Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

georgio_armani
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот georgio_armani » 21 сеп 2009 02:13

Пичове съжалявам ви, до преди 1 година псувахте тандема СС (сираков стоилов) а сега ги искате обратно.
Еми да така е все пак сираков знае наи добре как се копуват мачове.
Как едно гордо говедо не каза да евалата бихте ни, без значение , кои липсва и кои не , просто сега сте класи над нас, няма такъв достоен да каже.
Ем да ВРЕМЕ Е .... да се хванете за палците на краката и да разберете че няма кои да ви копува мачовете.
Има истина една и тя е ЦСКА
"1:17 ГР."

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Прецакването в стил Тарантино и Мартин Скорсезе

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 02:18

originalni.be написа:В ефир сме ...

Според мен няма такова нещоо като прецакване от ЦСКА

Естествено,че не са ни виновни от цска. Те трудно си изплащат дълговете,пък да тръгнат да се занимават с такива простотии. Аз все още не вярвам,че току така изпращаш 4-ма футболиста нанякъде,по време на затворен трансферен прозорец,без да говориш с треньори,президенти и прочие. Батков си върти далавери. Интересно какви. Може това да е бил вид гаранция за намеренията ни какъв футбол ще играеме днес..кой знае.
110 години любов!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Добрата новина

Мнениеот acmilan » 21 сеп 2009 02:25

Според мен тази сага с четиримата футболисти е уникална постановка,но не се наемам да обвиня някого за нея.Смятам обаче,че едва ли Титан има нещо общо.Факт е,че някой имаше интерес от това тези футболисти да не играят в мача с ЦСКА и Левски да загуби.Лично моето мнение като футболен фен,който не гледа през сини или червени очила е,че с тези четирима футболисти,дори и без контузения Бардон,Левски нямаше да загуби мача.И веднага се аргументирам.Основните проблеми на Левски бяха в няколко зони-центърът на защитата,многократно съм казвал,че Виктор Генев е доста дървен и неспособен защитник,който е налаган само защото е юноша на клуба,липсата на свежи идеи в халфовата линия-сините бяха неефективни в зоната зад нападателя,където Йовов изневери тотално,като се налагаше Георги Христов да се връща по-назад да се нагърбва с ролята на организатор на атаката,както и абсолютно неефективният десен фланг,където липсваха бързите Живко Миланов и Зе Соарес.Рабех,Миланов,Зе и Тасевски са четири от десетте,според мен,добри футболисти в Левски-останалите са Петков,който будеше съжаление и се скъсваше да крещи на некадърните си съотборници,Топузаков,Минев,Гаджев,Жоазиньо и Бардон.Йовов ми харесваше преди като футболист,но вече няма и помен от неговата игра.Няма отбор в света,който може да компенсира липсата на повече от половината от класните си футболисти в дерби срещу вечния си съперник.Главен виновник за всичко е лицето Тодор Батков,който е крайно некомпетентен,импулсивен,невъзпитан,нечестен и неморален човек,който,ако имаше мъжество в себе си,щеше да се изправи пред медиите и да даде обяснение какво е това,в което той превърна Левски.Вие,феновете,си знаете най-добре какво,кого,защо и как искате и ви съветвам да не се подчинявате на някакви си там фракции и тем подобни глупости,всеки човек е свободен сам да определя мнението си и начина,по който да го изразява.Накрая няколко думи и за ЦСКА.Собствениците от Титан са главните виновници за промяната в ЦСКА.Аз лично симпатизирам на съсобственика им Димитър Борисов,който разсъждава по далеч по-нормален,човешки и европейски начин от политическия хамелеон Т.Б.Червените шефове повярваха в Любо Пенев,дадоха му цялата власт,купиха му футболистите,които искаше и резултатът,колкото и рано да е за изводи,е налице.Този състав на ЦСКА определено е далеч по-адекватен от идиотските селекции на Сашо Томов,за когото по-добре да не говоря,понеже съм имал вземане-даване с него и смятам,че всички знаят какво представлява.Определено ролите се смениха-допреди година и нещо в Левски се работеше по европейски изцяло благодарение на Наско Сираков и Станимир Стоилов,сега в ЦСКА се работи така благодарение на Любо Пенев и Титан.Успех на отборите в Европа,честито на спечелилите и горе главата на загубилите!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

stefano
Контакти:

Мнениеот stefano » 21 сеп 2009 02:41

Moje li nqkoi da pusne nqkakuv link s komentarite na sasho dikov po kanal 3

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 21 сеп 2009 02:44

groti написа:
originalni.be написа:В ефир сме ...

