Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Marmalad
Контакти:

Re: За информация на Томето

Мнениеот Marmalad » 14 мар 2013 17:54

nikita 333 написа:По чист гол от тоя не съм виждал,но как ще даде гол Ахмет и то в продължението и то баш на герена?

Прав си колега дори в шампионските години не са ни помагали така реферите.Вярно Гришата ни купи 2-титли ама чак така не са ни бутали.Бесен съм :evil:

daniel875
Контакти:

Re: Разяснение

Мнениеот daniel875 » 14 мар 2013 17:54

Аз мисля, че грешки се случват и ще се случват. Умишлени или не, са част от играта, важното е играчи като Меси, Хави, Иниеста, Рууни и т.н. ,които се мислят за нещо, да не искат непрекъснато да им дават нарушения. То не бяха симулации, не бяха простотии по време на срещата преди два дни. Каталунците прекалиха във всичката си простотия, а накрая и без да заслужават, даже спечелиха с 4:0. И за този мач водещият на това предаване, както и много други приказват глупост след глупост. Всичко тръгна от сбърканата тактика на един треньор, от липсата му на няколко важни играчи по една или друга причина.
"Барселона" не може да победи нито един отбор, ако съперникът е в пълен състав и съдията свири нормално. От сблъсъци на терена е цяло чудо да има контузени играчи на този отбор, защото това не се допуска. И после се говори колко били велики? То се вижда по поведението им във всеки един голям мач или след него.
Последна промяна от daniel875 на 14 мар 2013 17:55, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 мар 2013 17:55

това е така..засадата на ИСА не е в атаката за гола,той беше сменен от Жуниор минути преди ситуацията.Това естественно се пропуска от ЛЕВСКИ,но аз питам закво не казват за засадите на ВАЮШИ и Ванжер първото полувреме 8-) 8-) 8-) 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 мар 2013 17:55

За сведение на Грънчаров и Русев на единия плакат срещу Стоичков пишеше нещо от рода на ...Харманлииче пукни..,ако одобрявате такива транспиранти да се развяват по стадионите в България,значи сте сериозно увредени.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

haha

Re: Голъв на Литекс е нередовен ! Правилно отсъждане на съдията!

Мнениеот haha » 14 мар 2013 17:58

shotgun blues написа:Георги Атанасов му прочетох коментара .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: култов както винаги
нали той беше казал "Мразя ЛЕВСКИ,ако не беше той сега щях да работя във вестник Хюриет и да взимам 3000 евро" :o :lol:
много луд

ГА бие всички откъм глупостите дето пише. Което не променя факта, че авторът на темата е сляп.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2013 18:01

Avanti_Ragazzi написа:[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/klz1363272570i.png[/rimg]

Това няма как да е гол ама изобщо никога!!!!

Колко минути преди гола е засадата?
Кое е първо - играта с ръка или блъскането в гръб?
Играе ли изобщо Миланов с топката? Играе ли Бодуров с топката? Как виждаш от този ъгъл, че Бодуров изобщо докосва играча на Левски?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 мар 2013 18:02

Marmalad написа:
nikita 333 написа:По чист гол от тоя не съм виждал,но как ще даде гол Ахмет и то в продължението и то баш на герена?

Прав си колега дори в шампионските години не са ни помагали така реферите.Вярно Гришата ни купи 2-титли ама чак така не са ни бутали.Бесен съм :evil:

Изчезни бе, провокаторче със сини венци. Чиба казах, псе краставо
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

KellyB

Мнениеот KellyB » 14 мар 2013 18:04

urkoto написа:
Marmalad написа:

Изчезни бе, провокаторче със сини венци. Чиба казах, псе краставо

Кой си ти, че да определяш кой може да си изразява мнението във форумите?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: Голъв на Литекс е нередовен ! Правилно отсъждане на съдията!

Мнениеот demon777 » 14 мар 2013 18:05

След центрирането топката прескача футболистите на литекс и пръв с нея играе син футболист следователно засада НЯМА.
Никой не рита Карвальо отзад в крака от повторенията се вижда че крака на оранжевия футболист са далече от синия.
Карвальо попринцип няма място в близост до наказателното си поле и в точно в тоя момент трябваше да е под душовете за спестен червен картон за удар без топка ФАКТ който сините момченце неискат да признаят.

Както казаха и сините коментатори на ГОНГ " Отмениха редовен гол за Литекс"
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 14 мар 2013 18:08

:
shotgun blues написа:това е така..засадата на ИСА не е в атаката за гола,той беше сменен от Жуниор минути преди ситуацията.Това естественно се пропуска от ЛЕВСКИ,но аз питам закво не казват за засадите на ВАЮШИ и Ванжер първото полувреме 8-) 8-) 8-) 8-)

Засадите са най-малкия проблем за това съдийство-червен картон за Де Карвальо/провокиран или не,това си е удар без топка :!: /,още един жълт за Прохазка/дори коментатора много се учуди,че не му го дадоха/.Червен за едно друго момченце за умишлен удар с ръка при игрова ситуация/срещу Г.Миланов/И всичко това много преди отменения гол :roll: .Литекс е най-добрият отбор в Бг в момента-не съм им фен,но гледам реално!А са толкова млади момчета-всички други трябва да вземат пример от тях :lol:

Върни се в “Архив”