Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот Pro-European » 20 сеп 2009 23:30

Сещам се още нещо. Когато смени Велев, Батков каза че няма да се подаде на исканията на "шепа наркомани".

Не знам дали другаде президент на клуб нарича феновете си "наркомани"..

като знам колко е нагъл тоталитарния кадър Батков, може и сега да вкара подобна фраза.

Ще позволим ли да ни нарича "шепа наркомани"?

Докога ще търпим тая комунистическа утрепка в Левски?
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 сеп 2009 23:30

Това наистина е гавра с милионите левскари :|
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
lakito7

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот lakito7 » 20 сеп 2009 23:31

Това "изиграха ни",е параван за далаверата на батков по получаване на точния резултат.Както Г.Василев казва по ринг-"театрална постановка".
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот thebully » 20 сеп 2009 23:31

неутрален съм спрямо двата отбора-ама такава постановка преди дербито скоро не бях виждал-:mrgreen: работата намирисва
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 сеп 2009 23:31

Надеждта ми е в това:
Наско Сираков и Станимир Стоилов съвсем скоро отново може да застанат начело на Левски, твърди "Тема:Спорт". Мечтатa на тандема СС пак да работи за любимия си клуб може да се сбъдне до седмица.

Условието обаче това да се случи не е никак приятно за сините фенове. Батков ще е готов да се реши на този самоубийствен за егото му ход само при следната развръзка - загуби от Виляреал и ЦСКА в предстоящите два мача до края на седмицата.

При подобен сценарий вратите за Мъри и Наско на "Герена" могат да се отворят отново, а Достанич да получи еднопосочен билет за Сърбия.

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Въпрос към левскарите !

Мнениеот Avenger » 20 сеп 2009 23:31

Така за бомбичките не мисля, че са заради баткоф....

Относно боя СЗ този път нямат нищо общо с боя поне в зараждането му просто един фен сам си го направи без причина скочи сам на стюардите и от там мисля знаете какво следва и да СЗ дойдоха след няколко минути но не те бяха главния виновник както обикновено става просто фена сам си беше виновен....отначало се укроти обстановката ама се намесиха много хора и обстановката излезе извън контрол....

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 20 сеп 2009 23:32

Pro-European написа:само мога да повторя:

Батков: жалката комунистическа креатура - вън от Левски!

Поп Кръстьо тоя път здраво ни закопа .... по голямо предателство вече едвали може да се сътвори :!: Докато Батков не се махне и не се върнат Сираков и Стоилов Левски няма да го бъде :cry:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 сеп 2009 23:34

SAMP написа:А защо СД и СЗ не извикаха един път оставка?!?!?!Те контролират сектора и настроенията в него,писна ми от платени фенове!!!!ВЪН БАТКОВЦИ,ГУГУТКИ и всякакви такива :evil: :evil:
Естествено,че трябва да се жика 90 мин на мач,но не може да не те интересуват проблемите на отбора.На дъното сме и трябват промени!!!!!!!

За фракцийте е важно отбора да се подкрепя,а не да се хвърлят сили в хуленето по отбора,а преди тва само да се мълчи ! А и бомбичките и трансперантите бяха с/у Батков ! Трябва ни по-добра организация в Сектора,въпреки че и днес беше лудница,и ни трябва ново (старото начело с Наско) ръководство,треньор и играчи !
Изображение

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: Въпрос към левскарите !

Мнениеот mitko9311 » 20 сеп 2009 23:34

Батков плаща на Софиа Запад да пазат да не влиза никои на стадиона както и на Саут Дивизион и винаги Софиа Запад се бият на мачовете ни но Софиа Запад никога няма да скочат на Батков тои им плаща ако бяхме като при ботев никои да не плаща на агитката щеше да е изнесен
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 20 сеп 2009 23:34

Стоилов е начело на националния, да се концентрира там!

Батков, затвори вратата, като си тръгваш от Левски! Ти също, Ратко.

Херо, добре дошъл в Левски!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Върни се в “Архив”