“Нефтохимик” e пред спиране на участието си в първенството н

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

El greco
Контакти:

Re: “Нефтохимик” e пред спиране на участието си в първенството н

Мнениеот El greco » 12 мар 2013 23:17

Брях .... , че ми стана интересно ! Че аз да не съм плашило да те плаши някой с мен .
Аз простичко написах какво чувствам , а дали ти харесва на теб си е твоя грижа . Впечатлен съм , че си ми научил и фамилното име . Интересно !

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 12 мар 2013 23:26

El greco написа:Брях .... , че ми стана интересно ! Че аз да не съм плашило да те плаши някой с мен .
Аз простичко написах какво чувствам , а дали ти харесва на теб си е твоя грижа . Впечатлен съм , че си ми научил и фамилното име . Интересно !

А ти на срещата с кмета за помирение между феновете си бил много отворен, а сега друго лаеш!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 12 мар 2013 23:32

Бъркаш , аз не съм ходил на такава среща .
Само не можах да разбера в какво ме обвиняваш в момента ? В това , че имам собствено мнение и чувства ? Или отричаш свободата на словото и мисълта ? И като не искате да чуете мнения по - различни от тези които ви харесват защо пускате такава тема или очаквате всички да ви поднесат съболезнования . А може би ви харесва да ви съжаляват , знам ли ?
А като отвори реч за тази среща , кога Митрев ще изпълни ангажимента , поет от него за възстановяване на нанесените щети ?
Последна промяна от El greco на 12 мар 2013 23:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 12 мар 2013 23:46

volf написа: Всъщност знаеш ли кой е собственик на Лудогорец?! Има официална информация за това!

Всъщност едва ли някой тук знае кой е собственик на Лудогорец, тъй като акциите на АД "ПФК Лудогорец" са собственост на регистрирано в София АД, чийто акции са на приносител. На по-прост език - държателят на тези акции е собственик на отбора и който се яви с акциите на акционерно събрание решава съдбата на дружеството.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 13 мар 2013 07:50

Ще я бъде!
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 мар 2013 09:41

Ай стига сте плашили с този Ралев. Ама вече ставате банални. Дреме ми на мен и на останалите, че именно този бизнесмен няма да си развърже кесията. 5 лева няма да ни оправят. Нека да го прави за вашия отбор. Ако едрият бизнес/мен искаше да дава пари, досега трябваше да цъфтите. То около вас само такива риби.

:o Пламене. Къде прочете да те плаша с Ел Греко ??? :o
Предполагам си пропуснал, че заплахите дойдоха от колегата mazut, който искаше да наритва задници из Бургас. :roll:. Все едно чета приказки между пишлегари в анонимни форуми :| . Всеки има право на мнение и отговор на това мнение, но към насилието в града ни на тема футбол поне аз съм много раздразнителен. Знаеш, говорили сме си.
Иначе, както чета и на Ел греко му дреме за вас точно толкова, колкото и на вас за него...но деликатната ситуация точно в този момент изисква голяма доза дипломатичност от всите ни. Бургас е малък град. Пари за футбол може да намерим само тук. Колкото и да ми е гадно да го призная - парите нямат произход и чувства, но вършат чудесна работа независимо, кой ги...дава. Гадно, но факт.
Хиляди пъти съм казвал, че проблемът е общ и хич не е малък. Бургас е на път да стане втори В. Търново, Плевен и Сливен. Aгресията точно сега и точно в този момент подвеждат и определено не правят услуга на никого.
Нейчо, който и да дава пари за футбола в града или са му много изцапани дрехите, или трябва да направи чудеса, че на стадиона да идват 18000 , които да плащат по 5-10 лв за билет. Примерът е налице - Ботев. Евала! Но не забравяй, че в Бургас работата е много кьор и това няма как да се случи....скоро. Що се каса до ЛУКОЙЛ, нещата са ясно поставени на масата и никой не спекулира с тях. Те са само спонсори. За тази година. Имаме си собственици, които трябва да осигурят стабилността на клуба. Ако нямат възможности ще се търсят други варианти. Сега мисля, че това е на дневен ред.

