Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2013 21:37

В този мач - публиката е по- скоро важното нещо :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 12 мар 2013 21:40

ralka_levskarka написа:В този мач - публиката е по- скоро важното нещо :)

Доообре, не че каза нещо ама се съгласявам с теб

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2013 21:42

magga написа:

[offtopic]Нямаш избор :lol:
П.С. преди публика и отбора са били едно цяло - семейство, а сега.. повечето ходят да разбиват стадиони и убиват хора. Не искам да обиждам никого, но.. това си е самата истина. Аз имам такива приятели, казвала съм им го, че не го одобрявам това нещо, но никой не взема от дума.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 12 мар 2013 21:47

ralka_levskarka написа:
magga написа:

[offtopic]Нямаш избор :lol:
П.С. преди публика и отбора са били едно цяло - семейство, а сега.. повечето ходят да разбиват стадиони и убиват хора. Не искам да обиждам никого, но.. това си е самата истина. Аз имам такива приятели, казвала съм им го, че не го одобрявам това нещо, но никой не взема от дума.[/offtopic]

Кога преди ? Винаги хората са ходили на стадиона и са пляскали ? И не говоря само за Левски. То е нормално играта като не върви да има реакция от феновете ! В Испания веят кърпички, а тук ? Тук ни се обяснява от 100-200 човека, че ако кажеш нещо против отбора ти не си му фен ... извратена работа и доста платена. А това, че има хора, които чупят е защото законите ни са калпави или не се спазват и който ми каже, че без димки и бомби футбола е умрял... да погледне Германия, Англия и тн и да каже дали е като тук и дали футбола им е по-умрял от нашия :roll:

ivan007700
Контакти:

Презентират филм за стадиона на Левски в четвъртък

Мнениеот ivan007700 » 13 мар 2013 08:06

Филм посветен на стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде презентиран в четвъртък, научи Гонг. Лентата носи името „Сектор А“ и e част от поредицата „Всички сини сърца“. Събитието ще се състои в четвъртък от 15 часа в общежитието на „Герена“, където се намира и залата за пресконференции.

Основната част от филма ще е свързана с взривяването на Сектор А и мащабният проект на Левски за построяването на новия стадион „Георги Аспарухов“. Амбициозният проект на клуба трябва да е в завършен вид през 2018 година.

Потребителски аватар
vetchnia
Контакти:

Re: Презентират филм за стадиона на Левски в четвъртък

Мнениеот vetchnia » 13 мар 2013 12:40

Ще се качва ли после в интернет?

ivan007700
Контакти:

Re: Презентират филм за стадиона на Левски в четвъртък

Мнениеот ivan007700 » 13 мар 2013 13:23

vetchnia написа:Ще се качва ли после в интернет?

До колкото знам ще се продава на диск. Виж повече във "Всички Сини Сърца' във фейсбук.

ivan007700
Контакти:

Филм за Герена събра легенди на Левски

Мнениеот ivan007700 » 15 мар 2013 07:28

Презентацията на филма „Сектор А“, който е посветен на стадион „Георги Аспарухов“ събра на едно място доста значими фигури на футболния Левски. Събитието уважиха фигури като Стефан Аладжов, Сашо Костов, Кирил Ивков, Добромир Жечев, Николай Илиев, Руслан Вуцов, Владимир Николчев и д.р.На презентацията присъстваха и хора от актуалния Левски – старши треньорът Илиан Илиев, Дончо Донев, Ясен Петров и изпълнителният директор Константин Баждеков. Трима от футболистите на „сините“ също уважиха събитието. Става дума за юношите Антонио Вутов и Пламен Илиев, както и ветеранът Христо Йовов.

Да изгледат за първи път филма дойдоха и доста видни фенове на Левски София. Присъствие отчете и треньорът на баскетболния тим Константин Папазов.
Документалният филм „Сектор А“ е част от поредицата „Всички сини сърца“, която предстои да излезе.

Повече информация на страницата във фейсбук "Всички Сини Сърца".

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 15 мар 2013 18:36

не е ли по-логично филма да се направи като стане новият стадион, т.е. в него да се покаже цялата история и последователност при събарянето, изгребването на остатъчната маса, отломките и пр., разчистването и...последващото построяване на новия сектор А, а по-късно и останалите сектори ?! В момента това, което е направено като филм ми заприличва като на очерк за нещо, безвъзвратно загубено (факт) и отишло в небитието, но за мое голямо опасение- и голяма вероятност, че може и да не се получи скоро построяването на "ултра модерния стадион"... :oops: с който ни забаламосаха...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 мар 2013 13:20

[center]Днес се навършват точно седем години от този велик мач[/center]
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PbwQJH6bT4U[/youtube][/center]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.