riak4 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y1M6oWUsRXI[/youtube]
Интересно ми е каква беше тая постъпка? После що съм ги бил мразил...
Това не съм го забелязал, но няма нужда казвам какво наказание заслужаваше

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
riak4 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y1M6oWUsRXI[/youtube]
Интересно ми е каква беше тая постъпка? После що съм ги бил мразил...
HoUs4oOL написа:Sardukar написа:HoUs4oOL написа:Sardukar написа:Фърдинанд и Евра са най-гадните лично за мен. ДАНО ФА го накажат поне 3 мача.......
Не вярвам изобщо да обърнат внимание на случилото се,да не говорим за наказания...
е, ако го беше направил Балотели....... щяха да го обявят за идиот и престъпник!
Не само Балотели,представяш ли си да го направи Суарез срещу Евра примерно?
Rafa Benitez: "Mata told me De Gea made a great save, so it was unlucky but it was a great save."
THE G.A.M.E написа:Челси през 1-вото полувреме играха с нагласата - "К'вото стане, голЕма работа дали ще бием, или не".
И въпреки това след головете на домакините бяхме пълновластни господари на терена ...
Като още през 1-вото можеше да елиминараме преднината им, при малко повечко съсредоточеност на Ба и Моузес.
През 2-рото играта ни си пазеше едно добро равновесие и ниво, но преди гениалното изпълнение на Еден, нещо не се виждаше как можем да вкараме ...
След като върнахме един гол обаче, нещата се промениха коренно.
Като че ли и Юнайтед не бяха подготвени за това, което ги чакаше ...
Можем само да съжаляваме, че не направихме обрата пълен !
Трябваше да си осигурим класирането още сега, щото и според мен на "Моста" ще ни бъде още по-трудно.
Така или иначе поне стана ясно, че с отношението от вторите 45 мин. Челси е тим, от висша класа.
Не че нямаме играчи, не сме по-слаби от Юнайтед и Сити ... Явно проблемът е ... Айде, ще го наречем "психологически".
Незнам какво им е говорил Рафа-та на почивката, но действително играчите най-после поиграха за Клуба, за авторитета си, и не на последно място - за феновете.
Пак го пиша ... Дано от тук натам виждаме по-често това отношение, защото то може да ни донесе много радост.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта