Григор Димитров - Новак Джокович (Индиън Уелс)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Григор Димитров - Новак Джокович (Индиън Уелс)
Мача е днес най-рано от 23:00.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Re: Григор Димитров - Новак Джокович (Индиън Уелс)
Барса - Милан и след това Гришо срещу Ноле... ОЧЕРТАВА СЕ СТРАХОТНА ВЕЧЕР 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:Барса - Милан и след това Гришо срещу Ноле... ОЧЕРТАВА СЕ СТРАХОТНА ВЕЧЕР
ROs, от първото очаквам само наслада от нападателен футбол, без значение от резултата. Докато от второто очаквам нашия да играе като кучак в най добрия смисъл на думата и да го бие с два тайбрека. Време е да се пречупи и да почне да бие тези от топ 4. Ако иска да влезе в топ 10 , това е пътя. Ние може само да го подкрепяме пред ТВ, а ако бъде добър и слушка вечерта ще получи руски бонбон

- the_blue_fan
- Контакти:
Джоко е фен на Милан
Продължения на "Камп Ноу"
Ноле остава пред телевизора
Гришо се класира
Вярвам във възможностите на Димитров, дано му върви играта, в спорта всичко е възможно.

Вярвам във възможностите на Димитров, дано му върви играта, в спорта всичко е възможно.
- mistreated
- Контакти:
Неутрален написа:Време е да се пречупи и да почне да бие тези от топ 4. Ако иска да влезе в топ 10 , това е пътя.
Не е задължително да е бие тези от топ 4, за да влезе в топ 10. Топ 4 няма нищо общо с останалия тенис свят в момента (като тук слагам не Ферер, а Надал преди контузията му). Просто това са тенисисти от друга планета и за загуба от тях няма как да бъдеш упрекнат.
Да не говорим, че Джокович в момента няма алтернатива на световния трон, колкото и да не ми е приятно да го призная. Ще се радвам ако Гришо вземе сет, но по мое мнение победа над тенисист от топ 4 изглежда химера. Засега!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
Играе ли стабилно в сервис геймовете и поддържа ли процент на вкаран първи сервис над 75%, то той би имал големи шансове.
Пожелавам му успех
Пожелавам му успех

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Groucho написа:Джоко е фен на МиланПродължения на "Камп Ноу"
Ноле остава пред телевизора
Гришо се класира
Точно , ни най-малко в тениса не може да се случи , освен контузия да попречи. Който си го може повече , печели. Поне ще видим потенциала на Димитров в момента.
Рано му е още да се мери с топ играчите , но важното е да играе достойно , щото ще е жалко за самочувствието му ако бъде бит безапелационно .
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
- Тони Шумахер
- Контакти:
Чупи две ракети
играта му тръгва и минава в следващия кръг !
Успех Гришо !