Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот turbogena » 14 мар 2013 17:39

Уважавам Илиан Илиев ,но тия оправдания с "натрупаното напрежение" просто не отиват на клуб като Левски! Когато е идвал на Герена ,трябва да е бил наясно ,че тук ще има напрежение. Феновете искаме да се показва поне някаква прилична игра ,а това не става вече 8-ми или 9-ти месец. Затова време би трябвало отбора да беше изградил някакъв стил. На Илиан времето му изтича ,това е ясно. Ако отпаднем за Купата и ако Лудогорец натрупат по-голяма преднина ,не виждам какво ще го задържи в Левски.
Лошото е ,че не виждам кой може да се назначи от българските треньори. Бай Гроздан не е лош вариант ,но не съм сигурен ,че ще успее да работи при нас ,както го е правил и в другите клубове...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 мар 2013 17:48

Илиан получи достатъчно време, стига толкова. Две подготовки са достатъчни Левски да има наченки за стил на игра.
А то няма нито стил, нито наченки. Всичко е един хаос и никаква идея в играта. Илиан направи две грешки при трансферите, първо ни остави без центр. защитници, сега ни остави само с един десен бек. И защо взе Пламен Димов, като пак преквалифицира Д.Димов ? Срамно е да се оправдава с напрежението.
Последна промяна от Eminem на 14 мар 2013 17:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 14 мар 2013 17:50

Да не прекаляваме с обидите ;) Определено не вървят добре нещата за него в Левски ,но не мисля ,че трябва да го обиждаме чак.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 мар 2013 17:53

Прав си.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 14 мар 2013 21:04

Илиев беше голям футболист, но е голяма мекица като човек и аз още при назначаването му казах, че няма да се справи. Изобщо с изгонването на Кокала в Левски започна процес на пълно самоунищожение, който ще завърши с изхвърлянето на Батков и Тонев! А това скоро ще стане, като се разбере, че никакъв договор няма да има с Газпром!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 14 мар 2013 22:23

SANSIRO7 написа:Илиев беше голям футболист, но е голяма мекица като човек и аз още при назначаването му казах, че няма да се справи. Изобщо с изгонването на Кокала в Левски започна процес на пълно самоунищожение, който ще завърши с изхвърлянето на Батков и Тонев! А това скоро ще стане, като се разбере, че никакъв договор няма да има с Газпром!

Всичко започна от изгонването на Мъри и Наско, а не на Кокала (нищо, че и то беше грешно решение).
Изображение

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 14 мар 2013 22:57

Levski4Ever написа:
SANSIRO7 написа:Илиев беше голям футболист, но е голяма мекица като човек и аз още при назначаването му казах, че няма да се справи. Изобщо с изгонването на Кокала в Левски започна процес на пълно самоунищожение, който ще завърши с изхвърлянето на Батков и Тонев! А това скоро ще стане, като се разбере, че никакъв договор няма да има с Газпром!

Всичко започна от изгонването на Мъри и Наско, а не на Кокала (нищо, че и то беше грешно решение).

Да тогава беше началото, но Кокала все още държеше отбора в прилично състояние.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 мар 2013 01:21

Напълно съм съгласен и съм го твърдял, че с изгонването на Кокала започнаха грешките. Изгонването му беше по никое време, извън всякаква логика. Другата важна грешка в последните години беше изгонването на Ясен Петров и затова, че не му беше даден шанс да работи повече от един сезон.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 15 мар 2013 02:00

SANSIRO7 написа:
Levski4Ever написа:

Да тогава беше началото, но Кокала все още държеше отбора в прилично състояние.

Предполагам, че всички си спомняте какво стана с Кокала. Та той не получи грам доверие от феновете(някои де, аз примерно го подкрепях). Всеки мач беше псуван и освиркван дружно :evil:
CHELSEA

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 15 мар 2013 02:10

Всички помним транспарантите "Кокалче, не си дорасъл". Помним и уволнението му, макар последно с него да станахме шампиони.
Логика от някои хора е абсурдно да се търси.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”