Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Damon_1912
Контакти:

Re: "Ботев" наказан един мач без публика

Мнениеот Damon_1912 » 11 мар 2013 19:46

T&T написа:Не искам да съм на мястото на ръководството на Локомотив Пловдив, което е наказано да плати 6000 лева за нищо, а същевременно Левски са наказани само със 7000 лева за поведението на феновете си, които се биха с полицията, счупиха ограда и обстрелваха с ракети, бомби, камъни и димки противниковите фенове.

Хаха +1 - тва си е гавра със съгражданите

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 мар 2013 19:46

bad boy,искам компетентното ти мнение.
Можем ли да обжалваме пред Апелативната,знам какво е записано в Дисциплинарната,моля те включи се знам че ти е кеф сега но моля те кажи правното в случая може ли да се обжалва пред Апелативната.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 11 мар 2013 19:46

Damon_1912 написа:А бе какво се карате кой бил по-виновен. Аз искам да гледам Ботев - Кво ме грее мен че Левски ще играе със Литекс пред празни трибуни - и да ги бяха наказали за 2 мача още по-малко щеше да ме грее че и срещу Монтана ще играят пред празни трибуни. То на мача им с Монтана така или иначе ще има 1000 човека.

Наказанията за празни трибуни са безумни - футбола е за хората. Шнур за БФС, 2 шнура за форумните хулигани, 10 шнура за истинските хулигани - те форуми едва ли четат, ама пак да си кажа.

Ами прав си, човек
CHELSEA

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 мар 2013 19:47

Трябваше по-сурови санкции за "аристократите" 2 мача и поне 20 хил. глоба и отнемане на лиценза на каменоломната . За Левски 4 мача и 50 хил . и кафез за най-дейните . Като фен на Левски искам да благодаря на лумпените , които бяха особено активни в чупенето на винили и огради , че няма да мога да подкрепя любимия отбор ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 11 мар 2013 19:48

Аз така като гледам щетите на нашия стадион са за около 150-200 хиляди лева, а за потрошената зала още около 100к така, че да му мисли адвокатчето на Чорни. :lol: И отсега да е ясно на всички, РАКЕТИТЕ СА РАЗРЕШЕНИ носете си доволно и се стреляйте. А на Герена всеки трябва да е запасен с минимум 20 бр. иначе няма да го пуснат. ;)
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 11 мар 2013 19:49

Bourgas написа:Наказанията са смешни. За подобно нещо трябва да са много повече от общо 2 мача лишаване и 17 бона за двата отбора.
Наказания и за полицията, че не си свърши работата.
Наказания за стюардите на двата отбора, които явно не знаят какви функции имат, освен да вземат по 20 кинта на човек.
И преразглеждане на лиценза на стадиона на Ботев. Не е възможно, не трябва, откачено е да има камъни и павета на един стадион от "А" група! Пък бил и той на Ботев, Левски, Монтана...
Наказанията, пак казвам, са смешни. Радвайте се.

Гледай само вашия отбор да не го пратят да си домакинства на ЛИЦЕНЗИРАНИЯ ви стадион, защото, струва ми се, играете на чужд.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 11 мар 2013 19:49

А милицията кога ще я накажат? Щото пропускателен режим на стадиона е тяхна отговорност. А комисията дала лиценз на каменната кариера и сектор за гости с ограда за курник?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 11 мар 2013 19:53

Rooster1912 написа:Абсолютно реално и адекватно наказание за нас, напълно нормално, очаквах го. Обаче наказанието на Левски е абсолютно неадекватно и нереално. Реалното е минимум 3 мача наказание и последно предупреждение за изхвърляне от групата за провокациите, опитите за убийство със сигналните ракети, довели до реакцията от наша страна! К*Р ЗА БФС!

И как го реши това? Между другото махни този расистки подпис, вашите и нашите точно с такива табелки излязоха на мача, нещо не ти отива ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 мар 2013 19:54

ihalamadrid написа:Всичко е окей, следващия домакински мач (Ботев-Левски) всеки по 1 ракетка те са позволени според феновете на "Левски" стане шоу. : )

Тъй като си много отворен и говориш за ракети-убийци , би ли ми казал колко мача наказание отнесоха Реал Мадрид за хвърлените от Ултра Сур факли срещу феновете на Барселона ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 мар 2013 19:54

Домакините носят отговорност, как не го осъзнавате? Тия камъни по трибуните мои ли са? Дантелената ограда аз ли съм я слагал на тая кочина? Стадиона е под всякаква критика, дори трябва да се провери как тая съборетина е получила лиценз за нещо повече от тренировъчно игрище! Наказанието трябваше да е 3 мача за Ботев, като домакин, носещ по-голяма отговорност.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Ботев”