ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Мнениеот k.dimitrov » 10 мар 2013 23:02

BRF написа:
subzero написа:Бахти,ко сте се захапали за два посредствени отбора в един посредствен мач. С тая игра и двата отбора са след 6-то място. Пълен ташак !! Неска попитах един фен на ЦСКА(Вальо го познава) това ли им е потенциала или имат контузени и наказани. Каза,че не играят Бандата и Платини. Аз лично не смятам,че шансовете им се увеличават с тия двамата,особено с първия. ;) Ний....Ний сме си ясни. Тая година ще е така. Само дано Херо има търпение.

Няма никакво захапване!Просто к.димитров е гледал друг мач,или му се иска да гледал друг мач!Както и да е аз оставям разговора в тези му граници!?За пореден път приемам ролята на ЗЛОТО,което олицетворява любимият ми клуб.

Аз мисля ти дадох доста информация и мнения на други хора(сред тях и фенове на ЦСКА), които потвърждават моята позиция. Кой е гледал друг мач, сам си помисли. И отново казвам, с късмета, който имахме есента, можеше да вземем този мач. Но днес той (късмета) се усмихна на противника.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 10 мар 2013 23:06

BRF написа:
k.dimitrov написа:
BRF написа:
k.dimitrov написа:Черноморец Бургас загуби с 0:2 гостуването си на ЦСКА в мач от 17-ия кръг на "А" група. Бургазлии бяха по-добрия отбор на стадион "Българска армия", но само малшънсът от страна на футболистите на Димитър Димитров-Херо им костваше минимум точката. И двете попадения за "армейците" реализира Сержиньо (24, 90).

Домакините притиснаха своя опонент още в самото начало и в 3-ата минута Сержиньо проби отляво, центрира към Игнасио Варела, който стреля от четири метра с глава, но не намери целта.
"Акулите" бързо отговориха и няколко минути по-късно Черни спаси удар на Крум Стоянов.

В средата на първата част ЦСКА поведе с гол на Сержиньо. Португалецът завари неподготвен национала Стоян Колев и с далечен удар вкара за 1:0.

Черноморец можеше бързо да върне гола, но стражът на "червените" Черни показа класа и изби бомбен шут на Ванчо Траянов.

Гостите започнаха втората част много силно и само след две минути игра Черни отново трябваше да се намесва спасявайки удар на Тодор Паланков.

В 63-ата минута Черноморец бе на крачка от отбелязване на попадение. Резервата Станислав Дрянов напредна през центъра и с техничен удар се пробва да прехвърли Черни, който със сетни усилия успя да избие в корнер.

В 82-ата минута Георги Терзиев направи непростим пропуск. Защитникът бе оставен напълно непокрит на няколко метра от вратата на "армейците" и вместо да насочи кълбото в ъгъла, прати топката право в ръцете на Черни.

Така се стигна до даденото от рефера продължение, когато резервата Ивайло Чочев се измъкна зад защитата на Черноморец, подаде в наказателното поле на Сержиньо, който фиксира крайното 2:0.

Това някаква статия ли е?Доста безпристрастно,все едно го е писал някой от вас! :lol:

Сайта е:
http://sport.burgas24.bg/420661.html

Значи предположението ми е било правилно!Писал го е някой от вас или като вас ;) !Дано тази история ви успокоява!

Ако не знаеш, да ти кажа, сайта е зелен. В него рядко можеш да прочетеш нещо положително за Черноморец. Затова и колегите от форума въобще не го посещават.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 мар 2013 23:06

k.dimitrov написа:
BRF написа:
subzero написа:Бахти,ко сте се захапали за два посредствени отбора в един посредствен мач. С тая игра и двата отбора са след 6-то място. Пълен ташак !! Неска попитах един фен на ЦСКА(Вальо го познава) това ли им е потенциала или имат контузени и наказани. Каза,че не играят Бандата и Платини. Аз лично не смятам,че шансовете им се увеличават с тия двамата,особено с първия. ;) Ний....Ний сме си ясни. Тая година ще е така. Само дано Херо има търпение.

