ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Мнениеот k.dimitrov » 12 мар 2013 00:07

Devian написа:
subzero написа:Аз като се замисля може би е прав Гълъба. :roll:
И аз искам да кажа нещо за сравненията с Левски на Лазур и Левски в Пловдив. На всички ви е ясно,че срещу 15000 души се играе по-трудно,отколкото срещу 8000.където 2 000 са твои, а още толкова се праят,че не са.

Е те,ако се впечетляват какво става по трубуните да свалят екипа и да стават мажоретки :lol: За мен истината е,че Херо си държи твърдо на схемата от есента и не иска да я бъзика независимо от съперника.Лично мое мнение е,че според мен това му изигра лоша шега срещу Левски,отделно Де Карвальо освен грешките на нашите в защита имаше и известна доза късмет при отиграванията,иначе че играта му беше като в мача срещу Ботев.Срещу ЦСКА никой не отрича,че играхме и стояхме по-добре,но се надявам,че отчитате,че и те не играха с някои титуляри,наличието на които щеше да предполага друг начин на игра от наша страна като Крумчо надали щеше така да се разкарва из целия фланг,а 3- мата в средата на защитата щеше да имат повече ангижименти при наличието и на Платини в състава.
Друго,което не мога да проумея е защо Херо се оправдава за втория гол с изнесен напред защитник,при положение,че идентична ситуация имаше и срещу Левски,добре че там ни строшиха гредата.Явно е,че липсва координация и ориентация при такива ситуации,в които ние нападаме,топката попада в техния вратар и той със силен шут извежда техен бързоног нападател сам срещу вратаря ни.Интересното е,че и двата пъти се случи в една и съща зона :roll:

Има известни разлики. Докато в мача с Левски нашите наистина бяха изненадани от бързото изнасяне на лявото крило Родригес, който спринтира още от тяхната си лява половина, то в мача с ЦСКА нашите бяха оставили зад себе си един нападател в червено(мисля Камбуров) и очакваха засада, но това ги подведе. Той не взе участие в последвалата атака, а бяха атакувани през центъра от покритите преди това Чочев и Сержиньо.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 мар 2013 03:45

Искам си Акаунта написа:
Devian написа:
И аз искам да кажа нещо за сравненията с Левски на Лазур и Левски в Пловдив. На всички ви е ясно,че срещу 15000 души се играе по-трудно,отколкото срещу 8000.където 2 000 са твои, а още толкова се праят,че не са.

Е те,ако се впечетляват какво става по трубуните да свалят екипа и да стават мажоретки :lol: За мен истината е,че Херо си държи твърдо на схемата от есента и не иска да я бъзика независимо от съперника.Лично мое мнение е,че според мен това му изигра лоша шега срещу Левски,отделно Де Карвальо освен грешките на нашите в защита имаше и известна доза късмет при отиграванията,иначе че играта му беше като в мача срещу Ботев.Срещу ЦСКА никой не отрича,че играхме и стояхме по-добре,но се надявам,че отчитате,че и те не играха с някои титуляри,наличието на които щеше да предполага друг начин на игра от наша страна като Крумчо надали щеше така да се разкарва из целия фланг,а 3- мата в средата на защитата щеше да имат повече ангижименти при наличието и на Платини в състава.
Друго,което не мога да проумея е защо Херо се оправдава за втория гол с изнесен напред защитник,при положение,че идентична ситуация имаше и срещу Левски,добре че там ни строшиха гредата.Явно е,че липсва координация и ориентация при такива ситуации,в които ние нападаме,топката попада техния вратар и той със силен шут извежда техен бързоног нападател сам срещу вратаря ни.Интересното е,че и двата пъти се случи в една и съща зона :roll:

Аз мога да ти отговоря веднага ... Причината е в схемата . При нормална схема с 4 защитника в линия , когато централните защитници се включат в атака при статични пложения , бековете се изтеглят назад . При схемата на Черноморец във фаза атака бековете стават крила и участва в атаките . Тогава зоната на защитниците трябва да се дублира от дефанзивните халфове . Ама пък единия от тях - Ванче Македончето изпълнава статичните положения в отбора . Отделно играта с 3 централн и защитници в линия предполага единия от тях да е бърз играч с рязък демараж . Такъв в Черноморец в момента няма . Дори нещо повече - в момента отбора няма изпълнители за тази схема . Няма кой да замести Пламен Димов . Трифонов просто не става за "А" група , а Яни ще е много по-полезен като халф . Макар да направи много силен мач срещу ЦСКА .

