Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Re: Така ли смятате да ставате шампиони???

Мнениеот blue SASHO77 » 14 мар 2013 12:27

danko_sot написа:
СВОБОДЕН написа:Най важното е, че нищо не играхме. Но това е друга тема. Не зная дали ще спечелим титлата. Ако стане, няма да е с красива игра. Но ние имаме титли и то доста спечелени с красива игра, нека опонентите от другите отбори да се похвалят със същото количество, пък после ще говорим. За гола. Първо не съм сигурен дали имаше нарушение в полза на Литекс. Както и да е, то е свирено. От прекия свободен удар следва центриране което довежда до голямо разбъркване в полето на Левски. Играч на Левски овладява топката на самата голлиния. Той я владее, но в този момент съдията свири и играта е спряна. Аз при повторението не разбрах какво точно свири той, засада или нарушение в нападение. Но след като играта е спряна, футболиста на Левски просто пуска топката напред, тя попада в играч на Литекс който я вкарва във вратата. Но това е при спряна игра. Приемаме, че спирането на играта е грешка, но ако беше продължила, то футболиста в синьо вероятно би изчистил топкаката силно напред, а не бия подал на играч на Литекс защото ние може и да правим грешки в защита, но това си е подарък. Всичко това обаче са хипотези, играта е спряна, гол няма. А това как съдията после решава да признае гола, а след това отново се връща на правилното решение да не го признае не се нуждае от коментар.

Да, мечтай си. Пробвай се в юридическия факултет :)

Леле човече, защо си загуби времето в размисли и малко страсти!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот tco4i » 14 мар 2013 12:27

Сега, и аз да се включа. Преди Карвальо да изчисти топката в краката на Бодуров, играч на Литекс му закача кракът точно преди да я ритне, затова и не можа да я изчисти хубаво и тук съдията свири фаул!!!http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JXhsrAtWrRQ - 3:30 мин.
А относно признаването на гола-ми аз в нито един момент не видях да го признава,просто им казваше да се оттеглят даже каза на Пацо да си заложи топката за фаул.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 мар 2013 12:28

unist_gp написа:вчерашният ден показа колко мизерни са Левски и Байерн Мюнхен без помощта на съдиите

Много си прав душа, само спокойно... Мач в Лондон не се игра, а прогермански настроената УЕФА, където и чистачките са германки, даде 3 гола на чужд терен като аванс на "Байерн". ;) На мача на "Георги Аспарухов" пък нямаше засада при "гола" на "Литекс", нямаше съдийски сигнал преди него, нямаше и нарушение срещу играч на "Левски", преди да бъде изпълнен фаула, след който стана "голът". Всички - ФИФА, УЕФА, ЦРУ, Мосад, КГБ, масонската ложа П2, Ал Каида и Ал Джазира подкрепят "Байерн" и "Левски". Дори новият папа е техен фен, а фланелката на "Сан Лоренцо", с която се е снимал, е за заблуда на противника. ;)
П.П. unist_gp, иди да се прегледаш някъде... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 14 мар 2013 12:33

Злоба,злоба и пак злоба!Да Литекс бяха по-добрият отбор вчера и заслужаваха нещо повече от загуба.Но много ми е интересно защо никой не взима под внимание факта,че нарушението след,което дойде спорната ситуация,казвам спорната,а не отменения гол,защото гол не е зачитан и Ахмед свири доста преди топката да влезе при спряла игра във вратата на Илиев,нарушението беше в полза на Левски тъй като Миланов игра с ръка,а Г.Ковачев сигнализира на Ахмед за фаул в полза на Литекс.Тоя Ковачев да си гледа там пагоните не става за съдия,гледам го и тука в нашите регионални групи в Бургаско,пълен некадърник и явно има някой голям над него,който му урежда наряди в А Група,същото се отнася и за Илков,какви засади само вдигаше не е истина.И малките деца знаят,че трябва да си на линията за да имаш добра видимост,за да отсъдиш засада ама той горкият или изоставаше или избързваше.Жалка картинка,да ги пращат и тримцата да свирят в Б окръжна Бургаска дивизия на ФК Ливада и ФК Кошарица,там са вървежни!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 мар 2013 12:34

petko.h.markov написа:Ти сега за съдията ли плачеш? Стана смешен с неадекватните си въртележки!Сега ще има натиск
за компенсация.И при равен Левски можеше да продължи.Виж снощи-Арсенал беше на крачка
от това да елиминира Байерн.Всичко в тази територия наречена България е сбъркано.

