Pichichi написа:Абе сега се сещам че във форума има един младеж със снимка на Кийно дето след мача Милан - Барса 2 : 0 пускаше
тука едни мнения "ака статийки" как бил свършил вече сегашния отбор на Барселона, няма ли да има нова статийка ?
Аз пък се чудя кои са по-зле: тези, които отписват Барса след всяка нейна по-сериозна загуба или тези, които ги фаворизират до Марс

Конкретно вчера Барса спечели със страхотна ефективност (в което няма нищо лошо). Когато тях ги бият с ефективност настава едно невероятно реване на част от техните фенове, че страдат от липса на късмет. Друг е въпроса, че те са доста ефективни в част от важните им мачове (особено в класиките, които Реал М им повеждаше и те обръщаха с голове от нищото. Дори така обърнаха и Атлетико М с гол на онзи мазния Адриано). За края на "ерата" Барса

Мисля, че много хора си го представят, че свършва мача "Х", в който Барса са загубили и излиза надпис "КРАЙ", "THE END" и тяхната ерата свършва като на филм

Какви са критериите за края на тая ера? Ако е владеенето на топката, те са си в пика

Ако е отпадане от ШЛ или не печелене на първенството- това им се случва (макар и по рядко от колкото на другите отбори). Ако е периода, в които всяка година да печелят купа - това продължава. Краят в конкретния случаи е един процес. Например Барса беше много по-силен отбор според мен 2005г., но нямаше този "ореол", който има сега! Успехите ги "налегнаха" от 2006 и сега се сърдят на титла

Чисто игрово изпитват трудности. Например вече не доминират така осезаемо в класиките, но пък са първи в първенството им и са на 1/4 финал в ШЛ. Не е като край на нещо

Според мен са много Шави-Иниеста зависими и, когато те не са на ниво обичайните неща, които правят са супер неефективни. Иначе, играта им за мен е предвидима и дразнеща. Играят еднотипно и невероятно надменно на моменти. Само, че няма как да им дойде края в един мач или дори един сезон

Харесвам ги като дразнител.
ПП Мегъна е като малко котенце в сравнение с оракулите в раздел БГ ФУТБОЛ! Най-много да мине за смъртен боК на картотеката, със слаби тактически и оракулски способности.