Братле, с температура ли си, на хапчета ли си? Какви централни защитници в атака? Какви бекове се изтеглят назад? Бековете са си втори крила, друг е въпроса, че тоя Фо-Поре ли става за това нещо. И в двата мача нямаше грам халфова линия, не съм съгласен с Кайо, колкото и да не го трая Паланков, като се появи се получи друг баланс, ма кво от това?!......... Държа си на мнението, че участваме в някаква схема за пари, не може вратар с такава практика да допуска два такива гола! За сега аз си спирам "гледането" (то какво ли да гледаш), егати, вдигнахме сините бойци, които май от 5 години нямаха точка на "Лазур"!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 мар 2013 09:21

До Петьо (Petkan).
[offtopic]Чак пък до такава гавра с тактико -техническите футболни прийоми Херо не прибегна. - ами, че гавра щеше да е Тяната Колев да заиграе център нападател, а Преслав - вратар. Това изречение беше част от пълния смислов контекст на идеята ми за "гавра".
Ванчо Траянов с нищо не опроверга моите първи наблюдения след повторния му дебют в Черноморец, че играе с гръб към събитията на терена За Ванчо Траянов - не коментирам. Това беше мое виждане. Може и да греша. Отново ще гледам мача. Възможно е да съм се подвел от 1-2 негови отигравания, което пък не ми дава право да квалифицирам цялата му игра. Ще го гледам пак.
...странното нещо изиграно между ЦСКА - Черноморец. Странното нещо беше резултата. Този абзац е продължение на моята мисъл, която е:Като написах загуба с 2:0, точно този цифров израз от мача материализира поредната абсурдна бръмка в странното нещо изиграно между ЦСКА - Черноморец. Продължението ми беше: Ако го опишем, като футболен мач би трябвало да мислим ново име на онуЙ, което се играе по Апенините, Иберийския полуостров и на острова населен от келти.. Тук наистина може да се разберат нещата двузначно, но моята презумпция беше, че на Армията имаше много борба, кръв, стръв и по-малко красота в отиграванията. Това са неща, които биха се харесали само на нас -симпатизиращите един от двата тима. Честно казано, ако Ман. Юн и Ман. С. играеха по този начин дистанционното ми още в 15 минута щеше да ме отведе в един друг и по-забавен свят, най-малкото щото са ми през онодителя тези два отбора. Иначе, този двубой ( ЦСКА - Черноморец), като мерак, желание, стръв, надхитряне, борба и вътрешна емоция ( за заинтересуваните, като нас) нямаше равен. В увода съм писал, как съм го гледал. :mrgreen: Не случайно във форума на ЦСКА написах, че загубата от този мач ме зарадва в пъти повече от загубата предната седмица, защото всичко беше истинско. Кръвта на Гошо Терзиев по челото и фланелката ( ние ТВ мушмуроците го видяхме по-добре това) беше доказателство за истинност и битка, която няма как да отрека. Хареса ми стартовия състав. Ники ( к Димитрое) беше останал с убеждението, че не харесвам появата на Яни. Напротив. Не харесвам липсата му...в предния мач. Състава ни беше подбран по единствения правилен начин с оглед на живия ресурс в тима. Писах това...
Петьо. То хумора си е хумор, но щом е останал неразбран и двуяк, значи или не е бил уместен, или "хумористът" се е престарал. :P...Вината е в моя ТВ. Явно.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 мар 2013 11:03

