"А" гр. 17 кр. Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: "А" гр. 17 кр. Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив)

Мнениеот Muscarin » 12 мар 2013 08:37

PFC Litex написа:Малшанс и груба съдийска грешка ни изядоха две точки.
Младостта не е порок и дано Славчев не приеме толкова навътре грешката която допусна, защото момчето като го смени Ицо плачеше и не можеше да си намери място.
Доволен съм от отбора и играта, бъдещето е пред нас и то не само бъдеще, а светло такова.

Под съдийска грешка визирам страничния съдия от към сектор А, който вдигна засада на Иса, а топката беше отиграна от играч на Локото, главния се справи с мача, спести някой друг жълт картон, но той този съдия точно с това си е известен.

Вчера гледах много внимателно повторения на ситуацията. Всеки би се заблудил.Страничния няма вина.

Поздравления за Локомотив.

staria
Контакти:

Re: "А" гр. 17 кр. Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив)

Мнениеот staria » 12 мар 2013 13:16

Факта, че не загубихме на този традиционно много негостоприемен стадион за нас(а и за кой ли не) ме пави горд и съм много доволен. От друга гледна точка Ботев успяха да вземат там 3 точки... не знам как. Според мен, мача им с Левски не оправда очакванията за качествена игра. Както и да е. Ако вземем 4 точки от домакинствата с ЦСКА и Черноморец съм убеден, че сме в четворката и при добро стечение на обстоятелствата в Европа. Най-важното все пак си остава Бесика и обединението на феновете след случката около Коцето...

Върни се в “Локо Пловдив”