vaskonti написа:Аз не говоря за резачките SLS и Z, а за по-нормалните спортни коли, до колкото такива са BMW M5 и E63 AMG, които са в един клас.
Бе те не са много нормални, но това е друг въпрос.

Впрочем пропускаш CLK, CLS с AMG агрегатите.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Аз не говоря за резачките SLS и Z, а за по-нормалните спортни коли, до колкото такива са BMW M5 и E63 AMG, които са в един клас.
1982 написа:megan fox написа:
Е изненадан ли си реално? Ако Мерцедес не направят нещо такова, то няма кой друг!Неслучайно разбиращите хора са казали, че в света има две марки автомобили: МЕРЦЕДЕС и всички останали!
Пич, ти си прекалено вманиачен на тема Мерцедес, че да се спори с теб, само този отдавна клиширан и изтъркан лаф като прочетох, ми стана ясен.
megan fox написа:Факт е, че съм маниак на тема Мерцедес, но и има защо да бъда!В семейството ни сме имали какви ли не коли, съответно имам преки наблюдения над много марки и нищо не се доближава до качеството на мерниците. Само за Тойота мога да направя изключение при леките автомобили и Ламбо при спортните бегачки.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
megan fox написа:vaskonti написа:Аз не говоря за резачките SLS и Z, а за по-нормалните спортни коли, до колкото такива са BMW M5 и E63 AMG, които са в един клас.
Бе те не са много нормални, но това е друг въпрос.![]()
Впрочем пропускаш CLK, CLS с AMG агрегатите.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Вече имат - 6-серия ГранКупе. Нещо такова се казва.
1982 написа:megan fox написа:Факт е, че съм маниак на тема Мерцедес, но и има защо да бъда!В семейството ни сме имали какви ли не коли, съответно имам преки наблюдения над много марки и нищо не се доближава до качеството на мерниците. Само за Тойота мога да направя изключение при леките автомобили и Ламбо при спортните бегачки.
W220 имал ли си ??
1982 написа:Вече имат - 6-серия ГранКупе. Нещо такова се казва.
vaskonti написа:1982 написа:Вече имат - 6-серия ГранКупе. Нещо такова се казва.
Не съм убеден, че това е същия клас. По-скоро това е клас Грантурисмо. Освен това май няма М вариант.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA69, THE G.A.M.E и 8 госта