Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Re: Ще има ли сурово наказание за Левски?

Мнениеот Plovdivskia Grand » 11 мар 2013 10:37

От много години посещавам мачовете на любимия си "Ботев"Пловдив.По-големи простаци от сините "фенове"не съм виждал.Каква е тази наглост?Какво е това нахалство?Нямам думи просто,отвратен съм!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 11 мар 2013 11:25

При 20 000 души публика имаше 250 полицаи, които после станаха 300.

а трябваше да са 2000 , както е казал поета: говедо, милиционер, говедо , милиционер. И за всеки един цървул от левски специален ескорт.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 мар 2013 11:48

Левски: Да наказват Ботев
Източник: "Труд" 09:13 / 11.03.2013 Отпечатай Изпрати
© Plovdiv24.bg
"Левски" пледира отговорност за безредиците на мача в Пловдив да понесе "Ботев", защото с полицията не е осигурил задължителните мерки за охрана.

"Ние, като клуб, направихме всичко - заяви изпълнителният директор Константин Баждеков. - Лично аз почти не гледах мача, защото само говорех по телефона и обикалях да успокоявам. Но дори не пуснаха нашия председател на фенклуба да въведе ред. И как този стадион е получил лиценз, като навсякъде има камъни за хвърляне? На всеки мач има агресивни фенове, въпросът е да не се създават предпоставки за хулиганстване. Нямаше достатъчно буферни зони, нямаше достатъчно организация. И каква е тази ограда, която пада от натиск на 20 човека?

Единствената вина на полицията е, че не влезна да смачка главите на тия пияни и дрогирани лумпени! 100 качулки развалиха празника на целия стадион!

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 11 мар 2013 11:50

Eminem написа:
Pupper_ написа:
Eminem написа:Ей птиченца защо в София не започнете да хвърляте камъни, а ? Като сте 20 000 и ви дойде смелост ?

Защото сме хора, а не говеда! Само индивид с мозък като на крава, може да изстреля сигнална ракета към сектор с деца! Кретенизма е на почит в Сектор Б. Жалко за Левски.

Не оправдавам ракетите, но и това беше защитна реакция от камъните, които хвърляхте. На вас дори стюардите ви не са нормални. Правете си сметка.....

А вашите стюарди, когато плюха по Карвальо, какви бяха? ВЕЛИКИИИИИИИИИИИИ
http://www.zasada.bg/%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BE/
В Пловдив сте гости и ви искам тихи, каквито бяхте второто полувреме
Последна промяна от chepishev73 на 11 мар 2013 11:55, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 мар 2013 11:53

Plovdivskia Grand написа:От много години посещавам мачовете на любимия си "Ботев"Пловдив.По-големи простаци от сините "фенове"не съм виждал.Каква е тази наглост?Какво е това нахалство?Нямам думи просто,отвратен съм!

Сами сте си виновни . Следващия път ги спукайте от бой още пред стадиона за да видим как ще се държат . То не бяха ексцесиите в Перник , кланетата във Варна и простотиите им в цялата страна . Наказание няма да има , или поне ще направят всичко възможно да не ги лишат от домакинство за мача им с Литекс . Все пак те са "отбора на народа" , а БФС и комисиите към него са пълни със сини дейци , бивши сини футболисти и техни фенове .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 11 мар 2013 11:54

Да ни накажат,така както ,,наказаха" тях след дербито им с ЦСКА,когато червените изпочупиха оградата и бяха изкарани на полувремето ! Същите въпроси ,за ограда,стадион ,организация ,които те задават въжаха и за тях като домакин във въпросния мач,но не се сещам да са ги наказли . Да не говорим,че правят опит за убийство ,какво очакват публиката на Ботев да им седи мирно и тихо ли ? Плюли по Карвальо,а расистките знамена в сектора ви,а скандиранията по адрес на Вандер,Спрокел ? Все сте невинни !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 мар 2013 12:09

Много ми е интересно , как биха реагирали феновете на Локото , ако някой "жълтур" стюард тръгне да им краде знамето от ограда , едни "невинни" момченца почнат да ги целят с камъни ? Много ми е интересно какво би се случило тогава , на този безопасен стадион красавец , на който има толкова много камъни , че все едно си в някоя каменоломна . Та тогава би ми било интересно какво ще стане ? Ако фенове на Локото решат да изгорят следващата хореография на пернатите тоя път на стадиона направо..сигурно и тогава ще са виновни всички други , но не и и миролюбивите фенове на Сдружението ...За боклуците в синята агитка какво да кажа ..? Ако имаме работеща полиция и правосъдие отдавна трябваше да леят тухли в някой завод..
Последна промяна от bilyaletdinov на 11 мар 2013 12:10, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 11 мар 2013 12:09

Adramelech написа:
za nas e toj religiq написа:
Явно толкова си го и гледал, защото ако го беше гледал, щеше да видиш, че мята камък ПРЕДИ да се метне на оградата, но... Както казах, 40+ години си правите ми-ми с червените, явно сте пипнали нещо от тях.

http://www.blitz.bg/sport/article/166899 Айде виж сега клипчето от Блиц и пак коментирай. Бях на мача, в сектор А, на централната трибуна. Всичко се видя много ясно. преди да почнат да обстрелват с мииумки и ракети, на оградата нямаше никой. Първата бомбичка мятате в началото на клипа. В момента, за който казваш, че онзи с качулката - канар, се качи на оградата, на отсрещната ограда отдавна имаше сини. Такова чудо на нашия стадион досега не е имало, явно за вас трябва обор, не просто клетка.
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 11 мар 2013 12:27

bilyaletdinov написа:Много ми е интересно , как биха реагирали феновете на Локото , ако някой "жълтур" стюард тръгне да им краде знамето от ограда , едни "невинни" момченца почнат да ги целят с камъни ? ....

Ама ти продължаваш да държиш на версията, че всичко започнало със синият чаршаф? И защо намесваш феновете на Локо, не мога да разбера... разиграваш някаква нелепа ситуация за сравнение.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 11 мар 2013 12:40

Не виждам защо спорите за неща, които са известни на всички, а то е, че левскарите се чувстват безнаказани и където и да отидат провокират инциденти. В Перник също изстрелваха ракети в публиката и хвърляха бомбички дори една беше хвърлена в собственият им сектор и рани едно момче. Тогава умствено недоразвитият им шеф на фенклуба-Гугутката на полувремето искаше прекъсване на мача, тъй момчето било стрелялно с пушка или прашка, така и не можа да каже.
Крайно време е БФС да започва да налага жестоки наказания, както го прави с Миньор, дори и за най-малкото, но това разбира се няма да стане.
В Перник са идвали всякакви агитки и освен словестни престрелки до нищо друго не се стига, а когато дойдат левскарите винаги има проблеми, които те създават и след това както винаги са невинни и се искат наказания за Миньор.

Върни се в “Ботев”