Няма никакво захапване!Просто к.димитров е гледал друг мач,или му се иска да гледал друг мач!Както и да е аз оставям разговора в тези му граници!?За пореден път приемам ролята на ЗЛОТО,което олицетворява любимият ми клуб.

Аз мисля ти дадох доста информация и мнения на други хора(сред тях и фенове на ЦСКА), които потвърждават моята позиция. Кой е гледал друг мач, сам си помисли. И отново казвам, с късмета, който имахме есента, можеше да вземем този мач. Но днес той (късмета) се усмихна на противника.

Ми аз прегледах там и не видях мнение,че сте ни изтървали!И как да повярвам,като водим от 25 мин. на мача и имате едно чисто голово положение в края!Ако Камбуров беше вкарал,нямаше да си говорим за късмет!Иначе си прав на мача в Бургас късмета яко ви покри!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 мар 2013 23:07

subzero написа:Не съм сигурен,но Миро или Нейчо,един от двамата,обеща да се извини публично,ако Гаел не играе с ЦСКА.
Второ,Миро,ако не се лъжа твърдеше,че един или двама измежду Фо-Поре,Уатара и Гаел ще играят с ЦСКА.
Е,не се случи. Информацията ли е грешна или конспирацията някъде се обърка. Ами ако не паднем от Ботев ??? :roll:

Мда - прав си ... ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ НАБЕДИХ ГАЕЛ ЗА СИМУЛАНТ . За второто също си прав - не предвидих "треньорската контузия" на Уатара .
Ако не паднем от Ботев , аз ще съм най на далавера . Понеже информацията ми е от края на декември , когато още не се знаеше каква ще е селекцията на Черноморец, казах че това няма да стане ... а "информатора" каза , че ако Черноморец не загуби от Ботев , ще ме компенсира за неправилната информация с бутилка "кехлибарена течност" по мой избор ... Така че , или аз ще се окажа прав ... или ще съм бутилка Джак Даниелс напред . ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 10 мар 2013 23:09

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Е, аз и теб имам предвид, какво им пречи да вземат някой лев и от ЦСКА. То като е тръгнало, що да избират.

1. Титан само обещават , но не дават . Справка - Миньор .
2. На ЦСКА не им трябваше мача на всяка цена .
3. ЦСКА не е Левски . ;)

Това им действие е много по провокативно, отколкото грешките в мача с Левски. Ама явно някои хора са предубедени относно някои мачове.
Методите на ЦСКА са не по-малко брутални от тези на Левски. Поне за обратното не ни убеждавай, откакто ЦСКА съществува не е престанала със своите подмолни методи, стига да има кой да им се върже. Така че и Левски, и ЦСКА са си от едно котило.
А, значи обещават, е това е достатъчно, може и да не дадат.

Ами когато почти всички странни мачове на Черноморец през последните 2 години , все са в полза на Левски , човек почва да се замисля . Далеч съм от мисълта , че ЦСКА е по-читав от Левски ... просто с Левски връзката е "по-топла" .

Проблемът е в това, че някои от Вас, в това число и ти, винаги се замисляте преди да се е изиграл мача, а това вече е предубеждение.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 мар 2013 23:10

k.dimitrov написа:Ако не знаеш, да ти кажа, сайта е зелен. В него рядко можеш да прочетеш нещо положително за Черноморец. Затова и колегите от форума въобще не го посещават.

И хронологията вярна ли е на зеления сайт?Или има разкрасяване и забравяне на някои ситуации!Както и да е-гледах мача и няма нужда някой да ми разказва!Нито за миг нямах чувството,че ще загубим мача!Последните 10 мин се притеснявах да не стане някоя глупост и да изравните!Е,глупоста стана,ама вие не изравнихте!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 10 мар 2013 23:12

BRF написа:
k.dimitrov написа:
BRF написа:

Ми аз прегледах там и не видях мнение,че сте ни изтървали!И как да повярвам,като водим от 25 мин. на мача и имате едно чисто голово положение в края!Ако Камбуров беше вкарал,нямаше да си говорим за късмет!Иначе си прав на мача в Бургас късмета яко ви покри!