ntodorov написа:До Петьо (Petkan).
[offtopic]Чак пък до такава гавра с тактико -техническите футболни прийоми Херо не прибегна. - ами, че гавра щеше да е Тяната Колев да заиграе център нападател, а Преслав - вратар. Това изречение беше част от пълния смислов контекст на идеята ми за "гавра".
Ванчо Траянов с нищо не опроверга моите първи наблюдения след повторния му дебют в Черноморец, че играе с гръб към събитията на терена За Ванчо Траянов - не коментирам. Това беше мое виждане. Може и да греша. Отново ще гледам мача. Възможно е да съм се подвел от 1-2 негови отигравания, което пък не ми дава право да квалифицирам цялата му игра. Ще го гледам пак.
...странното нещо изиграно между ЦСКА - Черноморец. Странното нещо беше резултата. Този абзац е продължение на моята мисъл, която е:Като написах загуба с 2:0, точно този цифров израз от мача материализира поредната абсурдна бръмка в странното нещо изиграно между ЦСКА - Черноморец. Продължението ми беше: Ако го опишем, като футболен мач би трябвало да мислим ново име на онуЙ, което се играе по Апенините, Иберийския полуостров и на острова населен от келти.. Тук наистина може да се разберат нещата двузначно, но моята презумпция беше, че на Армията имаше много борба, кръв, стръв и по-малко красота в отиграванията. Това са неща, които биха се харесали само на нас -симпатизиращите един от двата тима. Честно казано, ако Ман. Юн и Ман. С. играеха по този начин дистанционното ми още в 15 минута щеше да ме отведе в един друг и по-забавен свят, най-малкото щото са ми през онодителя тези два отбора. Иначе, този двубой ( ЦСКА - Черноморец), като мерак, желание, стръв, надхитряне, борба и вътрешна емоция ( за заинтересуваните, като нас) нямаше равен. В увода съм писал, как съм го гледал. :mrgreen: Не случайно във форума на ЦСКА написах, че загубата от този мач ме зарадва в пъти повече от загубата предната седмица, защото всичко беше истинско. Кръвта на Гошо Терзиев по челото и фланелката ( ние ТВ мушмуроците го видяхме по-добре това) беше доказателство за истинност и битка, която няма как да отрека. Хареса ми стартовия състав. Ники ( к Димитрое) беше останал с убеждението, че не харесвам появата на Яни. Напротив. Не харесвам липсата му...в предния мач. Състава ни беше подбран по единствения правилен начин с оглед на живия ресурс в тима. Писах това...
Петьо. То хумора си е хумор, но щом е останал неразбран и двуяк, значи или не е бил уместен, или "хумористът" се е престарал. :P...Вината е в моя ТВ. Явно.[/offtopic]

[offtopic]В такъв случай идва ред да се извиня за несхватливостта си. Останах с впечатлението, че още се носиш от инерцията насъбрана от мача с Левски и от близостта ти с Миро в този мач.
Объркващото за мен в подчертаните абзаци беше:
1. Думичката "чак", употребена в това изречение е, че все пак Херо се е изгаврил до този момент и без да се стига до размяна на постовете на Стоян и Преслав.
2. Неоснователните квалификации според мен /а и не само/ към Ванчо Траянов. Точно тук ми се стори, че още си под емоцията от предния мач. Лично за мен Ванчо беше един от тримата най-добре представили се в нашия отбор и подобна оценка е обидна.
3. Подразни ме и факта, че точно този мач наричаш "странното нещо", като че ли който и да е друг мач от нашето първенство е нещо различно. Прозвуча ми като подигравка и неуважение към мочетата.
Както и да е, май много взехме да се обясняваме. Ще вземат да ни заподозрат в прекалено "близки" отношения :mrgreen:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 мар 2013 11:26

petkan написа:
ntodorov написа:До Петьо (Petkan).

