megan fox написа:Напоследък само проблеми на главата ми и никакви поводи за усмивка, но напук на всичко тегля една майна на всичките проблеми и се усмихвам на живота!
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Напоследък само проблеми на главата ми и никакви поводи за усмивка, но напук на всичко тегля една майна на всичките проблеми и се усмихвам на живота!
South_Park написа:megan fox написа:Напоследък само проблеми на главата ми и никакви поводи за усмивка, но напук на всичко тегля една майна на всичките проблеми и се усмихвам на живота!
+1
megan fox написа:South_Park написа:megan fox написа:Напоследък само проблеми на главата ми и никакви поводи за усмивка, но напук на всичко тегля една майна на всичките проблеми и се усмихвам на живота!
+1
Еми в крайна сметка... Каквото не ни убива ни прави по-силни! А проклет да съм, ако позволя малко трудности и несгоди да ме съборят! Живота продължава и ще му го начукам за всичките проблеми дето ми праща...![]()
![]()
![]()
South_Park написа:megan fox написа:South_Park написа:megan fox написа:Напоследък само проблеми на главата ми и никакви поводи за усмивка, но напук на всичко тегля една майна на всичките проблеми и се усмихвам на живота!
+1
Еми в крайна сметка... Каквото не ни убива ни прави по-силни! А проклет да съм, ако позволя малко трудности и несгоди да ме съборят! Живота продължава и ще му го начукам за всичките проблеми дето ми праща...![]()
![]()
![]()
Каквото не ме убива , ме прави по-малък
Супер Марио
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
След като преди време ги поздрави с песента на Елена: "Първата, последната".hajitsu написа:Милан поздравява феновете на Барса с песента на Цветелина Янева "Мога пак".
hajitsu написа:Милан поздравява феновете на Барса с песента на Цветелина Янева "Мога пак".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта