Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот Pichichi » 13 мар 2013 10:32

И какво сега, като гледам мения по-назад в петък всички ще се надяват на Галата,ПСЖ или Малага/Порто.
Само че трябва да имат едно наум че почти винаги на 1/2 финал се класира и някой отбор изненада.

haha

Мнениеот haha » 13 мар 2013 10:35

MCMXIII написа:
haha написа:Байерн-Реал
Барса-ПСЖ
Ювентус-Борусия
Галата-Порто (Малага)

Болднатите отбори продължават и всички сме доволни. :)

Бива ;) Все пак изчакай да минат мачовете довечера. ВЛ все още има представител в ШЛ!
Жребият познаеш ли го, значи си поне Делфийския оракул :)

Арсенал, ако ги бориш че имат шансове. :) Искам да позная поне 1 от първите 2 мача и ще съм доволен.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 мар 2013 13:01

Pichichi написа:И какво сега, като гледам мения по-назад в петък всички ще се надяват на Галата,ПСЖ или Малага/Порто.
Само че трябва да имат едно наум че почти винаги на 1/2 финал се класира и някой отбор изненада.

Ем Борусия... Това малка изненада ли ще е? ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 мар 2013 13:05

doktora25 написа:
megan fox написа:
doktora25 написа:Дано поне Порто бие днес. Няма да го понеса ако има повече испански, отколкото немски отбори на 4-финалите.

Я ни припомни кога е бил последният случай, когато на 1/4 финалите да е имало повече немски отбори, спрямо испанските... ;) Няма нищо изненадващо в това, в момента испанският футбол е далеч по-добър от немският, както на клубно ниво, така и на национално.

Че е било отдавна, отдавна е било, но това не отменя казаното от мен. Крайно време е за кардинална промяна в разпределението на силите. А колкото до клубното и националното ниво много трудно можеш да ме убедиш, че потенциалът и броят качествени играчи при испанците е по-голям. ;)

Ами загледай кой е актуалният световен и европейски шампион по футбол (замисли се от колко години диктуват модата в националният футбол) и ще ти стане ясно кой има по-голям потенциал и по-качествени играчи. Резултатите сами говорят за себе си, без да ми се налага д те убеждавам. ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 мар 2013 13:11

Sardukar написа:ПП Нека Барса играе с Галатасарай ;) Така или иначе няма да има интрига, с който и да играят. Бтв таман и ВОЖДА да вкара 2-3 гола в ШЛ......

Извърташ ми думите. Няма да има интрига точно ако се паднем с отборче като Галата... Я да ни се падне някой като баварците, РМ или Юве... интрига не само, че ще има, но и мачовете ще са супер интересни. Просто и тоя сезон не прави изключение и имаме 3-4 много силни отбора и още толкова дето да са пълнеж... и всичко опира до жребият какъв тип отбор ще ни се падне: стойностен съперник или пълнеж, с който мача да е протоколен...

П.П. А колкото до кюмюра... време му е някой да му строши краката и да го прати в пенсия, защо тази възможност да не се падне на Маскерано :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 мар 2013 13:16

Sardukar написа:
MCMXIII написа:Отзад напред. Вчера вожда/Диди/котдивоарецът/тоз-онзи-и-еди-кой-си показа че знае какво е футбол. Обаче отдавна е минал пика си. Сиреч не впечатли.
Относно Видал, че Байерн го били искали. Колко да са го искали? Ако много са го искали, да го имат ;) Справка Нойер, Мартинес, Пеп Гуардиола. И те така.
Дано тази вечер станат хубави мачове! Пък жребият после.

П.П. Всъщност днес ще съм на много важен мач на "Стадиона на мира"! Те там ще да е спектакъл :twisted:

Не съм ли ти казвал, че съм малко много злопаметен :lol:

http://www.lokoplovdiv.sportal.info/news.php?news=316922

Типичен пример за лисицата и киселото грозде... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Но така става като баварците не са свикнали да им отказват и да ги правят на глупаци. В Германия са свикнали да вземат, когото си поискат и да държат съперниците си обезкървени, но тук-там се намират и играчи в Бундеслигата, които имат топки да се опънат на баварският колос и да ги пратят за зелен хайвер.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 13 мар 2013 13:53

megan fox написа:
doktora25 написа:Че е било отдавна, отдавна е било, но това не отменя казаното от мен. Крайно време е за кардинална промяна в разпределението на силите. А колкото до клубното и националното ниво много трудно можеш да ме убедиш, че потенциалът и броят качествени играчи при испанците е по-голям. ;)

Ами загледай кой е актуалният световен и европейски шампион по футбол (замисли се от колко години диктуват модата в националният футбол) и ще ти стане ясно кой има по-голям потенциал и по-качествени играчи. Резултатите сами говорят за себе си, без да ми се налага д те убеждавам. ;)

Аз не ти говоря за близкото минало (последните 5-6 години), ами за близкото и среднодалечно бъдеще. Може Барселона и националният да имат оптимална 11-ца, която да постига успехи, но разполагат с "къса резервна скамейка" и особено в последно време имат неясноти относно атаката, Торес ли да я води, Вия ли, Фабрегас ли, със ли без ли нападател да играят и т.н. А и двата отбора са много зависими от играта на Шави и Иниеста.
Докато Байерн, Дортмунд, бундестимът разполагат с поне по двама равностойни заместници за всеки пост. Освен това Бундеслигата всяка година бълва нови и нови таланти и реформите, които се направиха преди няколко години започват да дават резултати и това неминуемо ще се отрази и в евротурнирите през този и през следващите сезони. Като прибавим и пренасищането с успехи на Барселона и испанския национален (може би само играчите на Реал правят изключение), мисля че не е трудно да се предскаже какво ни очаква в близко бъдеще. :geek:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

StanislavMastera
Контакти:

Мнениеот StanislavMastera » 13 мар 2013 14:16

Прав си за немския футбол и според мене още 1 2 години и ще диктуват и ще изнасят лекции. Въпреки това искаш да кажеш че Барселона не бълва играчи ли ? Ми тоя отбор в момента главните единици всичко е от школата и със сигурност като дойде време ще бъдат заменени от също толкова класни играчи от школата.
Водещ производител на дограма предлагащ и пвц дограма с безплатен монтаж и доставка.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 мар 2013 14:31

А защо си мислиш, че в Испания от школите не излизат нови и нови играчи... ;) Това, че засега Дел Боске залага на опитните си играчи не означава, че няма какво ново да използва. Напротив, задава се нова генерация от супер играчи, които им трябва само малко опит и доошлайфане и бъдещето на Ла Фурия ще е подсигурено.

Монтоя, Варан, Мората, Тейо, Тиаго, Негредо, Де Хеа, Иско, Дейлофеу, Серхи Роберто... все невероятни младежи с много качества и голямо бъдеще пред тях, стига да не ги удари звездомания и сами да се провалят. И това далеч не са всичките има още доста...

Реално само на позициите на Касиас, Иниеста и Шави нямат други трима толкова добри играча. Фабрегас, Силва и Мата просто не са толкова добри и не могат да заместят толкова добре двамата "близнаци", но сами по себе си никак не са слаби като халфове (Фабрегас в момента е трагичен, но да приемем, че е кофти форма) и всеки треньор би се радвал да ги има в състава си. ;) Касиас няма алтернатива, Валдес не е достатъчно добър, но пък да видим Де Хеа какво ще постигне, докато стане време Икер да предаде щафетата. В защитата нямаш проблеми... вече на всеки пост има доволно много играчи. Само събери футболистите на Барса и Реал и имаш защитници за два отбора + кой да продължи да играе и като се пенсионира Пуйол:

Арбелоа, Алба, Пике, Рамос, Монтоя, Албиол, Варан... Една двойка ЦЗ Пике - Варан (Рамос също е опция и ще играят тия двама, които са в най-добра форма)... никакви проблеми, на бековете Алба и Монтоя. Опорните халфове също са ясни - Алонсо и Бускетс, има и от къде да се вземат резерви. ;) В нападение... Торес му е крайно време да види вратата, но да не забравяме страхотни играчи като Йоренте и Солдадо! И двамата могат отлично да играят като тарани, Вия е ясен, в Мората, Негредо и Иско има много хляб, Тейо е супер талант също, Куенка и него да не го забравяме. Отделно, че изобщо не се знае какво ще се пръкне от школите на Барса, Реал, Валенсия, Атлетик Билбао... - все люпилни на таланти, като напоследък все повече почва да се набляга на юношите. Най-после на президентите на клубовете им дойде акъла, че така е далеч по-лесно и ЕВТИНО. А това е предпоставка за дългосрочни успехи и на Ла Фурия. ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 мар 2013 14:56

Мегън, съгласен съм с написаното от теб, само лека корекция -Варан, поне към днешна дата, няма как да играе в Ла Фурия.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”