Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Прецакването в стил Тарантино и Мартин Скорсезе

Мнениеот love_hurts » 21 сеп 2009 00:21

Какво ми говорите за мач отпреди половин година. Винаги оправданията. Толкова ли е трудно да кажете, слаби сме паднахме. Не тука да се появяват разни истории от сорта на някой от ЦСКА ни е изиграл за трансферите. Ако бяхме с тоя и ония щяхме ви биеме. Ако баба беше мъжка. Ако, ако то почна много да замирисва вече, от това ако !

Сега е момента някой да каже 7:2 7:1 5:0, друг да се изцепи ние сме били Ливърпул, аз пък преди 5 години ебах една мацка в борисовата градина, ако сега е тука пак ще е накажа.
Последна промяна от love_hurts на 21 сеп 2009 00:24, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Кредит на доверие или промяна

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 00:22

ПилотКамикадзе написа:
Levski 1914 написа:Тази тема я бях пуснал след загубата от локото...смятам, че в момента е още по-акутална...

Ми тя темата си е евъргирийн докато тоя ни е треньор! :mrgreen:

+1
Докато се прибирах,точно за тая тема си мислех.
Давайте кредит на доверие,колкото си искате.Аз искам промяна...
110 години любов!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 сеп 2009 00:22

cska_i_v_cyprus написа:ДПС рухна, и Левски почна да губи главоломно.А, как е?

Абе вместо да се радвате на играта си, вие пак се радвате на нашето нещастие .... какви хора сте вие бе... това е типична комунистическа черта.. айде злобей, сега ти е паднало :?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 сеп 2009 00:24

От друг форум:
Като пристигнали в Москва, на летището ги чакал човек с табелка, но вместо "Рубин" на табелката пишело "Поздрави от Титан".
Изображение

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: ЖАЛКИ СМЕ...

Мнениеот stefan_bg2 » 21 сеп 2009 00:24

FCH написа:Гледайки тимовият лист за срещата - видях липсата на адекватни смени. Да не говорим, че след срещата - абсолютно някои затвърдиха, че се гаврят чрез играта и възможностите си със синята светиня!

Бензукан - пореден слаб мач
Балтанов - безличен... за кой ли път!
Сърмов - определено намирисва на нагласен трансфер с комисионни...
Николай Димитров - след екскурзията до Лондон остана само с медийни изяви и убити надежди...
Йовов - ОЩЕ КОЛКО ВРЕМЕ Е НУЖНО ДА ГО ТЪРПЯТ? че той и за Своге мисля не става...
Христов - грешка на растежа или липса на качества за голям отбор...
Симонович - някога даваше на тима, вече е излишен пълнеж
Ортега - по някакъв късмет заиграе и играе последни мачове в голям отбор за пръв и последен път в кариерата си...

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МАЛКОТО КАДЪРНИ ВЕЧЕ СА КОНТУЗЕНИ - ПЕТКОВ И БАРДОН... Добри думи и за Веско Минев!

Много точно мнение...не съм съгласен за Ники Димитров само, защото е голям талант, факт! Обаче не играе редовно, пък и последните 2 мача го пуска дясно крило, при условие, че левичар...грешка! Аз го защитавам. Иначе добре си ги наредил всички!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 00:24

love_hurts написа:Какво ми говорите за мач отпреди половин година. Винаги оправданията. Толкова ли е трудно да кажете, слаби сме паднахме. Не тука да се появяват разни истории от сорта на някой от ЦСКА ни е изиграл за трансферите. Ако бяхме с тоя и ония щяхме ви биеме. Ако баба беше мъжка. Ако, ако то почна много да замирисва вече, от това ако !

Първо вземи чети коментарите на хората преди да ръсиш глупости. Аз съм един от онези,които твърдо не вярват цска да има нещо общо с този случай. Бяхме безобразно слаби. Казахме го и в други теми.
110 години любов!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Кредит на доверие или промяна

Мнениеот Levski 1914 » 21 сеп 2009 00:25

След 3 загуби в интервал от седем дена съчетани с толкова слаба игра мисля, че за никакъв кредит на доверие вече не може да става дума. Трябва промяна и то час по-скоро!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Re: Искаме оставка веднага !

Мнениеот tuksam » 21 сеп 2009 00:26

БАТКОВ - далаверата да става
ДОСТАНИЧ- трупа опит за СРБИЯ 2-ра дивизия
СИМОНОВИЧ--- да не е сам РАДКО вечерта и да има с кои да си говори за сръбска СКАРА
ОРТЕГА-- ЕДНО ГОЛЯМО НЕДОРАЗУМЕНИЕ

И ГОНЗО , ЗАЩО СЕ ЗАБЪРКА С ТИЯ ,НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ТЯХ ОТБОРА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА А ТОТОТО

ТЕ РАЗЧИТАТ НА ТЕБ САМО ЗАЩТОТО СИ ЕДИН ОТ НАС

БАТКОВ ВЪРВИ СИ..........

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 сеп 2009 00:26

[quote="love_hurts]
Сега е момента някой да каже 7:2 7:1 5:0, друг да се изцепи ние сме били Ливърпул, аз пък преди 5 години ебах една мацка в борисовата градина, ако сега е тука пак ще е накажа.[/quote]
Ти не беше ли на 14,бе? :roll:
110 години любов!

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 21 сеп 2009 00:27

groti написа:[

Бъркаш се на 21 съм, ако визираш случката с момичета където разправях казах като бях на 14, заглеждах момичета на по тая възраст ... но както и да е. Това го казах в защита, че ме обяви за педофил ;)
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Върни се в “Архив”