Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Сектор Б

Мнениеот BadBoy » 12 мар 2013 00:09

Keine Lust написа:Добре, де за теб нормално ли е да ти падат камъни по главата и да стоиш мирно?

Защо ултрасите на Ботев от "Трибуна изток" прекосиха цял сектор за да дойдат до оградата?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 мар 2013 00:15

Доколкото знам и вие сте наказани? Или ще отречеш за спринтьорите от центъра на ТИ и камъните хвърлени от тях. Коментирай си ги тях, какво коментираш феновете на Левски.

пп. Милене, вземи премести последните 2 страници от тази тема в темата за мача с Ботев. Не знам как точно реши, че точно тия 2 теми трябва да обединиш.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 мар 2013 00:18

Keine Lust написа:Доколкото знам и вие сте наказани? Или ще отречеш за спринтьорите от центъра на ТИ и камъните хвърлени от тях. Коментирай си ги тях, какво коментираш феновете на Левски.

пп. Милене, вземи премести последните 2 страници от тази тема в темата за мача с Ботев. Не знам как точно реши, че точно тия 2 теми трябва да обединиш.

Да наказани сме и ако не четеше избирателно , щеше да забележиш че съм написал че наказанието е малко и за двата отбора ! Иначе е явно че диалог с теб няма как да се получи , след като не щеш дори на един от въпросите да се помъчиш нещичко да съчиниш !

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 мар 2013 00:19

BadBoy написа:
Keine Lust написа:Добре, де за теб нормално ли е да ти падат камъни по главата и да стоиш мирно?

Защо ултрасите на Ботев от "Трибуна изток" прекосиха цял сектор за да дойдат до оградата?

Опитаха да се направят на мъже заради скъсаният винил в "Б" и? На Герена също имаше скъсани винили, ама бяха нещо кротки.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 мар 2013 00:22

Keine Lust написа:
BadBoy написа:

Опитаха да се направят на мъже заради скъсаният винил в "Б" и? На Герена също имаше скъсани винили, ама бяха нещо кротки.

То ест каквото повикало, това се обадило, а това пък да късаш нечие знаме или транспарант е супер малоумно.
За това сега и двата отбора ще си изтърпите наказанията и следващия път се научете, че такива неща на трибуните не се правят, защото страда любимия отбор, но то и фенската култура у нас е под всякаква критика.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 мар 2013 00:24

za nas e toj religiq написа:
Keine Lust написа:Доколкото знам и вие сте наказани? Или ще отречеш за спринтьорите от центъра на ТИ и камъните хвърлени от тях. Коментирай си ги тях, какво коментираш феновете на Левски.

Да наказани сме и ако не четеше избирателно , щеше да забележиш че съм написал че наказанието е малко и за двата отбора ! Иначе е явно че диалог с теб няма как да се получи , след като не щеш дори на един от въпросите да се помъчиш нещичко да съчиниш !

Пич, първото мнение което съм ти цитирал ти директно обвиняваш феновете на Левски и тръгваш да търсиш сметка без изобщо да коментираш вашите. Ако вашите си бяха останали в центъра на ТИ нямаше да има нищо от това което последва!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 мар 2013 00:34

Keine Lust написа:

Пич, първото мнение което съм ти цитирал ти директно обвиняваш феновете на Левски и тръгваш да търсиш сметка без изобщо да коментираш вашите. Ако вашите си бяха останали в центъра на ТИ нямаше да има нищо от това което последва!

Пич ти май хич не схващаш за какво говоря и пак си свириш ваща песен - " ама , ако вие .... " Въпроса ми е защо вие го направихте и защо най вече толкова ги защитавате ? Аз за разлика от теб не защитавам нашите , за това съм и на мнение че заслужаваме наказание ! А сега ти ми кажи защо вие мислите че не заслужавате такова ???

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 мар 2013 00:50

Keine Lust написа:

Пич ти май хич не схващаш за какво говоря и пак си свириш ваща песен - " ама , ако вие .... " Въпроса ми е защо вие го направихте и защо най вече толкова ги защитавате ? Аз за разлика от теб не защитавам нашите , за това съм и на мнение че заслужаваме наказание ! А сега ти ми кажи защо вие мислите че не заслужавате такова ???

Не съм писал, че не заслужаваме наказание, но не смятам че ние трябва да опираме пешкира защото стадиона ви е кочина, както и на повечето във България, както и че стюардите ви вместо да ви укротяват крадат знамена и донажежавт и без това обстановката. Не знам залата ви в какво състояние е, но ако действително е леш то това е нещото за което няма обяснение или оправдание. За мен отбора домакин трябва да носи отговорност и последствия по организацията да са в негов ощърб, а отбора гост трябва да покрие щетите ако има такива нанесени на отбора домакин.
Нашият стадион също беше леш и добре, че бяха ония да почнат с ремонта в сектора за гости, та да се сетят някой хора да постегнат малко нещата. Бил си предполагам в Г есента. Имаше ли какво да се мята?

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 24 мар 2013 14:31

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JB1l6Fs_J14&feature=share&list=UUBCe_eoc8KeTatapQuYGqBA[/youtube] :)
Появихме се и в чуждите канали! 8-)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 мар 2013 15:25

Без име написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JB1l6Fs_J14&feature=share&list=UUBCe_eoc8KeTatapQuYGqBA[/youtube] :)
Появихме се и в чуждите канали! 8-)

Тъкмо щях да го поуствам. :)
Як клип.

Върни се в “Левски”