Ливърпул - Тотнъм Хотспър (10.03.2013 г. ,, 18:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Ливърпул - Тотнъм Хотспър (10.03.13 г. ,, 18:00 ч.)

Мнениеот MagicMoments » 10 мар 2013 20:38

Gil-galad написа:
MagicMoments написа:
ciao написа:
Andre Villas-Boas on Liverpool's late spot-kick: "I think Luis was ahead of Benoit, so yeah it's probably a penalty."

Меджик, щом и мениджъра ви казва, че това е дузпа не знам защо още се пениш.

За мен това си бе чиста симулация,Асу Екото показваше че е играл рамо с рамо.Като види АВБ повторение на ситуацията ще си промени мнеието

Момче, напусни просто, тъй като със всеки коментар ставаш все по-смешен(ако това е възможно)....

Еми нормално като имам различно мнение от това на болшинството да съм ви смешен.И пак казвам от края на първото до средата на второто Тотнъм смачкаха Пуул,изпусна да си реши мача ,и после дойде вратарската грешка,благодарение на която Пуул доби психологическо предимство и след 2-3 ваши симулации съдията сгреши и бихте абсолютно незаслужено
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

ciao
Контакти:

Мнениеот ciao » 10 мар 2013 20:40

MagicMoments написа:И пак казвам от края на първото до средата на второто Тотнъм смачкаха Пуул,изпусна да си реши мача ,и после дойде вратарската грешка,благодарение на която Пуул доби психологическо предимство и след 2-3 ваши симулации съдията сгреши и бихте абсолютно незаслужено

said no one ever...

Ponko

Мнениеот Ponko » 10 мар 2013 20:46

Лайното си остава лайно!

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 10 мар 2013 20:46

Не обръщайте внимание на еврейопоклонника, в момента е бесен, че му затворихме устата съвсем справедливо.Заслужено спечелихме, той да си лае колкото иска.

Потребителски аватар
killacali
Контакти:

Мнениеот killacali » 10 мар 2013 20:50

малее ама тоя вълшебния е тука и спори с вас ли? :lol:

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 10 мар 2013 21:06

сега влизам и веднага ви казвам : ЧЕСТИТО ,ПИЧОВЕ !!!!! Това вече ме удовлетворява,въпреки присъствието на Карагър.... дано и това се поправи нататък... YNWA !!!!!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 10 мар 2013 21:16

we are the champions написа:Тотнъм винаги с лекота пропилява преднината и с оглед на мачовете които имаме ние до края ще завършим в 4 ката а вие ще си триете сълзите както след всеки сезон в който сте водели с 10 точки и сте губили място в топ 4 ;)

Вярвай си,ей сега ще дойде някой гранд от тип КПР и Уест Хям и ще ревете за Краля.
Казвал съм го милион пъти не ми пука за класирането,дали ще играем в ШЛ,ЛЕ или на плейстейшъна,не ми пука и за трофеи ,за мен най-важното е да виждам красив и качествен футбол,мъжество и себераздаване на 100% от играчите,не ми пука дали отново ще има Saint Tottheringham day и т.н
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 10 мар 2013 21:22

Поздравления за победата.Отборът демонстрира страхотен характер и воля.Последните четири мача вкарваме поне по 3 гола,което си е постижение.Сега малко и за представянето на играчите ни.Фенът на спъдс доста дразни с изквзванията си и явно провокира,но сред плявата,която е надраскал има и верни неща.След 30-та минута Тотнъм взеха инициативата и до изравнителния гол на Даунинг,бяха доста по-добрия отбор на терена.И Лукас,и Джерард изпитваха големи затруднения с Дембеле,който е много мощен,здрав и борбен играч.Хубаво е,че БР видя това и вкара в центъра Алън,който след слаб старт,се включи доста добре и помогна за неутрализирането на Дембеле.Коутиньо е много елегантен футболист със страхотна визия за играта,но днес се позагуби срещу Уокър,а и не помагаше достатъчно на Енрике в защитен план.За мен лично неговото излизан е и влизането на Джо обърна нещата в битката за надмощие в центъра на терена.
Иначе проблемите ни в защита стават заразни и изглеждаме като пълни глупаци при всяка висока топка,изсипана в пеналта ни,неувереността на Джоунс също не помогна.Нуждаем се спешно не само от централни защитници,но и промяна на цялостната ни игра в защита/наскоро в интервю Кара каза,че от лятото ще има поне двама нови защитници и след този мач се чудя дали не трябва да са повече/.
Имам претенции към играта на Джонсън/много колеблив,природата го е дарила със страхотна физика,а днес го надскачаха като некво джудже/;Джоунс/Жалко,че Пепе не игра,след като влезе във форма/,Кара и Агер,които бяха доста колебливи днес,а Вертонген им изнесе лекция за играта на защитника както в нападение,така и в отбрана;Коутиньо-позагуби се след 30-та минута,но бразилецът е млад,има униклаен потенциал и ще стане основен наш играч,ако продължава с правилното си развитие;Стъридж-посредствен мач,но той поне има извинение след отсъствие заради контузия.
Суарес бе феноменален за пореден мач.Даунинг продължава да подобрява играта си,а освен че сам си изработи късмета за гола,помагаше доста на Джонсън в защита.Енрике не получи същата протекция от ляво,но за мен игра най-добре от цялата защита;Джерард и Лукас с добри оценки,както и Алън,който се подобрява напоследък,след силния мач със Зенит,днес бе агресивен и помогна много в полузащита.
Победа за самочувствие над силен отбор,но имаме още много работа за вършене през лятото.Силно се надявам Роджърс да уцели ваксата с трансферите,трябват повече мощ както в защитата,така и в полузащитата,а и още един нападател,защото сме прекалено зависими от кинг Луис.
YNWA

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 10 мар 2013 22:30

Честита ви победа и успех към топ 4 ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”