Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България
3-0 за Левски.Дано не играят като с Ботев.
- modor
- Контакти:
И с половин отбор, ще бием Доктор хонорис кауза 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
В събота се видя, колко е важна публиката.
Сега решиха да ни оставят без публика за мача с Литекс.
Хайде сега пак да чуя възгласи за СИНЬОТО БФС.
Излезе, че е на добре да имаме разрушен стадион така пак ще сме на мача НЕОФИЦИАЛНО.
Хем отвън, хем ще ни чуват през мрежата.
САМО ЛЕВСКИ!
ДА ИМ СКЪСАМЕ ШОРТИТЕ, НИЩО ЧЕ СЕ УРЕДИХА С БЕЗОТВЕТНО ДОМАКИНСТВО!
Сега решиха да ни оставят без публика за мача с Литекс.
Хайде сега пак да чуя възгласи за СИНЬОТО БФС.
Излезе, че е на добре да имаме разрушен стадион така пак ще сме на мача НЕОФИЦИАЛНО.
Хем отвън, хем ще ни чуват през мрежата.
САМО ЛЕВСКИ!
ДА ИМ СКЪСАМЕ ШОРТИТЕ, НИЩО ЧЕ СЕ УРЕДИХА С БЕЗОТВЕТНО ДОМАКИНСТВО!
ПФК Левски и феновете организират съвместно гледане на мача с Литекс
Видеостената ще бъде монтирана от външната страна на оградата откъм сектор "А"
ПФК Левски и Национален клуб на привържениците организират съвместно гледане на видеостена на двубоя от четвъртфиналите на турнира за Купата на България с Литекс, който е в сряда (13 март) от 18:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Срещата ще се играе пред закрити врати, заради наказанието, което БФС наложи на клуба от един мач без публика.
Видеостената ще бъде монтирана от външната страна на оградата откъм сектор "А" а организацията в района е съгласувана и с органите на реда.
По време на мача на разположение на привържениците ще бъде и мобилният магазин Ултра Бус в който всеки фен може да намери оригинални фланелки, шалове, шапки и други артикули на любимия отбор, както и дебютния брой на списание "Левски".
Видеостената ще бъде монтирана от външната страна на оградата откъм сектор "А"
ПФК Левски и Национален клуб на привържениците организират съвместно гледане на видеостена на двубоя от четвъртфиналите на турнира за Купата на България с Литекс, който е в сряда (13 март) от 18:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Срещата ще се играе пред закрити врати, заради наказанието, което БФС наложи на клуба от един мач без публика.
Видеостената ще бъде монтирана от външната страна на оградата откъм сектор "А" а организацията в района е съгласувана и с органите на реда.
По време на мача на разположение на привържениците ще бъде и мобилният магазин Ултра Бус в който всеки фен може да намери оригинални фланелки, шалове, шапки и други артикули на любимия отбор, както и дебютния брой на списание "Левски".
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- modor
- Контакти:
Дано не вали днес и утре, че ще стане едно голямо мазало около А-Сектор 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Истината е, че за пореден път група лумпени кретенчета провалят Левски в един от най-важните му мачове за сезона. Тъпо е да търсим вината в БФС, а да се опитаме да прогоним тези идиоти от стадионите и най-вече от сектор Б. На тия боклуци изобщо не им пука за Левски, те са там за да създават безредици и суматоха. Такива като тях всяка сутрин се събуждат с мисълта с кой да се сбият, какво да строшат и събития като футболните дербита и протестите напоследък им се явяват като отдушник за компексарщината им. Въпроса е, защо всички ние и отбора трябва да страдаме заради група ненормалници? Именно в това се изразява несправедливостта на това наказание. На новият стадион да се монтират камери на всеки метър и всеки заснет в издънка да отива на съд и със забрана за посещение на мачове до живот. Иначе няма оправия!
Иначе за мача, според мен шансовете ни за успех без публика са значително намалени и според мен мача отива към Х.
Иначе за мача, според мен шансовете ни за успех без публика са значително намалени и според мен мача отива към Х.
modor написа:И с половин отбор, ще бием Доктор хонорис кауза
За това, че Пелето беше изгонен и Мюлдер е натрупал картони отново ли Стоичков е виновен?

Относно мача очаквам да е скучен и тъп.
Лично съм против подобни наказания, но е време тези лумпени да се усетят, че вредят на нормалните фенове и на любимия отбор, но явно им е адски трудно
turbogena написа:siniq_fen написа:turbogena написа:Кой каквото иска да ми говори ,но за мен г-н Хонорис кауза даде сериозен натиск на въпросната комисия...
Така или иначе нямаше как да минем без наказание.
Въпроса беше ,че се свика извънредно събрание заради тоя нещастник. Той не спря да реве тия два дена. Иначе най-вероятно щяхме да бъдем наказани за Монтана.
Как реши, че събранието е извънредно не зная, но е по-лесно да се плямпа по инерция.

Последна промяна от PFC Litex на 12 мар 2013 17:00, променено общо 1 път.

Въпрос - какво става ако хипотетично фенове на Литекс решат да гледат мача зад мрежата на сектор А?
Само Левски!
siniq_fen написа:Въпрос - какво става ако хипотетично фенове на Литекс решат да гледат мача зад мрежата на сектор А?
Ми никой няма да бъде допуснат до мрежата, така че дори хипотетично въпроса не е сериозен

Потърпевши сме всички, но какво да се прави, явно шепа олигофрени определят съдбата на хиляди.

plamenst7 написа:Истината е, че за пореден път група лумпени кретенчета провалят Левски в един от най-важните му мачове за сезона. Тъпо е да търсим вината в БФС, а да се опитаме да прогоним тези идиоти от стадионите и най-вече от сектор Б. На тия боклуци изобщо не им пука за Левски, те са там за да създават безредици и суматоха. Такива като тях всяка сутрин се събуждат с мисълта с кой да се сбият, какво да строшат и събития като футболните дербита и протестите напоследък им се явяват като отдушник за компексарщината им. Въпроса е, защо всички ние и отбора трябва да страдаме заради група ненормалници? Именно в това се изразява несправедливостта на това наказание. На новият стадион да се монтират камери на всеки метър и всеки заснет в издънка да отива на съд и със забрана за посещение на мачове до живот. Иначе няма оправия!
+1