Локо София се нахъсва за ЦСКА с "Харлем Шейк"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Riquelme
Контакти:

Re: Локо София се нахъсва за ЦСКА с "Харлем Шейк"

Мнениеот Riquelme » 12 мар 2013 23:01

Много бързо забравихте че ЛОКОМОТИВ е сериозно име в българския футбол!Отбор с големи успехи и традиции..и винаги ще бъде такъв.ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ!А колкото до мача утре ще видим,не мисля,че ЦСКА показват супер игра та да сте сигурни в успеха!Просто се молете локото да не направят добър мач,че нищо добро не ви чака...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 13 мар 2013 09:40

Riquelme написа:Много бързо забравихте че ЛОКОМОТИВ е сериозно име в българския футбол!Отбор с големи успехи и традиции..и винаги ще бъде такъв.ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ!А колкото до мача утре ще видим,не мисля,че ЦСКА показват супер игра та да сте сигурни в успеха!Просто се молете локото да не направят добър мач,че нищо добро не ви чака...

Не се надявай особено-схемата е отработена одавна(примерно ЦСКА-Литекс)-лягаме им за купата, те връщат вересиите в първенството... Иска ми се да не е така, но...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 13 мар 2013 13:22

Lyubaka01 написа:
Riquelme написа:Много бързо забравихте че ЛОКОМОТИВ е сериозно име в българския футбол!Отбор с големи успехи и традиции..и винаги ще бъде такъв.ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ!А колкото до мача утре ще видим,не мисля,че ЦСКА показват супер игра та да сте сигурни в успеха!Просто се молете локото да не направят добър мач,че нищо добро не ви чака...

Не се надявай особено-схемата е отработена одавна(примерно ЦСКА-Литекс)-лягаме им за купата, те връщат вересиите в първенството... Иска ми се да не е така, но...

И на мене ми се иска да не е така и да ви пернеме и в трите мача, пък си се оправяйте с останалите отбори !

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 13 мар 2013 17:47

Beck's написа:
Lyubaka01 написа:

И на мене ми се иска да не е така и да ви пернеме и в трите мача, пък си се оправяйте с останалите отбори !

А като се събудиш и потта ти е потекла в гащичките!

Върни се в “Локо София”