Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) 15.03.2013 от 17:00

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 14 мар 2013 09:33

petkan написа:
k.dimitrov написа:С проблеми са още Тихомир Трифонов и Георги Терзиев. Те обаче имат по-големи шансове да се включат в състава, но се очаква Херо да не рискува.
Звездата Юсеф Уатара все още не е във форма, но тренира на все по-високи обороти. Новото попълнение Лорис Арно също е доста зле физически и не може да издържи дори едно полувреме.
Ако няма нови проблеми, би трябало Херо да може да ги използва в края на март или най-късно в началото на април.

Какво му е на Гошката? Ако е само от пукнатата глава на мача с ЦСКА, не вярвам това да го остави извън основния отбор. Той целият мач го изкара така, та не вярвам седмица по-късно да не може...
Уатара също ще се включи като титуляр.

Това за Уатара ме зарадва супер ! ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 мар 2013 09:55

Ivo-Chernomoretz написа:
petkan написа:
k.dimitrov написа:С проблеми са още Тихомир Трифонов и Георги Терзиев. Те обаче имат по-големи шансове да се включат в състава, но се очаква Херо да не рискува.
Звездата Юсеф Уатара все още не е във форма, но тренира на все по-високи обороти. Новото попълнение Лорис Арно също е доста зле физически и не може да издържи дори едно полувреме.
Ако няма нови проблеми, би трябало Херо да може да ги използва в края на март или най-късно в началото на април.

Какво му е на Гошката? Ако е само от пукнатата глава на мача с ЦСКА, не вярвам това да го остави извън основния отбор. Той целият мач го изкара така, та не вярвам седмица по-късно да не може...
Уатара също ще се включи като титуляр.

Това за Уатара ме зарадва супер ! ;)

Ми аз за кво съм тук, ако не да ви нося радост бре :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 мар 2013 10:05

И понеже днес ясновидските ми способности вземат връх, ще ви издам и състава за мача ;)

Стоян
Венко
Гошо
Траян
Уатара
Крумчо
Яни
Паланката
Юсеф
Рони
Преслав /баси, дано тук звездите са сгрешили :( /
[center]Изображение[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 14 мар 2013 10:10

Браво Петкане , вдъхваш ми доверие , ще ги бием ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 14 мар 2013 10:29

Айде акули !
Всички на стадиона !
Победа за три точки !
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 мар 2013 10:42

Там сме. Ама кой полуидиот в телевизията майка реши мача да е петък в 17? Айде аз ще избягам от работа, няма да ми е за първи път, знаят ми номерата в офиса, ама учениците, работещите...Техния татко да .....таковам :evil:
[center]Member of Old School Boys [/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 мар 2013 14:23

Заради многото кадрови проблеми спортно-техническият щаб на Черноморец се е свързал с БФС и е помолил 18-годишните Станислав Дрянов и Милчо Ангелов да не пътуват с юношеските национали за контролите в Германия, пише "Тема Спорт". След консултация и със селекционера на юношите Владо Стоянов двамата са получили разрешение да останат в Черноморец. Очаква се Дрянов и Ангелов да играят срещу Ботев. Няма да е изненада и ако Херо пусне на терена още един 18-годишен футболист срещу пловдивчани - Аурелиен Лола.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 мар 2013 14:34

Проблемите с контузени футболисти в Черноморец продължават, след като националът Георги Терзиев е получил травма в бедрото на вчерашното занимание. Той е и със спукана глава след мача с ЦСКА (0:2). Лекарският щаб на акулите все още не може да каже ще може ли Димитър Димитров да го използва утре срещу Ботев, пише "Тема Спорт".
Евентуалното му отсъствие допълнително ще усложни нещата в отбрана, където с травми са Тихомир Трифонов и Жереми Фо-Поре. В последната среща на бургазлии срещу ЦСКА се наложи Херо да преквалифицира Яни Пехливанов в централен бранител. Сега при евентуално отсьствие на Терзиев няма да е изненада, ако в тази роля попадне Тодор Паланков. Така срещу канарчетата Черноморец може да излезе само с един чист централен защитник в лицето на Траян Дянков. Не по-розово е положението в офанзивен план, където с контузия е Гаел Нлундулу, а Куатара и Арно са в лошо физическо сьстояние.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 мар 2013 15:07

Пред медиите днес застана помощник треньора на бургазлии Георги Чиликов. Ето какво сподели той за мача:
Тихомир Трифонов и Жереми Фо-Поре със сигурност няма да попаднат в групата за утрешния двубой. Юсуф Уатара тренира с нас и е здрав. Друг в въпросът доколко е готов да помогне на отбора в този момент.
Гаел също започна тренировки, но все още не е в оптимално състояние. Всички останали футболисти тренират с отбора и утре до обяд ще преценим кой може да влезе в групата и кой не. Все пак разполагаме с цял ден време, което във футбола не е малко.
Уважаваме отбора на „Ботев“ Пловдив и сме респектирани от тях като клуб, като футболисти. Наред с това не ги надценяваме и не ни е страх от тях. Аз съм убеден, че със себераздаване и повече търпение, ще победим и ще зарадваме феновете след двете загуби. Чака ни много труден, но интересен мач.
Младите момчета отново ще бъдат хората, на които ще разчитаме. Знаете, че те са нашето бъдеще. Говоря за момчетата, които са в нашия отбор и за тези, които са преотстъпени.
Всички те имат какво още да учат, но със сигурност имат нужните качества. Трябва им опит, повече увереност от нас, за да могат да израстват с всяка една тренировка и с всеки мач.

Е, това е промяна в мисленето, преди сезона Херо не искаше въобще да говори за преотстъпените.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 мар 2013 19:25

След като гледах мачът на ЦСКА с Локо СФ още повече ме е яд че не им взехме поне точка.Много слаб ЦСКА!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Черноморец”