Иво,
Благодаря за подкрепата. Извинявам се, че пропуснах Ченоморец, но бях завладян от силни страсти и емоции докато пишеш.
Поздрави
Ботев - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да бъдем разумни!!!
А дано,ама надали.
Трудно,ама много трудно да се получи,такова нещо и не само в България,а и във световен мащаб.
Иначе,няма лошо такива теми,да има повече.
Трудно,ама много трудно да се получи,такова нещо и не само в България,а и във световен мащаб.
Иначе,няма лошо такива теми,да има повече.

И батко ви това пее, настрой феновете едни срещу други и да забравят за електромерите и мизерията.
Гоче
Извинявай и за Черно Море, но се радвам и благодаря за подкрепата на всички нормални хора. Вярвам, че те са пъти повече, по - силни от лумпените и провокаторите по стадионите и в живота извън него.
А на Варна специални поздрави за ентусиазма и начинът по - който събудиха гражданския дух. Друг е въпросът как беше употребен и той.
Поздрави Д.
Извинявай и за Черно Море, но се радвам и благодаря за подкрепата на всички нормални хора. Вярвам, че те са пъти повече, по - силни от лумпените и провокаторите по стадионите и в живота извън него.
А на Варна специални поздрави за ентусиазма и начинът по - който събудиха гражданския дух. Друг е въпросът как беше употребен и той.
Поздрави Д.
Подкрепям!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Благодаря г-н 1913 
Поздрави за 100 годишнината.

Поздрави за 100 годишнината.
Re: Ботев - Левски
Г-да Модератори,
Смятам, че темата която засегнах и формално озаглавих "Да бъдем разумни !!!" е важна не само за феновете на Ботев и Левски. Тя е важна както за феновете на всички български отбори така и за цялото българско общество. Тя пропагандира търпимост и толерантност между хората.
Моля, върнете я като основна тема
Поздрави
Денислав
Смятам, че темата която засегнах и формално озаглавих "Да бъдем разумни !!!" е важна не само за феновете на Ботев и Левски. Тя е важна както за феновете на всички български отбори така и за цялото българско общество. Тя пропагандира търпимост и толерантност между хората.
Моля, върнете я като основна тема
Поздрави
Денислав
dennis написа:Здравейте приятели,
Позволявам си да пусна тази тема, защото като гражданин съм изключително притеснен от случващото се както в държавата, така и на стадионите. Искам да ви уверя, че внимателно следя ситуацията от мача Ботев - Левски. За съжаление ангажименти ми попречиха да бъда на стадиона и да подкрепям както любимия си отбор, така и българския футбол като цяло. Мнението ми за това, което се случи по трибуните е, че феновете на двата отбора бяха УПОТРЕБЕНИ и МАНИПУЛИРАНИ за цели, далеч по - различни от футбола и от вярната подкрепа за любимия отбор. Целта далеч не е чие знаме или чий клуб е бил поруган. Целта е да се внуши беззаконие и липса на ред в държавата. Фактът, че Бащицата и верния му Страж подадоха оставка в никакъв случай не означава, че държавата е изпаднала в безтегловност, в нея цари хаос и беззаконие. БЪЛГАРИЯ ще я има и без тях. Вярвам, че всички споделят това мнение.
Моят призив към всички фенове на Левски, Ботев, ЦСКА, Локо Пловдив, Литекс, Лудогорец, Пирин, Монтана, Етър, Нефтохимик, Славия, Локо София и всички останали, които подкрепят отборите си и обичат футбола:
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА БЕЗМОЗЪЧНИ И ПЛАТЕНИ ПРОВОКАТОРИ ДА ИЗПОЛЗВАТ ВАШАТА ЛЮБОВ КЪМ НАЙ - ВЕЛИКАТА ИГРА.
Дори ще стигна и по далеч... Уважавайте феновете на противниковия отбор. Те са хора като всички нас. Имат същите проблеми и по същия начин като нас обичат своя отбор.
Нека бъдем толерантни, нека бъдем хора.
С риск да бъда някъде набит или арестуван, заставам с името си зад думите, които написах.
Поздравявам ви и ви желая здраве и щастие.
Денислав Генчев
Денис, мнението ти звучи несериозно за мен. Освен, ако не си футболен фен, а член на някоя партийна- младежка организация. Има едно нещо наречено фенска култура, за което, струва ми се, трябва да прочетеш малко или най-малкото попиташ. Много е лесно за хора, които не са част от пулса на един отбор, да се разграничават от к'вото и да било свързано с него. Много трудно е обаче обратното положение, при което, адвокати, лекари, монтьоти и др. се превръщат в "лумпени", заради този пулс. Аз примерно се имам за почти нормален човек в ежедневието си, даже и леко успял. В събота или неделя обаче, съвсем спокойно мога да бъда квалифициран като "лумпен" и това Денис, е свързано с този пулс, за който ти споменах преди малко. Чифт маратонки, дънки, шапка, няколко "съмишленици" и един Ботев, Денис, може би ме превръщат в твоите очи в "лумпен". Много от хората присъствали на коментирания мач, с който забележи политиката няма нищо общо, се чувстват подобно на мен в събота или неделя.
- Botevist_1912
- Контакти:
Левски няма победа над Ботев Пловдив в Пловдив от 4 години. Последната победа на Левски над Ботев Пловдив в Пловдив е на 14 март 2009 година.
http://www.sportal.bg/statistics_team.p ... &season=15
http://www.sportal.bg/statistics_team.p ... &season=15
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Сега разбирам защо папагалите летяха с 101км/ч по улиците на Пловдив. Това било в чест на годишнината им.