Devian написа:subzero написа:Аз като се замисля може би е прав Гълъба.![]()
И аз искам да кажа нещо за сравненията с Левски на Лазур и Левски в Пловдив. На всички ви е ясно,че срещу 15000 души се играе по-трудно,отколкото срещу 8000.където 2 000 са твои, а още толкова се праят,че не са.
Е те,ако се впечетляват какво става по трубуните да свалят екипа и да стават мажореткиЗа мен истината е,че Херо си държи твърдо на схемата от есента и не иска да я бъзика независимо от съперника.Лично мое мнение е,че според мен това му изигра лоша шега срещу Левски,отделно Де Карвальо освен грешките на нашите в защита имаше и известна доза късмет при отиграванията,иначе че играта му беше като в мача срещу Ботев.Срещу ЦСКА никой не отрича,че играхме и стояхме по-добре,но се надявам,че отчитате,че и те не играха с някои титуляри,наличието на които щеше да предполага друг начин на игра от наша страна като Крумчо надали щеше така да се разкарва из целия фланг,а 3- мата в средата на защитата щеше да имат повече ангижименти при наличието и на Платини в състава.
Друго,което не мога да проумея е защо Херо се оправдава за втория гол с изнесен напред защитник,при положение,че идентична ситуация имаше и срещу Левски,добре че там ни строшиха гредата.Явно е,че липсва координация и ориентация при такива ситуации,в които ние нападаме,топката попада в техния вратар и той със силен шут извежда техен бързоног нападател сам срещу вратаря ни.Интересното е,че и двата пъти се случи в една и съща зона
Има известни разлики. Докато в мача с Левски нашите наистина бяха изненадани от бързото изнасяне на лявото крило Родригес, който спринтира още от тяхната си лява половина, то в мача с ЦСКА нашите бяха оставили зад себе си един нападател в червено(мисля Камбуров) и очакваха засада, но това ги подведе. Той не взе участие в последвалата атака, а бяха атакувани през центъра от покритите преди това Чочев и Сержиньо.