storm написа:Пиша ама като почнете някоя дискусия и аз като не съм прочел от началото, как да се меся ?..![]()
Довечера се надявам да съм се прибрал за двата мача ще са доста интересни, като дори очаквам Интер да не бият..
Нашия ще е в нета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Пиша ама като почнете някоя дискусия и аз като не съм прочел от началото, как да се меся ?..![]()
Довечера се надявам да съм се прибрал за двата мача ще са доста интересни, като дори очаквам Интер да не бият..
Их, айде да не си вадим кирливите ризи, че оня гол на Мунтари още не съм го забравила.storm написа:Милан е най-подпираният отбор и това не е само от когато дойде Балотели или Галиани станал шеф на лигата.. Големите вестници на ботуша бяха дали една статистика с точките, които е спечелили или загубил всеки отбор след съдийска намеса.. И там Милан бяха първи, като заради съдийски грешки имаха 8-9 точки повече..
Обаче понеже всички си знаят само едно и то е, че Ювентус е най-бутания тази статистика не бе приета от феновете на Милан и то е най-нормалното де..
tevez написа:Джекерини вече е моят идол, спаси ми фиша в 90 минута. Браво, мой!
Sardukar написа:tevez написа:Джекерини вече е моят идол, спаси ми фиша в 90 минута. Браво, мой!
А ПОГБА? Само как спря топкатаОбщо взето с много мъка и Погба го взехме този мач. Шампионска победа!
Laetitia написа:Их, айде да не си вадим кирливите ризи, че оня гол на Мунтари още не съм го забравила.storm написа:Милан е най-подпираният отбор и това не е само от когато дойде Балотели или Галиани станал шеф на лигата.. Големите вестници на ботуша бяха дали една статистика с точките, които е спечелили или загубил всеки отбор след съдийска намеса.. И там Милан бяха първи, като заради съдийски грешки имаха 8-9 точки повече..
Обаче понеже всички си знаят само едно и то е, че Ювентус е най-бутания тази статистика не бе приета от феновете на Милан и то е най-нормалното де..
Нито пък отменения гол на Шева за несъществуващо нарушение срещу Пуйол през 2006-та, който после УЕФА призна за редовен (благодарим, много добре се почувствахме!).
Помня и "божията" ръка на Императора Адриано, с която отбеляза във вратата на Абиати.
Та, наистина, нека не вадим кирливи ризи...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта