Брях .... , че ми стана интересно ! Че аз да не съм плашило да те плаши някой с мен .
Аз простичко написах какво чувствам , а дали ти харесва на теб си е твоя грижа . Впечатлен съм , че си ми научил и фамилното име . Интересно !
“Нефтохимик” e пред спиране на участието си в първенството н
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: “Нефтохимик” e пред спиране на участието си в първенството н
El greco написа:Брях .... , че ми стана интересно ! Че аз да не съм плашило да те плаши някой с мен .
Аз простичко написах какво чувствам , а дали ти харесва на теб си е твоя грижа . Впечатлен съм , че си ми научил и фамилното име . Интересно !
А ти на срещата с кмета за помирение между феновете си бил много отворен, а сега друго лаеш!
Бъркаш , аз не съм ходил на такава среща .
Само не можах да разбера в какво ме обвиняваш в момента ? В това , че имам собствено мнение и чувства ? Или отричаш свободата на словото и мисълта ? И като не искате да чуете мнения по - различни от тези които ви харесват защо пускате такава тема или очаквате всички да ви поднесат съболезнования . А може би ви харесва да ви съжаляват , знам ли ?
А като отвори реч за тази среща , кога Митрев ще изпълни ангажимента , поет от него за възстановяване на нанесените щети ?
Само не можах да разбера в какво ме обвиняваш в момента ? В това , че имам собствено мнение и чувства ? Или отричаш свободата на словото и мисълта ? И като не искате да чуете мнения по - различни от тези които ви харесват защо пускате такава тема или очаквате всички да ви поднесат съболезнования . А може би ви харесва да ви съжаляват , знам ли ?
А като отвори реч за тази среща , кога Митрев ще изпълни ангажимента , поет от него за възстановяване на нанесените щети ?
Последна промяна от El greco на 12 мар 2013 23:52, променено общо 1 път.
volf написа: Всъщност знаеш ли кой е собственик на Лудогорец?! Има официална информация за това!
Всъщност едва ли някой тук знае кой е собственик на Лудогорец, тъй като акциите на АД "ПФК Лудогорец" са собственост на регистрирано в София АД, чийто акции са на приносител. На по-прост език - държателят на тези акции е собственик на отбора и който се яви с акциите на акционерно събрание решава съдбата на дружеството.
Ще я бъде!
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
Ай стига сте плашили с този Ралев. Ама вече ставате банални. Дреме ми на мен и на останалите, че именно този бизнесмен няма да си развърже кесията. 5 лева няма да ни оправят. Нека да го прави за вашия отбор. Ако едрият бизнес/мен искаше да дава пари, досега трябваше да цъфтите. То около вас само такива риби.
Предполагам си пропуснал, че заплахите дойдоха от колегата mazut, който искаше да наритва задници из Бургас.
Иначе, както чета и на Ел греко му дреме за вас точно толкова, колкото и на вас за него...но деликатната ситуация точно в този момент изисква голяма доза дипломатичност от всите ни. Бургас е малък град. Пари за футбол може да намерим само тук. Колкото и да ми е гадно да го призная - парите нямат произход и чувства, но вършат чудесна работа независимо, кой ги...дава. Гадно, но факт.
Хиляди пъти съм казвал, че проблемът е общ и хич не е малък. Бургас е на път да стане втори В. Търново, Плевен и Сливен. Aгресията точно сега и точно в този момент подвеждат и определено не правят услуга на никого.
Нейчо, който и да дава пари за футбола в града или са му много изцапани дрехите, или трябва да направи чудеса, че на стадиона да идват 18000 , които да плащат по 5-10 лв за билет. Примерът е налице - Ботев. Евала! Но не забравяй, че в Бургас работата е много кьор и това няма как да се случи....скоро. Що се каса до ЛУКОЙЛ, нещата са ясно поставени на масата и никой не спекулира с тях. Те са само спонсори. За тази година. Имаме си собственици, които трябва да осигурят стабилността на клуба. Ако нямат възможности ще се търсят други варианти. Сега мисля, че това е на дневен ред.
Две мнения тука няма. Ако изчистим презумпциите за нетърпимост между крайните привърженици на двата отбора и насажданата омраза помежду им ще се окаже, че всички се въртим на един прът и се печем над един огън.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Elland написа:El greco написа:Брях .... , че ми стана интересно ! Че аз да не съм плашило да те плаши някой с мен .
А ти на срещата с кмета за помирение между феновете си бил много отворен, а сега друго лаеш!
Не е бил нито на срещата с кмета, нито на импровизираната такава в Морската. Бъркаш го с друг.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Пуснах си мнението и в нашия форум, за да не се дублирам го пускам и тук:
Когато мечката играе в съседния двор не е на хубаво - рано или късно и в твоя ще влезе. Принципно нещата явно са зле, щом Благо Митрев е подал оставка. Той е сериозен и отговорен, на моменти дори се чудя как не му писва от постоянните изгъзици на т.нар. им ултраси. А нещата с Лукойл явно не са толкова розови колкото Дизела ги описва...А и доколкото знам договора е еднократен за спонсорство - 300 000 лева на вноски. Нелоша сума като се прибави и субсидията на Общината - 80 000 лева. Но пък каква А група може да се атакува с такива средства А и със сегашната ситуация покрай изборите едва ли Лукойл ще има кой да ги натисне да помогнат. А като знам какви дебели глави са там - мани, мани. Може би ако не бяха постоянните простотии на зелените фенове може би щеше да ми е кофти, но в момента едва ли ми пука. Следя събитията, но нямам сантименти към този отбор от много време - покрай агресията която се настани трайно при тяхните фенове, заради тяхната обремененост от Балъково време, заради пропагандата която се проведе в последствие - използването на негативната енергия за сплотяването на колектива там. Това доведе до брането на още по-кисели плодове и така доста нормални бургазлии се отдръпнаха от този отбор. То бяха боища, палежи, кражби на артикули и т.н. Как обикновения бургазлия да възприеме че на едно дете на 14 години му се взима шала насила, бият му се шамари и се заплашва да не ходи на мачове. А именно нормалните хора са тези, които пълнят всеки един стадион. А те няма как да одобряват подобни мизерии.
Тук е момента да кажа че и в нашата къщичка не са добре нещата...Рано или късно политиката на Балъков и дълговете натрупани към Събев ще си кажат тежката дума. Може и да останем без двата отбора в скоро време. Кой ще си замине пръв е въпрос на време. А иначе нас ни закриват през ден бургаските медии, тъкмо си мислех защо все за нас пишат черни краски, като в другия лагер не са плащани заплати по 2-3 месеца на футболисти Но както казах няма смисъл от заяждания и подмятания, нито излишни обвинения, оправдания и т.н. Няма смисъл да въртим една и съща плоча до втръсване. Всеки да си гледа отбора и да си го обича и подкрепя както намери за добре и така..
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Ел Греко не беше на срещата при кмета, както и ти (Elland) предполагам. Така че няма смисъл да спекулираш с факти, които не си видял или чул със собствените си сетива
Аз лично бях и мога да кажа дума по дума целия разговор....Дори помня как кмета стана гарант, че Нефтохимик и в частност чрез Благо Митрев ще заплатят щетите по запалените знамена на феновете на Черноморец. Нещо, което още не се е случило, а минаха 6 месеца близо. А сумата далеч не е малка...
[center]Member of Old School Boys [/center]
На мен ми стана интересно как когато темата е за успехи на Нефтохимик има 5 коментара,а като е за нещо лошо има 5 страници. 
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Върни се в “Футбол - България”