Madridist написа:durex написа:Братовчедите преди мача трябваше да гледат едно наше клипче как да играят в защита срещу Барселона и можеше да не се стигне до този резутат
Объркаха автобуса с маршрутка
Вики, имаш бира от мен за този си коментар!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Madridist написа:durex написа:Братовчедите преди мача трябваше да гледат едно наше клипче как да играят в защита срещу Барселона и можеше да не се стигне до този резутат
Объркаха автобуса с маршрутка
storm написа:MCMXIII написа:storm написа:Ти не разбрал ли, че ШВАБА означава НЕМЕЦ бе ?!?!?!!?!?
Кой го казва това?
а) баба ти;
б) ти;
в) поне 30 000 + 5 500 феса в Гелзенкирхен;
RelaxЖивотът е кратък, алкохола е много...
Гледай мача в Гелзенкирхен. Шъ ти хареса
П.П. Ювентус е фаворит за ШЛ!
Ха кой го казал ми вика.... Те целия свят им вика шваби, той ще ми вика, че не ...
durex написа:Ей това колко феса е имало в Германия за мача, просто се спуквам от смях като си го натъртвате постоянно![]()
MCMXIII написа:durex написа:Ей това колко феса е имало в Германия за мача, просто се спуквам от смях като си го натъртвате постоянно![]()
Това е щото се почна от 30 000 и нагоре турченца. После габровския и други, уж левскари, само се бъзикат. То не е за бъзик с тез фесове. И те така.
Иначе пак пиша: в Гелзенкирхен - хубав мач, с лош резултат. Шлке 04 трябва още да израстват. Могат да бият само Интернационалеи Арсенал в ШЛ. Пък ми падат от " ФК Листопад под босфор бридж"
Утре пак ще има вълнуващи мачове.
MCMXIII написа:durex написа:Ей това колко феса е имало в Германия за мача, просто се спуквам от смях като си го натъртвате постоянно![]()
Това е щото се почна от 30 000 и нагоре турченца.
durex написа:Отбора, който победи Интер, няма нищо общо с този! Най-малкото вратаря на Шалке, който в момента е ваш вратар си показа класата в онзи мач, да не говорим с Фарфан, Раул и другите, така че не трябва да бъде сравняван с този Шалке, който е в момента, защото турците си заминаваха безславно с "онзи" Шалке.
MCMXIII написа:durex написа:Отбора, който победи Интер, няма нищо общо с този! Най-малкото вратаря на Шалке, който в момента е ваш вратар си показа класата в онзи мач, да не говорим с Фарфан, Раул и другите, така че не трябва да бъде сравняван с този Шалке, който е в момента, защото турците си заминаваха безславно с "онзи" Шалке.
Дюри, ти си пич, ама като припалишВсички знаем, че онзи Шалке 04 бе по- класен. Не с много разбира се, но бе по- добър. Просто сегашният отбор на Гелзенкирхен има много за надстройване.
Стискам палци на Шалке 04, догодина да са по- добри!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта