Колежа по-посещаван от Герена и Армията взети заедно.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Колежа по-посещаван от Герена и Армията взети заедно.

Мнениеот pesho_1913 » 11 мар 2013 17:10

Parmalat написа:Много зле Локо СФ и Славия.От 2 милионен града толкова ли нямат фенове?

Какво очакваш, при положение, че се намираме във време, в което червеното и синьото са на мода?... Ама и другите пък какви фенове? По 3-4000 на мач, част от които от провинцията. Просто София не е футболен град - не е нормално от 2 милиона население, посещаемостта да е толкова слаба.

haha написа:Славия и фенове. :lol:

Ти и мозък :lol:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 11 мар 2013 17:12

stioks написа:
veselinsk написа:
stioks написа:
veselinsk написа:Как да има посещаемост в София, когато половината "столичани" са си по родните места събота и неделя :)

то пък вие сте едни граждани :mrgreen:

№ Отбор Зрители Средно
1 Ботев Пловдив 105400 11711
4 Локомотив Плд 38330 4791

Ще видим накрая къде сме. Все пак имаме мачове с Левски и ЦСКА. А статистиката на база продадени билети ли се формира?

Това вече никой не го знае. Те си знаят как я формират. Може и на око :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 11 мар 2013 17:13

stioks написа:
veselinsk написа:
stioks написа:
veselinsk написа:Как да има посещаемост в София, когато половината "столичани" са си по родните места събота и неделя :)

то пък вие сте едни граждани :mrgreen:

№ Отбор Зрители Средно
1 Ботев Пловдив 105400 11711
4 Локомотив Плд 38330 4791

Ще видим накрая къде сме. Все пак имаме мачове с Левски и ЦСКА. А статистиката на база продадени билети ли се формира?

Надявай се да не е, щото вие имате по 1 500 продадени билета на мач. Думи на собственика ви!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 11 мар 2013 17:16

ако няма изпити по входовете може да се посъберат хора, ако ме разбираш какво искам да ти кажа ;)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 11 мар 2013 17:25

За никои не е тайна, че това е така евала на бултрасите!!!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 11 мар 2013 17:42

polit56 написа:Или казано по друг начин, ако в момента има мач (примерно за купата) Спартак-Лудогорец, на стадиона ще има поне 7000 спартаклии!!! Тоест 2 пъти повече от разградската публика на мач!!!

ХУАХУАХУАХУАХАУХАУХАУХААХУАХАХУАХАХУАХУАХУАХУАХУАХУАХУАХУАХУАУАХУАХУАХУХАХУАУХАУХАУХУАХУА :D :D :D :D :D :D :D 3500% увеличение хуахуахуахуахуахуахауха

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 11 мар 2013 17:47

ако сека вечер чукам манекенки, няма да са ми интересни някакви селски пръчки. И обратно- ако три години съм на сухо, и баба Яга да ми дойде, ше ми се стори като Маша Шарапова...горе-доле Ботев са в ситуацията на тоя дето три години е седял на сухо-нормално е да ходят на всеки мач, включително с Монтана и Миньор :mrgreen:

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 11 мар 2013 17:50

Армията отвори врати този сезон за 2ри път ... така че МЕКО казано е смешно да се правят такива твърдения ... да съгласен съм че сте голяма публика но ... сравнения се правят когато наистина е така а ние цял полусезон митарстваме из страната и навсякаде сме гостуващ отбор и накрая ... не е реалистично ..
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 11 мар 2013 17:50

Браво БУЛТРАСИ.Когато фактите говорят и боговете мълчат.А имаше въпрос на фен на Локо Пд-дали се брои по продадените билети класацията?Питам го защо пита?Защото половината техни фенове/тези от Столипиново/,без билети ли влизат.Еми така ако е наистина трябва да сте по-напред в класацията
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 11 мар 2013 17:51

СИН_ИМПЕРАТОР написа:ако сека вечер чукам манекенки, няма да са ми интересни някакви селски пръчки. И обратно- ако три години съм на сухо, и баба Яга да ми дойде, ше ми се стори като Маша Шарапова...горе-доле Ботев са в ситуацията на тоя дето три години е седял на сухо-нормално е да ходят на всеки мач, включително с Монтана и Миньор :mrgreen:

и донякаде и с колегата ще се съглася макар че сме от различните отбори в случая !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”