Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот Rivaldo10 » 14 мар 2013 12:00

Leon написа:Според мен резултат от 1:0 за Левски ми по-харесва отколкото 1:1. Хлапетата на Стоичков ще излязат крайно мотивирани да търсят голове в реванша, докато при 1:1 ще играят по друг начин. Гледах само второто полувреме в което видях 2 анемични удара на Гаджев в полезрението на вратаря Пиргов и 3-4 пропуска на Литекс, както е редовния, но отменен, гол. Ако Литекс повторят играта си от вчера и в Ловеч, спокойно ще продължат в турнира. Това са хлапета по на 18-19 години и щом могат по този начин да водят мач на Герена след 2 години ще са готови шампиони. Адмирации за този млад отбор, желание, дух, физическа подготовка, комбинативна и бърза игра. Е, правят и детински грешки, както при гола на Левски и головете на Локо Пд предната събота, но това е част от растежа. Видя се, че Дюран Дюран не е съдия за такъв мач и тай вероятно няма да свири повече мачове, но тук са отговорни членовете на Съдийската комисия.

Добре си го казал за младите ви играчи, въпросът е колко от тях ще задържите и дали няма да отидат в един друг отбор, както се спекулираше през последната година. Бодуров и Милановите си мисля, че ще ги продадете лятото. Не е лошо да се замислят нашите ръководители, най-вече шефчетата и треньорчетата в школата, защото всеки иска да гледа предимно талантливи юноши в отбора си.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Така ли смятате да ставате шампиони???

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 мар 2013 12:03

Да точно така мислиш да станем шампиони, през купата! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Делиорман
Контакти:

Мнениеот Делиорман » 14 мар 2013 12:09

ТЕ / ЛЕВСКИ/ МОГАТ ДА СМЯТАТ ЧЕ ЩЕ СТАНАТ ШАМПИОНИ , НО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ИМАТ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ЛУДОГОРЕЦ.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 мар 2013 12:10

Сега видях наказанието. Ами добре, но ще ми припомни ли някой, колко беше наказанието на съдията Ботев - Лудогорец, защото и в двата случая вместо 1:1, резултатите останаха 1:0. :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 мар 2013 12:11

Avanti_Ragazzi написа:Да точно така мислиш да станем шампиони, през купата! :lol: :lol: :lol:

Тази година ще станем "Шампиони" чрез Купата, догодина може и чрез някой турнир в подготовката ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 14 мар 2013 12:11

вчерашният ден показа колко мизерни са Левски и Байерн Мюнхен без помощта на съдиите

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 14 мар 2013 12:14

Най важното е, че нищо не играхме. Но това е друга тема. Не зная дали ще спечелим титлата. Ако стане, няма да е с красива игра. Но ние имаме титли и то доста спечелени с красива игра, нека опонентите от другите отбори да се похвалят със същото количество, пък после ще говорим. За гола. Първо не съм сигурен дали имаше нарушение в полза на Литекс. Както и да е, то е свирено. От прекия свободен удар следва центриране което довежда до голямо разбъркване в полето на Левски. Играч на Левски овладява топката на самата голлиния. Той я владее, но в този момент съдията свири и играта е спряна. Аз при повторението не разбрах какво точно свири той, засада или нарушение в нападение. Но след като играта е спряна, футболиста на Левски просто пуска топката напред, тя попада в играч на Литекс който я вкарва във вратата. Но това е при спряна игра. Приемаме, че спирането на играта е грешка, но ако беше продължила, то футболиста в синьо вероятно би изчистил топкаката силно напред, а не бия подал на играч на Литекс защото ние може и да правим грешки в защита, но това си е подарък. Всичко това обаче са хипотези, играта е спряна, гол няма. А това как съдията после решава да признае гола, а след това отново се връща на правилното решение да не го признае не се нуждае от коментар.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 14 мар 2013 12:14

Eminem написа:цскарче вас колко пъти са ви подпирали ? Точно вие нямате право да се оплаквате. Спокойно, ние с тази игра шампиони няма да ставаме.

Мога да припомня. Отменен редовен гол на Гъргоров по миналата есен на Българска Армия. После за по малко от 2 минути им вкарахме още два и така завършихме равен, а реалния резултат беше 2:3.
За мача с Литекс на мен ми се струва, че гола си е редовен. Аз поне така го виждам. Гледах няколко пъти положението. Абсолютно неадекватно държание на съдията. Зачита, не зачита .....никакъв професионализъм! За мен това не е умишлено подпиране на Левски, по скоро слаб съдия, който се изложи като кифладжия. Така се опорочават мачовете, труда на футболисти и треньори. Най лошото е, че го отнася отбора за който е свирено в негова полза, като го нарочват за съдийски. А истината е липсата на качествени съдии !!! Така си мисля аз без да ангажирам никого.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 мар 2013 12:21

СВОБОДЕН написа:Най важното е, че нищо не играхме. Но това е друга тема. Не зная дали ще спечелим титлата. Ако стане, няма да е с красива игра. Но ние имаме титли и то доста спечелени с красива игра, нека опонентите от другите отбори да се похвалят със същото количество, пък после ще говорим. За гола. Първо не съм сигурен дали имаше нарушение в полза на Литекс. Както и да е, то е свирено. От прекия свободен удар следва центриране което довежда до голямо разбъркване в полето на Левски. Играч на Левски овладява топката на самата голлиния. Той я владее, но в този момент съдията свири и играта е спряна. Аз при повторението не разбрах какво точно свири той, засада или нарушение в нападение. Но след като играта е спряна, футболиста на Левски просто пуска топката напред, тя попада в играч на Литекс който я вкарва във вратата. Но това е при спряна игра. Приемаме, че спирането на играта е грешка, но ако беше продължила, то футболиста в синьо вероятно би изчистил топкаката силно напред, а не бия подал на играч на Литекс защото ние може и да правим грешки в защита, но това си е подарък. Всичко това обаче са хипотези, играта е спряна, гол няма. А това как съдията после решава да признае гола, а след това отново се връща на правилното решение да не го признае не се нуждае от коментар.

Да, мечтай си. Пробвай се в юридическия факултет :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 мар 2013 12:22

Rivaldo10 написа:Сега видях наказанието. Ами добре, но ще ми припомни ли някой, колко беше наказанието на съдията Ботев - Лудогорец, защото и в двата случая вместо 1:1, резултатите останаха 1:0. :?

Ти сега за съдията ли плачеш? Стана смешен с неадекватните си въртележки!Сега ще има натиск
за компенсация.И при равен Левски можеше да продължи.Виж снощи-Арсенал беше на крачка
от това да елиминира Байерн.Всичко в тази територия наречена България е сбъркано.

Върни се в “Архив”