[offtopic]В такъв случай идва ред да се извиня за несхватливостта си. Останах с впечатлението, че още се носиш от инерцията насъбрана от мача с Левски и от близостта ти с Миро в този мач.
Объркващото за мен в подчертаните абзаци беше:
1. Думичката "чак", употребена в това изречение е, че все пак Херо се е изгаврил до този момент и без да се стига до размяна на постовете на Стоян и Преслав.
2. Неоснователните квалификации според мен /а и не само/ към Ванчо Траянов. Точно тук ми се стори, че още си под емоцията от предния мач. Лично за мен Ванчо беше един от тримата най-добре представили се в нашия отбор и подобна оценка е обидна.
3. Подразни ме и факта, че точно този мач наричаш "странното нещо", като че ли който и да е друг мач от нашето първенство е нещо различно. Прозвуча ми като подигравка и неуважение към мочетата.
Както и да е, май много взехме да се обясняваме. Ще вземат да ни заподозрат в прекалено "близки" отношения :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]О-ооооо не. Този мач беше мач. Писах го. Нямаше нищо общо с мача с Левски. Дори и във форумът на ЦСКА го признах. А иначе комичното, което заслужаваше ирония ( не подигравка ) беше фрики-то. Ама то, кога ли ни се е случвал подобен лукс. Мачът с ЦСКА ме зарадва много въпреки загубата. Това е истината.
ПС: Пък и що да не си разискваме писанията. Недоразуменията идват от недоизказаните и недоразбраните неща. Ама...то едно писание вземат ли да го разбират по 100 начина да ти е@а и автора. :P Пък за близките отношения...да са близки, да са близки, колко да са близки: Аз гат ядох зеле в студа, ти яде цитруси в зноя. :mrgreen: Спирам по тази тема. Мисля, че ме разбра правилно. Този мач беше радващ и одухотворяващ за мен.[/offtopic]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 мар 2013 16:00

Искам си Акаунта написа:

Малко ми е болезнено да дам точно това сравнение , ама по тази логика как Челси успя да спечели ШЛ , на Алианц арена пред около 50 000 екзалтирани фенове на Байерн :roll:

Ми то сравнението ти отново е безумно... ШЛ с А група и Челси с Левски. :o
Иначе да доуточня и аз..... :mrgreen: Това,което казах е една от причините Черноморец да загуби,а не основната. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 мар 2013 20:26

subzero написа:
Искам си Акаунта написа:

Малко ми е болезнено да дам точно това сравнение , ама по тази логика как Челси успя да спечели ШЛ , на Алианц арена пред около 50 000 екзалтирани фенове на Байерн :roll:

Иначе да доуточня и аз..... :mrgreen: Това,което казах е една от причините Черноморец да загуби,а не основната. ;)

А според мен, може да се приеме дори и за основната.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 мар 2013 20:28

Сърбинът си повярва с една победа, публиката пак недоволства

ЦСКА се разцепи след победата 2:0 на Армията над Черноморец. Директор и треньор са в разнобой за играта на червените. Докато Миодраг Йешич обясняваше как ЦСКА е живнал и нещата се оправят, изпълнителният директор Георги Илиев каза, че отборът е мъртъв.
- Притеснява ме, че няма живот на терена. Черноморец ни надигра и тактически, и физически. Добре, че имахме късмет да бием. Но това е важното - победата. Няма да коментирам треньора, надявам се да вдигне отбора за следващите мачове – коментира разочарован Майкъла след мача.
Йешич бе под голямо напрежение след заканите на ръководството за уволнение при нов провал. Отборът на Херо обаче спаси главата на сърбина. Черноморец имаше повече положения, но ги пропусна. Сержиньо пък вкара двата гола (22,90) след доста мъки пред вратата на бургазлии. Йешич изглежда е единственият на Армията, доволен от играта на тима. Публиката отново остана разочарована, а след двубоя и самите играчи признаха, че са играли слабо.

Майкъла щом го твърди ???? :roll:
И най-големите песимисти сред акулите трябва да млъкнат.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 мар 2013 20:32

petkan написа:
subzero написа:
Искам си Акаунта написа:

А според мен, може да се приеме дори и за основната.

Тук твърдо не съм съгласен. Че, какво и беше на подкрепата ни в този мач ? Аз останах без гърло. Не може така на халос да съм се драл.
Пих яйца преди мача. Предния ден не можех да си кажа името. За мача бях "смазан" и духовит. Не, че не ми падна гарда след 25 минута, но...
подкрепата си беше добра...за Черноморец. :oops:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 мар 2013 21:09

Големи анализи сте направили 8-) !

Върни се в “Черноморец”