :lol:

Чирвен къртон на кървальо и на прухазка и на кмета и на даскала.
Браву на литекса!шампиони на захърната тръстика! ;)

Върни се в “Архив”