Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот siniq_fen » 14 мар 2013 18:08

vaskonti написа:
Avanti_Ragazzi написа:[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/klz1363272570i.png[/rimg]

Това няма как да е гол ама изобщо никога!!!!

Колко минути преди гола е засадата?
Кое е първо - играта с ръка или блъскането в гръб?
Играе ли изобщо Миланов с топката? Играе ли Бодуров с топката? Как виждаш от този ъгъл, че Бодуров изобщо докосва играча на Левски?

Не знам, не знам дали не е в атаката , от която става тъча. Играта с ръка. Играе Миланов с топката, категорично.
П.п. Бодуров вкара топката във вратата, нещо си се объркал ;)
Само Левски!

Marmalad
Контакти:

Re: За информация на Томето

Мнениеот Marmalad » 14 мар 2013 18:08

urkoto написа:Изчезни бе, провокаторче със сини венци. Чиба казах, псе краставо

това е истината независимо дали ти харесва или не.

Marmalad
Контакти:

Мнениеот Marmalad » 14 мар 2013 18:10

peliforewer написа:За сведение на Грънчаров и Русев на единия плакат срещу Стоичков пишеше нещо от рода на ...Харманлииче пукни..,ако одобрявате такива транспиранти да се развяват по стадионите в България,значи сте сериозно увредени.

Каквото и да си говорим едно трябва да признаем на Левскарите.Дори и пред празни трибуни пак са повече и по гласовити от нас в Ловеч.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Голъв на Литекс е нередовен ! Правилно отсъждане на съдията!

Мнениеот glarus_ds » 14 мар 2013 18:16

demon777 написа:След центрирането топката прескача футболистите на литекс и пръв с нея играе син футболист следователно засада НЯМА.
Никой не рита Карвальо отзад в крака от повторенията се вижда че крака на оранжевия футболист са далече от синия.
Карвальо попринцип няма място в близост до наказателното си поле и в точно в тоя момент трябваше да е под душовете за спестен червен картон за удар без топка ФАКТ който сините момченце неискат да признаят.

Както казаха и сините коментатори на ГОНГ " Отмениха редовен гол за Литекс"

Вие не признавате. Ние снощи бяхме доста осрамени, но днес всичко излезна. Не знам какво още искате. Омразата ви изяжда отвътре май ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2013 18:17

siniq_fen написа:
vaskonti написа:
Avanti_Ragazzi написа:[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/klz1363272570i.png[/rimg]

Играе ли изобщо Миланов с топката? Играе ли Бодуров с топката? Как виждаш от този ъгъл, че Бодуров изобщо докосва играча на Левски?

Не знам, не знам дали не е в атаката , от която става тъча. Играта с ръка. Играе Миланов с топката, категорично.

Ами лесно е да провериш кой е в засада и в коя минута е сменен. С това въпросът със засадата би следвало да бъде приключен окончателно и изобщо да не го споменавате във връзка с отменения гол.
Колко стотни преди блъскането в гръб е играта с ръка? Питам, защото аз не мога да го засека, може би ти си успял?
Миланов може би играе с топката, ок, макар да не се вижда достатъчно ясно. Но, да кажем, че я е закачил с перчема. Прав си, че не Бодуров беше в "засада", но все тая кой е. Играе ли въпросният играч с топката?
И в крайна сметка как Ахмед видя засадата, а не страничния?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 14 мар 2013 18:18

Имам чувството, че темата се изчерпа, пореваха си хубаво някои, истината обаче излезе наяве. Мача го изкоментирахме, от тук на сетне само излишно заяждане може да се очаква :)
CHELSEA

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 мар 2013 18:20

vaskonti написа:
siniq_fen написа:
vaskonti написа:

Ами лесно е да провериш кой е в засада и в коя минута е сменен. С това въпросът със засадата би следвало да бъде приключен окончателно и изобщо да не го споменавате във връзка с отменения гол.
Колко стотни преди блъскането в гръб е играта с ръка? Питам, защото аз не мога да го засека, може би ти си успял?
Миланов може би играе с топката, ок, макар да не се вижда достатъчно ясно. Но, да кажем, че я е закачил с перчема. Прав си, че не Бодуров беше в "засада", но все тая кой е. Играе ли въпросният играч с топката?

А ти сигурен ли си, че това е Иса, защото аз не съм?
Ахмед Ахмед сам каза, какво е видял ;) А не беше ли ти този, който говореше как гола на Ботев е правилно незачетен срещу Лудогорец ? Брей, тогава реши, че онзи от Ботев влияел на играта, днес май друго смяташ за ловчанлията :)
Само Левски!

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 14 мар 2013 18:25

urkoto написа:
Marmalad написа:
nikita 333 написа:По чист гол от тоя не съм виждал,но как ще даде гол Ахмет и то в продължението и то баш на герена?

Прав си колега дори в шампионските години не са ни помагали така реферите.Вярно Гришата ни купи 2-титли ама чак така не са ни бутали.Бесен съм :evil:

Изчезни бе, провокаторче със сини венци. Чиба казах, псе краставо

Ако Литекс са купили две,то вие сте купили 22!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2013 18:30

siniq_fen написа:
vaskonti написа:
siniq_fen написа:
vaskonti написа:Колко минути преди гола е засадата?

А ти сигурен ли си, че това е Иса, защото аз не съм?
Ахмед Ахмед сам каза, какво е видял ;) А не беше ли ти този, който говореше как гола на Ботев е правилно незачетен срещу Лудогорец ? Брей, тогава реши, че онзи от Ботев влияел на играта, днес май друго смяташ за ловчанлията :)

От къде ли мога да съм сигурен, че е Иса... може би заради 9-ката на гърба му?
Ахмед каза, че е видял нарушение. Ти какво нарушение виждаш? Ако това на снимките е нарушението, как точно защитникът в синьо дори за грам на загуби равновесие, каквото може да се очаква ако е спънат отзад?
Ситуацията при отменения гол на Ботев е съвсем друга и няма нищо общо с тази.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 мар 2013 18:33

Значи ти твърдиш, че гол за Ботев няма , но за Литекс има ? Защото аз съм на точно обратното мнение. И знаеш ли защо - защото има едно нещо наречено творческо решение. И в двата случая не бе взето от страничните арбитри, но за щастие поне вчера имаше Господ.
Само Левски!

Върни се в “Архив”