Ти не прочете ли, че изобщо не ми дреме. Пука ми дали сега се шуми толкова понеже е за Левски, а при случая Лудогорец се е карало между пръстите. Само не ми тръгвай сега да ги защитаваш, защото пролетта ревахте през 10 минути срещу тях, обаче нали сте си късопаметни...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 мар 2013 12:35

[center]
"Аз се чувствам каталунец. Живея там, имам къща. Ще умра там. Ще ме погребат в Каталуния. Благодарен съм на Каталуния и каталунците, на запалянковците на Барселона. Така се чувствам, не мога да го променя. Бях капитан на националния отбор на България и моята лента бе знамето на Каталуния. Изобщо не ми пука какво ще кажат. Има си снимки. До последния ми мач, до България - Англия през 1999 г., носех на ръката си знамето на Каталуния", гордее се Христо Стоичков.

Изображение[/center]
Последна промяна от Rivaldo10 на 14 мар 2013 12:40, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 мар 2013 12:36

tco4i написа:Сега, и аз да се включа. Преди Карвальо да изчисти топката в краката на Бодуров, играч на Литекс му закача кракът точно преди да я ритне, затова и не можа да я изчисти хубаво и тук съдията свири фаул!!!http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JXhsrAtWrRQ - 3:30 мин.
А относно признаването на гола-ми аз в нито един момент не видях да го признава,просто им казваше да се оттеглят даже каза на Пацо да си заложи топката за фаул.

А защо футболистите на Левски го наобиколиха на Литекс се израдваха на екрана изписаха 1:1 ?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 мар 2013 12:41

Каквото е било не може да се върне, така че няма, какво повече да се дискутира, жалко, че отново сме станали за смях пред Европа, а след това се чудим защо така никой не ни ебaва за слива.

Освен, че жестоко ощети Литекс насред Герена, с отсъжданията си в мача главният съдия Ахмед Ахмед направи и много лоша реклама на българския футбол пред цяла дузина представители на европейски клубове, дошли на двубоя да набележат за евентуални трансфери прогресиращи и млади играчи от двата клуба. Сред тях в ложите бяха главните скаути на италианските Ювентус, Сампдория, Палермо и Лацио, немския Хамбургер, както и вицепрезидентът на хърватския Динамо Загреб.

Гостите, които си личеше, че са видели какво ли не по цял свят, бяха видимо изумени от съдийските грешки и цялостното поведение на рефера. Особено фрапиращите ситуации със спестения директен червен картон за удар без топка и признатия и после отменен гол на Литекс в продължението. В разговор с мен споделиха, че по европейските критерии и още един играч на домакините е заслужавал втори жълт картон за грубо влизане с двата крака срещу Славчев. Като цяло всички бяха разочаровани и недоумяваха защо арбитърът не остави отборите да се надиграват с футболни аргументи на терена, а той се превърна в център на вниманието и развали подобно дерби, за което имаха информация, че е лицето на бг-футбола през последните години, заяви техническия секретар на Литекс Орландо Морера, който е придружавал част от гостите.

После що не ни искат футболистите на запад или защо дават за тях жълти стотинки.
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 мар 2013 12:42

Онзи ден Галчев не му дадоха заслужения червен картон, тогава обаче никой не рева
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 14 мар 2013 12:42

Нашите го наобиколиха щото онея се израдваха. а защо са се израдвали не знам сигурно защото посочи към центъра и са си помислили,че дава гол, но това е жест за изпълнението на фаула-соче посоката на изпълнение. Виж,че още като тръгнаха Левскарите той веднага показа с ръце,че няма гол

Върни се в “Архив”