Red_Girl на 10 Мар 2013 20:54

Е задника ми, не съм си снимала хаха
Искам си Акаунта написа:
Верно ... що си мисля че на някои снимки се забелязва
п.п Честита победа между другото
Red_Girl написа:
Не помня да се вижда. Иначе няма кво да ми честитиш.. измъчено.. даже сами се бихте. Много зле бяхме..

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 10 мар 2013 23:18

BRF написа:
k.dimitrov написа:Ако не знаеш, да ти кажа, сайта е зелен. В него рядко можеш да прочетеш нещо положително за Черноморец. Затова и колегите от форума въобще не го посещават.

И хронологията вярна ли е на зеления сайт?Или има разкрасяване и забравяне на някои ситуации!Както и да е-гледах мача и няма нужда някой да ми разказва!Нито за миг нямах чувството,че ще загубим мача!Последните 10 мин се притеснявах да не стане някоя глупост и да изравните!Е,глупоста стана,ама вие не изравнихте!

Е да де, да де, "аз гледах мача и няма нужда някой да ми разказва". Защо ли спорим, след като не приемаме чуждите мнения, независимо колко са, къде, как и кога са дадени.
Последна промяна от k.dimitrov на 10 мар 2013 23:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 10 мар 2013 23:19

Провокиран съм да напиша това мнение от множеството писания по пресата, в които се коментира единствено и само играта на ЦСКА в този мач, а не се набляга на това какви играчи използва Черноморец, при какви условия и какво постигна като игра (резултатът - за статистиката). Този полусезон ще бъде много по-различен от останалите, които изминаха под ръководството на Митко Димитров. Правим подмладяване на състава срещу два отбора с изключително високо самочувствие и високоплатени играчи - повечето с много международен опит.
Може да ви изненадам, но за мен това е един от най-хубавите мачове на Черноморец напоследък. Аз съм доволен от футболистите - от повечето. Този мач изобилстваше с неизпълнени тактически задачи и на моменти хаос и от двете страни. Хаосът при Черноморец беше по-малко, а изпълнителите - по-млади. Няма да се спирам на разградения двор на ЦСКА в този мач и факта, че играят само с един истински полузащитник, но за сметка на това бих искал да ви предоставя скромното си мнение за играта на футболистите от Черноморец.

Колев - 6
При него всичко освен чиста мрежа е лош мач, тъй като очакванията към него са големи и това е нормално, имайки предвид опита и качествата му. За съжаление той загуби много от формата си и това се крие в зимната ИГРОВА подготовка, но не искам да навлизам в подробности, защото този отбор си има треньор и много хора на заплата. Да, голът е наполовина негов, но е факт, че това е изключително неудобна за спасяване ситуация - срещу слънцето, неочаквано загубена топка, бека и крилото, които отговарят за зоната - зрители. Все пак той имаше и много добри намеси и спасявания. Като цяло ми хареса и съм сигурен, че ще намали съвсем скоро грешките до минимум.

Филипов - 4
Само три думи - Поморие, Созопол, Несебър - да си избира!
Това не може да е професионален футболист. Дадоха му се достатъчно шансове и проблясъците бяха прекалено малко и то само в офанзивен план. Ако ще играе още в Черноморец, да се пуска само в домакински мачове с отбори, които играят в защита, иначе си е откровен автогол.

Дянков - 6
Сърцат, както винаги, но с времето започва да губи от бързината си, за съжаление. Все пакдобре организираше централната защита, когато имаше тази задача. Не мисля да се спирам много на свободния удар, но е факт, че преди подобно положение се общува с играчите около топката, а не се забива главата и всеки в своята посока. Тази комична ситуация е негова и на треньора.

Терзиев - 8
Много ми хареса желанието му. Започва да се чувства като лидер на отбора. Получи офанзивни функции в края на мача и показа много по-голяма находчивост от гредата Преслав. Да, ако беше оставил топката можеше да има друго развитие, но самото желание е за адмириране. В защитен план безупречен и борбен. Много добре!

