Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Искаме оставка веднага !

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 00:28

cska_i_v_cyprus написа:ДПС рухна, и Левски почна да губи главоломно.А, как е?

Чакай сега..Кое ти е по-яко,че Левски падна или че твоя отбор бие игра добре? Май първото. Нещо си го направил на кокълче от кеф. Спокойно.След година две,като трябва да връщате футболистите или парите ще увиснеш,като мека Мара. :roll:
110 години любов!

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Re: Кредит на доверие или промяна

Мнениеот vans81 » 21 сеп 2009 00:29

Levski 1914 написа:След 3 загуби в интервал от седем дена съчетани с толкова слаба игра мисля, че за никакъв кредит на доверие вече не може да става дума. Трябва промяна и то час по-скоро!

+1
Спор няма това вече е недопустимо ВСИЧКИ ВЪН!!!
Незнам само за алтернативата......Но сега като се замисля всичко би било МНООООГО ПО-ДОБРЕ!

hegemon
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот hegemon » 21 сеп 2009 00:29

Това е така,но става въпрос за много пари. Дори и на другия ден ,докато пътуваха,той можеше да се обади в Казан да провери всичко ли е уредено. Говориме за 4-6 млн евро. Аз като си зимам мизерната заплата от 600 кинта и проверявам всичко по 10 пъти,да не ме прецакат,пък циция като батков да не се обади и да говори директно...Силно ме съмнява. Още повече и ако наистина има гръб от Чорни,нали се сещаш,че Чорни би бил перфектен посредник.[/quote]

явно този който е правил уж връзката между двата клуба , е бил представен на Батков като сигурен човек ,
и аз нямам обяснение ...., слаб мениджмънт и вътрещен човек 99%

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Прецакването в стил Тарантино и Мартин Скорсезе

Мнениеот love_hurts » 21 сеп 2009 00:32

PFC Litex написа:От друг форум:
Като пристигнали в Москва, на летището ги чакал човек с табелка, но вместо "Рубин" на табелката пишело "Поздрави от Титан".

:lol: Това е добро ама не са успяли да го разберат веднага, защотот е било написано на иврит ! Колко са долни тези евреи :x :x :x
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот zlostar » 21 сеп 2009 00:33

Blue_Lion написа:Писна ми ! Днес отидох да редя хореографията с приятели,после останах без глас в Сектор "Б",който се раздаде на почти 100 %...и за кво ?! С Локо София,макар и малко,пак се раздадохме на 100 %...с Тампере,БАТЕ,Жилина,Дебрецен...за кво ?! Искам да знам за какво се раздавам,като стъпя в митичния Сектор "Б" - защо само синята публика печели битките,а онези в синьо нямат сърца и психика да носят свещения за мен син екип ? Последните 3 год. Левски е болен от заразата "Батков" :!: ВРЕМЕ Е ЗА ОТГОВОРИ НА МНОГО ВЪПРОСИ ! ВРЕМЕ Е ОТГОВОРНИТЕ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ! ГОНЗО - ИСКАМ ДА ЧУЯ ОТНОВО ЗА "НОВАТА ПОЛИТИКА НА ЛЕВСКИ"...ВРЕМЕ Е НАСКО СИРАКОВ ДА СЕ ВЪРНЕ :!: ВРЕМЕ Е ЗА ТРАНСФЕРИ :!: ВРЕМЕ Е ОТНОВО МЪЖЕТЕ С ТОПКИ ДА ДОЙДАТ В ЛЕВСКИ :!: ВРЕМЕ Е АДВОКАТЧЕТО ДА СИ ХОДИ...резултатите в последно време са показателни за кризата в Левски ! Три поредни загуби...Локото не ни бяха били от 26 год. с такава разлика и 12 год. нямаха победа над нас,а в последните 2 сезона си ни бият редовно...този мач с ЦСКА няма кво повече да го коментирам...трагични бяхме на терена...ами в ЕВРОПА ?! Резил след резил...и кой го отнася - ние,милионите сини фенове...и за кво ?! А тия който носят синия екип си пият редовно в дискотеките и си правят кефа и грам не им дреме за нас...ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА КРЕДИТА НА ДОВЕРИЕ - БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ :!:

~ ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ~

Страхотно мнение! С няколко реда описана цялата мизерия създадена от Борат. Ако може да наложиш модераторски произвол и само тая тема да остане от тази вечер. Стига са се обсъждали разни глупости- Ратко, играчи, карета- марета, конспирации и тем подобни. Дано пък повече хора прочетат какво си написал и проумеят, че за да тръгне отбора отново нагоре първо трябва да се махне Борат!!!

