Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lakito7

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот lakito7 » 20 сеп 2009 23:27

от Blue_Lion на 20 Сеп 2009 18:25
Писна ми ! Днес отидох да редя хореографията с приятели,после останах без глас в Сектор "Б",който се раздаде на почти 100 %...и за кво ?! С Локо София,макар и малко,пак се раздадохме на 100 %...с Тампере,БАТЕ,Жилина,Дебрецен...за кво ?! Искам да знам за какво се раздавам,като стъпя в митичния Сектор "Б" - защо само синята публика печели битките,а онези в синьо нямат сърца и психика да носят свещения за мен син екип ? Последните 3 год. Левски е болен от заразата "Батков" :!: ВРЕМЕ Е ЗА ОТГОВОРИ НА МНОГО ВЪПРОСИ ! ВРЕМЕ Е ОТГОВОРНИТЕ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ! ГОНЗО - ИСКАМ ДА ЧУЯ ОТНОВО ЗА "НОВАТА ПОЛИТИКА НА ЛЕВСКИ"...ВРЕМЕ Е НАСКО СИРАКОВ ДА СЕ ВЪРНЕ :!: ВРЕМЕ Е ЗА ТРАНСФЕРИ :!: ВРЕМЕ Е ОТНОВО МЪЖЕТЕ С ТОПКИ ДА ДОЙДАТ В ЛЕВСКИ :!: ВРЕМЕ Е АДВОКАТЧЕТО ДА СИ ХОДИ...резултатите в последно време са показателни за кризата в Левски ! Три поредни загуби...Локото не ни бяха били от 26 год. с такава разлика и 12 год. нямаха победа над нас,а в последните 2 сезона си ни бият редовно...този мач с ЦСКА няма кво повече да го коментирам...трагични бяхме на терена...ами в ЕВРОПА ?! Резил след резил...и кой го отнася - ние,милионите сини фенове...и за кво ?! А тия който носят синия екип си пият редовно в дискотеките и си правят кефа и грам не им дреме за нас...ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА КРЕДИТА НА ДОВЕРИЕ - БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ :!:

~ ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ~

+1
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Re: Въпрос към левскарите !

Мнениеот blue_dobrich » 20 сеп 2009 23:28

Ако ти ми отговориш, защо бе боят в сектор Г на мача с Фулъм, ще ти кажа и аз !!!

Венелин
Контакти:

Re: Добрата новина

Мнениеот Венелин » 20 сеп 2009 23:28

Гонзо, ако ще да играе, ама да се маха от директорския пост и да не се излага повече :idea:

Потребителски аватар
love_hurts

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот love_hurts » 20 сеп 2009 23:28

Венелин написа:Батков е доказан евроидиот от години :!: А Гонзо веднага да се маха :idea:
:arrow: Да вземе със себе си и кРадко останич, Шаша Симонович и шебека на Венци :!:

:lol: : Ще се сбъдне желанието ти, поне 1 от тях Гонзо се връща на терена сигурно няма да е повече директор. Сега как ще му пращам писма за трансфери от Манчестър Юн. Вече се чудя, че тоя смешник Ники Димитров изобщо е бил в Арсенал :lol: :lol: :lol: Сигурно е отишал по курви някъде в чужбина :lol: :lol:
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 20 сеп 2009 23:29

KIKO_ARMEETSA написа:В Русия съм, в Русия съм

abe levskar sum ama ti izstrugna domronamerena usmivka seriozno :lol:
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

blue_ power1
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот blue_ power1 » 20 сеп 2009 23:29

Такава простотия не беше ставала,братчетааа,много народ има за ДРЯН....

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 сеп 2009 23:30

blue_dobrich написа:Ако ти ми отговориш, защо бе боят в сектор Г на мача с Фулъм, ще ти кажа и аз !!!

ми с удоволствие!Един развяваше големо знаме и дургия му кажи свали знамето не мога гледам мача и от там се почнаха.Аре кажи са ти !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Гонзо: Левски игра със страх - със сигурност се връщам

Мнениеот love_hurts » 20 сеп 2009 23:30

Венелин написа:Кокала не е свръхинтелект, но не вярвам да е толкова тъп, че да се върне пак при Батков... :lol:

Той ще преглътне обидата заради идеята Левски. Защото той е един истински левскар :lol: :lol: :lol: Сега съм убеден, че той и Боримиров се гушкат от радост.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
FCH

Re: ЖАЛКИ СМЕ...

Мнениеот FCH » 20 сеп 2009 23:30

milen_007 написа:Щом Гонзо каза, че ще се връща в игра не можел да гледа такъв Левски, ама наистина сте жалки. Колко жалко е да си левскар!

Ти нямаш ли си форум червено прасе? :evil:

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот SAMP » 20 сеп 2009 23:30

А защо СД и СЗ не извикаха един път оставка?!?!?!Те контролират сектора и настроенията в него,писна ми от платени фенове!!!!ВЪН БАТКОВЦИ,ГУГУТКИ и всякакви такива :evil: :evil:
Естествено,че трябва да се жика 90 мин на мач,но не може да не те интересуват проблемите на отбора.На дъното сме и трябват промени!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”