Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Искам си Акаунта
Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) 15.03.2013 от 17:00
Тоя мач се е изиграл още преди Нова Година в офиса на Цветан Василев ... победа за Ботев 

Pupper_ написа:Труден мач, даже много труден. Колкото и да ми се иска да победим, не съм сигурен в трите точки. Но съм сигурен в едно: Няма да замерваме секторите с публика със сигнални ракети! Няма да трошим огради. Няма да предизвикваме безредици. Очаква ни един прекрасен петъчен спектакъл!
Може би защото за разлика от вашата кочина това може да се нарече стадион.
unist_gp написа:стига де, днес пак беше очевадно, че Черноморец продаде мача. Не вярвам Митко Събев и Пламен Киряков да се занимават с подобни неща, те са богати хора. Този циганин Митко димитров продава мачовете за да прави мръсно на собствениците, за това че не дават пари. Херо е изключително гаден човек и именнозаради това Господ вече един път го наказа. Черноморец по-добре да изпада и да влиза Нефтоанонимник.
Кой е циганин, че не разбрах?
[offtopic]
Може би, публиката на Ботев уважава съперника, не краде, не пали и не троши, за разлика от последните гостуващи, държали се като стадо![/offtopic]
don написа:Може би защото за разлика от вашата кочина това може да се нарече стадион.
Може би, публиката на Ботев уважава съперника, не краде, не пали и не троши, за разлика от последните гостуващи, държали се като стадо![/offtopic]
-
- Контакти:
don написа:Pupper_ написа:Труден мач, даже много труден. Колкото и да ми се иска да победим, не съм сигурен в трите точки. Но съм сигурен в едно: Няма да замерваме секторите с публика със сигнални ракети! Няма да трошим огради. Няма да предизвикваме безредици. Очаква ни един прекрасен петъчен спектакъл!
Може би защото за разлика от вашата кочина това може да се нарече стадион.
Стадионите са правени за хора, а не за говеда.
Трета поредна загуба.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- slash1912
- Контакти:
Много труден мач ни чака.Черноморец със сигурност ще играят много по-добре отколкото с Левски.Очертава се хубав тур до един от любимите ми градове и стадиони извън Пловдив.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Искам си Акаунта
slash1912 написа:Много труден мач ни чака.Черноморец със сигурност ще играят много по-добре отколкото с Левски.Очертава се хубав тур до един от любимите ми градове и стадиони извън Пловдив.
Хич да не се притесняваш , мача е изгран вече ... преди около 3 месеца . Единственото неудобство за Ботев ще е , че ще се наложи да пътува до Бургас и формално да присъства на терена