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Re: Въпрос към левскарите !

Мнениеот levski30 » 21 сеп 2009 00:35

а така! Продължавайте да метате факли, бомби вс и да видите как Мустака ше се ебе в задника!
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Sporter
Контакти:

Мнениеот Sporter » 21 сеп 2009 00:35

shumnaliq написа:ти сериозно ли си мислиш че ако 4-мата бяха играли ЦСКА нямаше да ви бие ?

ЦСКА е също толкова слаб отбор, колкото Левски. Ако играят 10 мача в 10 поредни дни, резултатът ще е като от ези-тура - 50% шанс за победа на всеки един от двата отбора.
Така че не бързай да се въодушевяваш.
И още нещо, аз като левскар не бих се радвал особено на победа над ЦСКА без петима титуляри.
За самите "трансфери" е рано да се говори, но обикновено където има дим, има и огън.

ред арми
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот ред арми » 21 сеп 2009 00:37

Помако от Смолян,г-н Батков......Лупи забавя......но не забравя....геройски си заслужихте титлата "Евроидиоти"....жалко за феновете ви.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 21 сеп 2009 00:37

Няма прецакване ...
Левски сами си го направиха ..
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот stefan_bg2 » 21 сеп 2009 00:39

Blue_Lion написа:Писна ми ! Днес отидох да редя хореографията с приятели,после останах без глас в Сектор "Б",който се раздаде на почти 100 %...и за кво ?! С Локо София,макар и малко,пак се раздадохме на 100 %...с Тампере,БАТЕ,Жилина,Дебрецен...за кво ?! Искам да знам за какво се раздавам,като стъпя в митичния Сектор "Б" - защо само синята публика печели битките,а онези в синьо нямат сърца и психика да носят свещения за мен син екип ? Последните 3 год. Левски е болен от заразата "Батков" :!: ВРЕМЕ Е ЗА ОТГОВОРИ НА МНОГО ВЪПРОСИ ! ВРЕМЕ Е ОТГОВОРНИТЕ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ! ГОНЗО - ИСКАМ ДА ЧУЯ ОТНОВО ЗА "НОВАТА ПОЛИТИКА НА ЛЕВСКИ"...ВРЕМЕ Е НАСКО СИРАКОВ ДА СЕ ВЪРНЕ :!: ВРЕМЕ Е ЗА ТРАНСФЕРИ :!: ВРЕМЕ Е ОТНОВО МЪЖЕТЕ С ТОПКИ ДА ДОЙДАТ В ЛЕВСКИ :!: ВРЕМЕ Е АДВОКАТЧЕТО ДА СИ ХОДИ...резултатите в последно време са показателни за кризата в Левски ! Три поредни загуби...Локото не ни бяха били от 26 год. с такава разлика и 12 год. нямаха победа над нас,а в последните 2 сезона си ни бият редовно...този мач с ЦСКА няма кво повече да го коментирам...трагични бяхме на терена...ами в ЕВРОПА ?! Резил след резил...и кой го отнася - ние,милионите сини фенове...и за кво ?! А тия който носят синия екип си пият редовно в дискотеките и си правят кефа и грам не им дреме за нас...ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА КРЕДИТА НА ДОВЕРИЕ - БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ :!:

~ ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ~

Много си прав и точен. Обаче Батков пак ще каже "кажете някой с много пари и ще му продам отбора". Прав си и за това, че "футболистите" се подиграват с отбора, те не знаят какво е да се бориш за отбора! Играят за живота си, да им бъде широко около врата и това....искам поне Батков да спази едно от многото обещания, които даде, когато назначи Ратко. Той каза " писна ми да вземаме измислени чужденци, които не стават, а качествените кадри от школата да не получават шанс за изява", но явно шаке било само приказки...
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Архив”