Според мен няма такова нещоо като прецакване от ЦСКА

Естествено,че не са ни виновни от цска. Те трудно си изплащат дълговете,пък да тръгнат да се занимават с такива простотии. Аз все още не вярвам,че току така изпращаш 4-ма футболиста нанякъде,по време на затворен трансферен прозорец,без да говориш с треньори,президенти и прочие. Батков си върти далавери. Интересно какви. Може това да е бил вид гаранция за намеренията ни какъв футбол ще играеме днес..кой знае.

Добре заеби ебавките, ама да те питам честно не мислиш, че това Батков го направи изкуствено. Просто защото, ако бяхте изгубили с титулярния си състав, щеше нещата да се нажежат прекалено много за него и сега използва Гонзо за бушон ?
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: Въпрос към левскарите !

Мнениеот INZAGHI_99 » 21 сеп 2009 02:56

Като пряк свидетел на всички тези въпроси(просто обикалях сектора)
Бомбите- са от СЗ по какъв повод се хвърлиха Не мога да кажа.
Относно боят По време на хореографията и нейното разяснение от стюардите, фен и стюард се ступаха и от там разбирасе се почна главоломно меле между феновете, странно защо стюардите само гледаха, накрая влачеха по стълбите едно полуживо момче, буквално помляно от бой като единте биещи е бяха от София другата част ако не ме лъже паметта(познавам повечето от феновете от провинцията) бяха момчетата от пазарджик, опитах да ги разтърва едната част но не се получи.
Още една правка към края на полувремето пак си спретнаха лек двубой, но той трая около минута две и пречината не я знам.
Ето ти цялата верси за боя!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 02:56

Те нещата за него в сегашния случай са много по-лоши.Ако бяхме загубили с тях 5-мата,щяха да обвинят треньора и Гонзо. Сега Ратко изглежда най-малко виновен. Най-много Батков и Гонзо. Според мен другаде е далаверата. Просто,ти ако получиш писмо,че трябва да изпратиш 50 лв от някой представящ се за твой познат например,ще се обадиш да провериш нали? Тук става въпрос за 4-ма футболиста и пари "уж" 4-5/6 млн долара или евро. Само изключителен идиот не би се сетил да провери работата. Батков уж има гърба на Чорни.АКо има някой,който може да преговаря в Русия и да има влияние там,това е той. Защо не го е потърсил? Защо не е потърсил президента или изпълнителния директор на Рубин след като ще правят сделка? От страна на Левски "преговорите" са водени от него и Баждеков. Защо от страна на руснаците преговорите ги води някакъв мним рускоговорящ евреин? Когато са говорили с "човека" от Рубин,защо не са проверили,тоя човек съществува ли,как изглежда и прочие. Това са елементарни неща,които са "пропуснати" не само от него,но и Баждеков (за който поне знаеме,че не е толкова простоват) и Гонзо.Защо след като неговите лакеи журналисти са се свързали с ОТГОВОРНИТЕ хора в Рубин и 100% са му казали,че оня не ги е и чувал тия футболери,той не си е направил труда поне да сравни телефонните номера. Твърде много въпроси,и никакви отговори. И накрая тая мистериозна контузия на Бардон...
110 години любов!

Iso24
Контакти:

Re: Добрата новина

Мнениеот Iso24 » 21 сеп 2009 04:29

Левски игра колкото му позволи ЦСКА :) Това не го чух в коментарите - не е лесно с евробоеца :)
Вчера написах - честита победа на ЦСКА, и тя стана...а Гонзо си призна, че е сгрешил с "трансферите".

plamen.p.tanev
Контакти:

Re: Защо всички на стадиона мълчат а Срещу Велев викаха още от к

Мнениеот plamen.p.tanev » 21 сеп 2009 05:09

хайде да помислим.цска води със седем точки губи със седем.цска печели с шеснадесет точки не играе в европа.някой нещо е продал .не ви ли се струва че се връща заем.гадно а.боли.това е футбола днес.едно време на левски и цска ходеха 70000 зрители.беше велико.от цска съм но не сам щастлив.защо? кажете ми вие.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 21 сеп 2009 05:10

има доста вариянти .. като цяло всеки е верен в момента ..
като разберем или ако разберем ще бъде най добре 8-) 8-)

Понеже всеки може да изкаже нещо което да бъде вярно за него си !?!
ORIGINALNI...BE =)

Върни се в “Архив”