Leon написа:Според мен резултат от 1:0 за Левски ми по-харесва отколкото 1:1. Хлапетата на Стоичков ще излязат крайно мотивирани да търсят голове в реванша, докато при 1:1 ще играят по друг начин. Гледах само второто полувреме в което видях 2 анемични удара на Гаджев в полезрението на вратаря Пиргов и 3-4 пропуска на Литекс, както е редовния, но отменен, гол. Ако Литекс повторят играта си от вчера и в Ловеч, спокойно ще продължат в турнира. Това са хлапета по на 18-19 години и щом могат по този начин да водят мач на Герена след 2 години ще са готови шампиони. Адмирации за този млад отбор, желание, дух, физическа подготовка, комбинативна и бърза игра. Е, правят и детински грешки, както при гола на Левски и головете на Локо Пд предната събота, но това е част от растежа. Видя се, че Дюран Дюран не е съдия за такъв мач и тай вероятно няма да свири повече мачове, но тук са отговорни членовете на Съдийската комисия.
Добре си го казал за младите ви играчи, въпросът е колко от тях ще задържите и дали няма да отидат в един друг отбор, както се спекулираше през последната година. Бодуров и Милановите си мисля, че ще ги продадете лятото. Не е лошо да се замислят нашите ръководители, най-вече шефчетата и треньорчетата в школата, защото всеки иска да гледа предимно талантливи юноши в отбора си.