Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Срещата на високо ниво в ЦСКА започна

Мнениеот sin4ec » 11 мар 2013 21:14

astra написа:Йешич е ясен. Още преди да се издъни написах, че е слаб треньор, който имаше шанса преди 8 години да наследи готов отбор, граден последователно от Паро, Стойчо и Феро. Христо Янев и Гай дойдоха в ЦСКА при Паро. Велизар, Данчо Тодоров и Бадема при Стойчо, а Феро му предаде напълно изграден тим играещ вече 3-4 години заедно. Радуканов е добър треньор, който не биваше бъде сменян, но той имаше и много добри футболисти - Зику, Мораеш, Нелсън и Делев в силата си. Стойчо трябваше да бъде оставен, защото със смешни футболисти не му стигна един гол за да стане шампион. С тази селекция от зимата съм сигурен, че щяхме да бъдем фактор до края на първенството, а не сега да не можем да вържем пас и половина.

ТОВА мнение е на всички истински ЦСКА- ри - осбено за СТ. Младенов. Колега имаш едно голямо БРАВО от мен. ;)

Интересно-аз от години застъпвам тази теза, и винаги съм казвал, че ме беше страх от отбора на Феро. Добре, че го махнахте и докарахте тоя палячо!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот botev1921 » 11 мар 2013 23:15

Сигурно ще ми скочите, че пиша срещу ЦСКА, но като човек с няколко червени фена в семейството съм длъжен да ви кажа следната вътрешна информация. Един от новите ви футболисти по стечение на обстоятелствата ми е близък приятел и си говорим редовно за футбол. Човекът ми сподели, че по-смешна организация, по-трагично ръководене на футболен клуб той не е виждал през живота си и дори детските отбори в неговата страна са по-подредени, по-добре водени и по-дисциплинирани от това, което е видял в лагера на ЦСКА. За въпросният лагер в Турция ми сподели, че е било пълен фарс и нещо като ваканция - не можело да се сравни с подготвителен лагер на футболен отбор. Правете си сметка какво е дереджето в любимия ви отбор. Пожелавам ви най-искрено този цирк да спре, защото силен ЦСКА е само от полза за родния футбол!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 11 мар 2013 23:21

Предполагам говориш за Варела.

Това се знае не от ден или два.. Жалка картинка сме, но освен да чакаме по-добро развитие по въпроса със собствениците ни друго не ни остава. Протести с 2-3 хиляди души (колкото и трудно да се съберат..) въобще няма да трогнат боклуците, а и не се знае колко ще е голямо следващото зло.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 12 мар 2013 11:46

botev1921 написа:Сигурно ще ми скочите, че пиша срещу ЦСКА, но като човек с няколко червени фена в семейството съм длъжен да ви кажа следната вътрешна информация. Един от новите ви футболисти по стечение на обстоятелствата ми е близък приятел и си говорим редовно за футбол. Човекът ми сподели, че по-смешна организация, по-трагично ръководене на футболен клуб той не е виждал през живота си и дори детските отбори в неговата страна са по-подредени, по-добре водени и по-дисциплинирани от това, което е видял в лагера на ЦСКА. За въпросният лагер в Турция ми сподели, че е било пълен фарс и нещо като ваканция - не можело да се сравни с подготвителен лагер на футболен отбор. Правете си сметка какво е дереджето в любимия ви отбор. Пожелавам ви най-искрено този цирк да спре, защото силен ЦСКА е само от полза за родния футбол!

От друг футболист чух същото. Въобще всички били недоволни. В тази връзка се чудя на ръководството на каква база сложиха Йешич за треньор. Не посмяха Радуканов защото знаят че и той е лимитиран треньор. Най добре дзо лятото защото след това идват евротурнири /ако въобще се класираме за тях/, а там Радукана го показа срещу най слабия отбор на Стяуа и най силния ЦСКА в последните ни 10 години.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 мар 2013 12:09

Никой не се ражда научен и затова има поговорка,че човек се учи цял живот.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 12 мар 2013 12:13

Радуканов трябвада си вземе някой опитен помошник, тип Ради Здравков за да може да го учи на тактика.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 мар 2013 12:22

Да,със Светльо няма да стане. :)

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 12 мар 2013 12:38

Светльо става да вика КЗЛ и тем подобни инъче е добор омомче ама...

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 12 мар 2013 14:16

Осъзнават ли какви идиоти изглеждат титанчетата в очите на хората? Стойчо Младенов направи селекцията, Йешич проведе подготовката, а сега Радуканов трябва да изкара мачовете! Тази управленска свръхаматьорска некомпетентност няма аналог в световната футболна история! Как ще си измиете после ръцете с Миленчо при логичен, евентуален неуспех!?! За капак върнаха и Емо екзекутора на ЦСКА за да довърши това което не успя при предните си престои и в тази връзка очаквам ПаФката Дочев да се завърне съвсем скоро на мястото на Милен! Както каза вчера смешният Венци Живков "до кога ще ги търпим"(треньорите), важно е текучество да има и цирк да става! За едно е прав Йешич:"В ЦСКА има нещо болно от четири години, но никой не иска да изпие лекарството"! Болестта е ТИТАН, който съсипа имунната система на ЦСКА и е на път да ни погребе, а единственият АНТИБИОТИК, който може да се справи на този етап с коварният пернишки щам е Гриша Ганчев! Друг е вече въпросът дали ще му се занимава с почистването на батакът с който ни заляха "ЧИСТАЧИТЕ" от Перник!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 12 мар 2013 16:44

Имам едно предложение, така и така е цирк от всякъде, защо Титаничните не подписват договор с треньора преди всеки един мач. Така мач за мач, ден за ден докато накрая ги ометем ............... :evil:
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “Архив”