ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0
Toва не оправдава грешките на Херо , кой ко е гледал на некви си контролки. Сега са реалните мачове и грешките на Херо лъсват постоянно !
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
- Контакти:
Bartolomej написа:Мача го обърка Херо
Трябваше да започне с Преслав в атака и Милчо , в средата вместо Ванче с Балджийски ,вместо Тошко - Янис Юсеф . Ник Дашев е видно ,че е по-добрия вариянт от стария Стоян колев
Той за тва и Херо след мача каза, че с тези млади момчета няма как да иска нещо повече .Разбрал е човека ,че сгреши фатално
Пак нещо не схващам, младите са Ванче, Тошко и Тяната ли?
-
- Контакти:
ntodorov написа:k.dimitrov написа:Искам си Акаунта написа:k.dimitrov написа:А да, ама Херо, нали него обвиняваме за Левски. Няма как целия отбор да е купен, това никъде не става. Значи слезва, Херо както е действал срещу Левски, така е действал и срещу ЦСКА.
Ами нали това казвам . Срещу Левски , при 7 дефанзивни играчи , и Карвальо и атакуващите по крилата имаха огромни свободни пространства . Срещу ЦСКА атакуващите им играчи бяха обезличени ... а те не са по-слаби от тези на Левски . единственото общо нещо в двата мача е , че Стоян пусна евтини голове .
Пак не разбрах, кой е виновен за различно изиграните мачове, Херо или футболистите?
Аз казвам - Херо.
[offtopic]...така, както майка обича рожбата си, но признава и грешките му.[/offtopic]
Значи, не трябва да критикуваме футболистите, те и в двата мача са играли надъхано и с желание или без желание и с умисъл да дадат мачовете, или просто са играли това, което им е позволил противника? Кое от трите?
-
- Контакти:
Bartolomej написа:Мача го обърка Херо
Трябваше да започне с Преслав в атака и Милчо , в средата вместо Ванче с Балджийски ,вместо Тошко - Янис Юсеф . Ник Дашев е видно ,че е по-добрия вариянт от стария Стоян колев
Той за тва и Херо след мача каза, че с тези млади момчета няма как да иска нещо повече .Разбрал е човека ,че сгреши фатално
Че нали ги видяхме срещу Левски Преслав и Балджийски. Тогава Херо беше виновен, че ги пусна в игра, сега що не започна с тях.
- Bartolomej
- Контакти:
Херо е виновен
Няма кой друг да ги подготви за сезона и подреди на терена .
Bartolomej написа:Херо е виновен
Който е виновен да...
[offtopic]...почерпи нас невинните.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
- Контакти:
Bartolomej написа:Херо е виновен
Гълъбе, моля те,

Твоето мнение?
Не искам да се бъркам в работата на Херо, но усещам, че мога да подредя отбора на терена...
[offtopic]...така, че всички футбалери да приличат на пърхащи петли с отрязани глави на терена.
[/offtopic]
[offtopic]шегувам се ей. Аз дори на Фифа мениджър не се пускам.
[/offtopic]
[offtopic]...така, че всички футбалери да приличат на пърхащи петли с отрязани глави на терена.

[offtopic]шегувам се ей. Аз дори на Фифа мениджър не се пускам.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
Моето мнение го казах
Траян и Стоян след последния съдийски отбор се прибрах едва ли не на бегом , което никога не е било. Просто се чуства ,че са обидени от думите на сбирката онази вечер , че са продали мача
Ако имаме изпълнителите да побеждаваме отбори , които са над нас в класирането , сигурно сега нямаше да търсите под вола - тиле
Но ние нямаме .В двата мача играхме с различни състави . Мач с мач не си прилича и да се спори защо аджеба сме паднали видиш ли от некво си отборче Левски , а сме играли на кръв срещу ЦСКА е смешно .
По Дражево време след 14 поредни загуби хората пак си ходеха на стадиона и пак си викаха за отбора , та чак при наш гол изпадаха в дива радост .
А сега се мрънка и намира оправдания в задкулисни игрички
Изиграли сме слаб мач с Левски , поискахте среща с Траян и Стоян казахте им , че продали мач , те решиха се реваншират срещу ЦСКА и сега се започва на нов глас , защо срещу ЦСКА са играли толкова силно
Еми , сори , ма мен това не ме интересува
Сега ще загубим и от Ботев и пак ще има трийсет страници упреци и хокания и мрънкане .
Траян и Стоян след последния съдийски отбор се прибрах едва ли не на бегом , което никога не е било. Просто се чуства ,че са обидени от думите на сбирката онази вечер , че са продали мача
Ако имаме изпълнителите да побеждаваме отбори , които са над нас в класирането , сигурно сега нямаше да търсите под вола - тиле
Но ние нямаме .В двата мача играхме с различни състави . Мач с мач не си прилича и да се спори защо аджеба сме паднали видиш ли от некво си отборче Левски , а сме играли на кръв срещу ЦСКА е смешно .
По Дражево време след 14 поредни загуби хората пак си ходеха на стадиона и пак си викаха за отбора , та чак при наш гол изпадаха в дива радост .
А сега се мрънка и намира оправдания в задкулисни игрички
Изиграли сме слаб мач с Левски , поискахте среща с Траян и Стоян казахте им , че продали мач , те решиха се реваншират срещу ЦСКА и сега се започва на нов глас , защо срещу ЦСКА са играли толкова силно
Еми , сори , ма мен това не ме интересува
Сега ще загубим и от Ботев и пак ще има трийсет страници упреци и хокания и мрънкане .
Аз никога не съм казвал, че са продали мач. Даже и не се сещам някой на сбирката да им го е казвал това? Аз мнението си го казах, не съм изненадан от резултатите, просто гледах контролите и знам нивото на отбора.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]