Локо София се нахъсва за ЦСКА с "Харлем Шейк"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локо София се нахъсва за ЦСКА с "Харлем Шейк"
Много бързо забравихте че ЛОКОМОТИВ е сериозно име в българския футбол!Отбор с големи успехи и традиции..и винаги ще бъде такъв.ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ!А колкото до мача утре ще видим,не мисля,че ЦСКА показват супер игра та да сте сигурни в успеха!Просто се молете локото да не направят добър мач,че нищо добро не ви чака...
Riquelme написа:Много бързо забравихте че ЛОКОМОТИВ е сериозно име в българския футбол!Отбор с големи успехи и традиции..и винаги ще бъде такъв.ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ!А колкото до мача утре ще видим,не мисля,че ЦСКА показват супер игра та да сте сигурни в успеха!Просто се молете локото да не направят добър мач,че нищо добро не ви чака...
Не се надявай особено-схемата е отработена одавна(примерно ЦСКА-Литекс)-лягаме им за купата, те връщат вересиите в първенството... Иска ми се да не е така, но...
Lyubaka01 написа:Riquelme написа:Много бързо забравихте че ЛОКОМОТИВ е сериозно име в българския футбол!Отбор с големи успехи и традиции..и винаги ще бъде такъв.ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ!А колкото до мача утре ще видим,не мисля,че ЦСКА показват супер игра та да сте сигурни в успеха!Просто се молете локото да не направят добър мач,че нищо добро не ви чака...
Не се надявай особено-схемата е отработена одавна(примерно ЦСКА-Литекс)-лягаме им за купата, те връщат вересиите в първенството... Иска ми се да не е така, но...
И на мене ми се иска да не е така и да ви пернеме и в трите мача, пък си се оправяйте с останалите отбори !
Beck's написа:Lyubaka01 написа:Riquelme написа:Много бързо забравихте че ЛОКОМОТИВ е сериозно име в българския футбол!Отбор с големи успехи и традиции..и винаги ще бъде такъв.ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ!А колкото до мача утре ще видим,не мисля,че ЦСКА показват супер игра та да сте сигурни в успеха!Просто се молете локото да не направят добър мач,че нищо добро не ви чака...
И на мене ми се иска да не е така и да ви пернеме и в трите мача, пък си се оправяйте с останалите отбори !
А като се събудиш и потта ти е потекла в гащичките!