Пехливанов - 7
Приятната изненада за мен в този мач. Не очаквах да играе с такова самочувствие и то в тази зона. На моменти се налагаше да променя позицията си и се справи много добре. Пазеше със самочувствие играчи, които са с несравнимо по-голям опит и ЗАПЛАТА. Обезличи ги.

Стоянов - 7
Играе с голямо самочувствие - отправи чудесен удар, направи много добър пробив за положението на Траянов. Зоната му беше сигурна. Доволен съм от него.

Паланков - 7
Тошко е в много добра форма. Имаше няколко "дърводелски" паса, но показва голямо желание, постоянно влиза в единоборства. Първият гол стана в зона, където трябва да се подвизава и той, но там бяхме натрупали много играчи и не можем да търсим вината у него. Един от най-добрите му мачове.

Цонков - 7
Като цяло добър мач и на двамата полузащитници от тази зона. След картона загуби малка част от агресията си, но успяваше да покрива пространството, за което е сложен на терена.

Траянов - 7
Имаше много отговорна задача да подпомага комуникацията между отделните линии и ме изненада приятно с издръжливост. Това е много полезен играч, който позволява голяма тактическа свобода. В този мач видях същия Ванче, който помня от преди години и се надявам да може да задържи формата.

Ангелов - 6
Не е готов за подобни мачове. Лесно губи единоборства, не обича да се връща, а когато го направи, показа неопитност и си заработи картон за глоба. Познавам много добре възможностите му и съм сигурен, че в домакински мачове може да започне да друпа игрови опит. Едва ли щеше да започне при друг здрав наличен нападател.

Арно - 6
За съжаление не мога да му поставя по-висока оценка. Беше използван като втори нападател, поради факта, че му липсва игрови ритъм, но не направи всичко, както се очакваше. Партньорът му в атака беше също изключително блед - показателно е кой създаде опасните ситуации в този мач. Може да бъде ползван и на върха на атаката и точно там му е силата - ако е здрав, миля че ще радва почитателите на Черноморец.

Дрянов - 8
С удоволствие още една добра оценка за единствения нападател (беше ползван като такъв), който се забелязваше на терена в синьо през първото полувреме. И той си заработи глупашки картон. Понрави се с хъс и много голямо самочувствие. Направи няколко положения подобаващи на играч от А група. Бих желал да го видя отново на терена в следвашия мач.

Йорданов - 4
Продължение на функцията греда от мача с Левски - 0 единоборства, 0 високи топки, 0 удара - една кръгла двуметрова нула. Подготви ли се Арно, този играч няма място в отбора с подобни изяви.

Юсеф - 7
Започва да изчиства играта си от грешки и ще бъде изключително интересен, когато отборът заиграе с две равностойни крила. За съжаление нямаше място в този мач, защото рядко използвахме крилата, поради липсата на съответните футболисти.

Имаше няколко неща, които не ми харесаха в постройката на отбора, но наистина няма избор. Този мач беше добър за Черноморец въпреки загубата. Терзиев най-вероятно няма да пропусне следващия мач, а Арно ще изиграе цяло полувреме, така че нещата бавно ще се нормализират. Проблемите с десния бек и нападателя ни са основни в момента - по-важни от тоалния недоимък по крилата. Вярвайте в отбора си и го обичайте!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 мар 2013 23:20

[quote="k.dimitrov"

Red_Girl на 10 Мар 2013 20:54

Е задника ми, не съм си снимала хаха
Искам си Акаунта написа:
Верно ... що си мисля че на някои снимки се забелязва
п.п Честита победа между другото
Red_Girl написа:
Не помня да се вижда. Иначе няма кво да ми честитиш.. измъчено.. даже сами се бихте. Много зле бяхме..[/quote]
Ти сериозен ли си?Мнението на един човек и ми го даваш за пример!
Тогава ето и моето:Направо ви разбихме,не ви дадохме да пипнете топката!Отървахте се с малко!Реалният резултат е 5:0,но късмета ви покри!Как ти звучи?Склонен си да вярваш на това,което ти изнася ;) !

Върни се в “Черноморец”