peliforewer написа:Чета от два дни коментарите ти по темата Ботев-Левски и заедно с още един дето бил "синия император" започвате да ми идвате в повече ,аз се въздържах досега от коментар и исках да видя решението на ДК към БФС и едва тогава да коментирам.Но като прочетох декларацията на фенклуба на Левски,която е на много ниско ниво и срам за нормалните фенове на Левски,изказванията на Баждеков,сега и твоите коментари защо стадиона на Ботев е имал лиценз,ще ти припомня някои неща.Преди две години на ст.Г.Аспарухов по време на мача Левски-ЦСКА ,агитката на ЦСКА хвърляше бомбички,събори предпазна ограда,мяташе парчета от бетон срещу полицията,тогава защо не поставиха от Левски въпроса,кой е дал лиценз на стадиона на който оградата му е слаба,в сектора за гости можеш да намериш неща за хвърляне.Какво направи полицията ,брутално изблъскаха три хиляди фена от сектора само през един вход ,като по чудо нямаше сериозно пострадали.Какво направиха за абсолютно същото полицаите на феновете на Левски,нищо.След ексцесиите на Герена,всички наказания бяха за ЦСКА,лишаване от домакинство,глоби и т.н.,Левски не понесе никакви санкции,като изключим някаква минимална глоба.С какви очи искате ФК Ботев да го отнесе заради вашите малоумници,подчертавам че те са малка част от агитката,но владеят положението в сектора.Ако ти си от нормалните фенове на Левски,си замълчи и се моли да Ви се размине с минимално наказание,както и очаквам да се случи,а не пиши глупости по форума.Ако продължаваш да ги защитаваш тези олигофрени,някои от които не знаеха даже и къде се намират,значи си един от тях.
Първо - чакай да си го преместя от единия крачол в другия, защото хич не ми пука дали някой ми следи мненията или не и какво мисли някой за мен.
Второ - конкретно за случилото се на Левски - ЦСКА, когато ви изритаха от стадиона. Тогава от какво бяхте провокирани, за да почнете да чупите стадиона, защото единствената причина май беше, че това стадиона на говедата или се бъркам. Когато чупиш нещо, много ясно, че ще има неща за мятане. Да ти припомня ли колко ремонта са правени на стадиона и че доста скоро (даже май преди инцидента от мача, сектора бе подсилен, точно, заради такива лумпени, които почнаха да чупят. Едно е да има камъни, които са вследствие на някакви вандалски прояви, съвсем друго е да има такива, които не са в следствие на нещо друго, което е различно от безхаберието на хората, които поддържат стадиона. Не виждам да има кой знае каква промяна в стадиона на Ботев от преди няколко години и сега.
Ако толкова си ми следил мненията, щеше да видиш, че няколко пъти казах, че вместо да се караме за глупост, е по-добре да се помисли как подобни лумпени (без значение от цвета), да бъдат изритани от стадионите, за да не виждаме такива гледки повече.
Що се отнася за глобите - според теб трябва само Левски да отнесе глоба, така ли?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]