Две мнения тука няма. Ако изчистим презумпциите за нетърпимост между крайните привърженици на двата отбора и насажданата омраза помежду им ще се окаже, че всички се въртим на един прът и се печем над един огън.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 мар 2013 10:27

Elland написа:
El greco написа:Брях .... , че ми стана интересно ! Че аз да не съм плашило да те плаши някой с мен .

А ти на срещата с кмета за помирение между феновете си бил много отворен, а сега друго лаеш!

Не е бил нито на срещата с кмета, нито на импровизираната такава в Морската. Бъркаш го с друг.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 мар 2013 15:25

Пуснах си мнението и в нашия форум, за да не се дублирам го пускам и тук:
Когато мечката играе в съседния двор не е на хубаво - рано или късно и в твоя ще влезе. Принципно нещата явно са зле, щом Благо Митрев е подал оставка. Той е сериозен и отговорен, на моменти дори се чудя как не му писва от постоянните изгъзици на т.нар. им ултраси. А нещата с Лукойл явно не са толкова розови колкото Дизела ги описва...А и доколкото знам договора е еднократен за спонсорство - 300 000 лева на вноски. Нелоша сума като се прибави и субсидията на Общината - 80 000 лева. Но пък каква А група може да се атакува с такива средства А и със сегашната ситуация покрай изборите едва ли Лукойл ще има кой да ги натисне да помогнат. А като знам какви дебели глави са там - мани, мани. Може би ако не бяха постоянните простотии на зелените фенове може би щеше да ми е кофти, но в момента едва ли ми пука. Следя събитията, но нямам сантименти към този отбор от много време - покрай агресията която се настани трайно при тяхните фенове, заради тяхната обремененост от Балъково време, заради пропагандата която се проведе в последствие - използването на негативната енергия за сплотяването на колектива там. Това доведе до брането на още по-кисели плодове и така доста нормални бургазлии се отдръпнаха от този отбор. То бяха боища, палежи, кражби на артикули и т.н. Как обикновения бургазлия да възприеме че на едно дете на 14 години му се взима шала насила, бият му се шамари и се заплашва да не ходи на мачове. А именно нормалните хора са тези, които пълнят всеки един стадион. А те няма как да одобряват подобни мизерии.
Тук е момента да кажа че и в нашата къщичка не са добре нещата...Рано или късно политиката на Балъков и дълговете натрупани към Събев ще си кажат тежката дума. Може и да останем без двата отбора в скоро време. Кой ще си замине пръв е въпрос на време. А иначе нас ни закриват през ден бургаските медии, тъкмо си мислех защо все за нас пишат черни краски, като в другия лагер не са плащани заплати по 2-3 месеца на футболисти Но както казах няма смисъл от заяждания и подмятания, нито излишни обвинения, оправдания и т.н. Няма смисъл да въртим една и съща плоча до втръсване. Всеки да си гледа отбора и да си го обича и подкрепя както намери за добре и така..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 мар 2013 15:28

Ел Греко не беше на срещата при кмета, както и ти (Elland) предполагам. Така че няма смисъл да спекулираш с факти, които не си видял или чул със собствените си сетива ;) Аз лично бях и мога да кажа дума по дума целия разговор....Дори помня как кмета стана гарант, че Нефтохимик и в частност чрез Благо Митрев ще заплатят щетите по запалените знамена на феновете на Черноморец. Нещо, което още не се е случило, а минаха 6 месеца близо. А сумата далеч не е малка...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 мар 2013 15:55

На мен ми стана интересно как когато темата е за успехи на Нефтохимик има 5 коментара,а като е за нещо лошо има 5 страници. :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Футбол - България”