Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Ще има ли сурово наказание за Левски?

Мнениеот Adramelech » 10 мар 2013 19:40

Pupper_ написа:
Adramelech написа:Явно толкова си го и гледал, защото ако го беше гледал, щеше да видиш, че мята камък ПРЕДИ да се метне на оградата, но... Както казах, 40+ години си правите ми-ми с червените, явно сте пипнали нещо от тях.

Ако приемем че си прав, то това определено може да се приеме като първия камък излетял по посока синята агитка, нали? А само секунда по-късно се вижда ракетата, вече прелетяла половината път до крайната си цел - невинните зрители! Нямам нищо против да се целите с камъни! Бийте се колкото ви душа иска. Но между вас си. Агитка с агитка. Пиян с пиян. Наркоман с наркоман! А не да замервате с ракети публиката!

Абе нещо не ми се вижда да е прелетяла половината път до вашите фенове, че даже не бе изстреляна, когато онзи мята камък, но колкото и да се спори, явно смисъл няма, за това - спирам да си правя труда и това ми е последното мнение по темата.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 мар 2013 19:47

sky1 написа:sin4ec чакай да стане Хейзел и после реви. Може ли да сте с толкова промити мозъци сините фенове. Кажи ми кой започна с краденето на билборда от залата и кое може да те убие хвърлен камък от 20 метра или хвърлена ракета от 20 метра?
Ако не бяха гореспоменатите неща нямаше да се пише нищо. Мача си вървеше за нас,пеехме си песните ,а вие мълчахте надвикани.

На този стадион имаше случай полицията да ни вкарва от отсрещния сектор и по пистата до нашия, под обстрел от камъни и лед! След друг мач пък ни събраха на терена, а артилерията ви действаше с три батареи извън стадиона , че и с наблюдател за корекция на огъня! :) Никой не го е правил на въпрос! Знамената-майната им, парцали, ама камъните и ракетите дойдоха вповече. Не виня никого, не оправдавам никого. Ако не беше това-друго щеше да е. И тук полицията трябва да си понесе и тя вината-защо има парчета бетон по трибуните, защо са вкарани ракети, бомби и димки, защо се позволи на двете страни да трошат мрежите, вместо да ги запукат с електрошокове, та да се дръпнат по 15 метра назад?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 10 мар 2013 19:50

Adramelech написа:
Pupper_ написа:
Adramelech написа:Явно толкова си го и гледал, защото ако го беше гледал, щеше да видиш, че мята камък ПРЕДИ да се метне на оградата, но... Както казах, 40+ години си правите ми-ми с червените, явно сте пипнали нещо от тях.

Ако приемем че си прав, то това определено може да се приеме като първия камък излетял по посока синята агитка, нали? А само секунда по-късно се вижда ракетата, вече прелетяла половината път до крайната си цел - невинните зрители! Нямам нищо против да се целите с камъни! Бийте се колкото ви душа иска. Но между вас си. Агитка с агитка. Пиян с пиян. Наркоман с наркоман! А не да замервате с ракети публиката!

Абе нещо не ми се вижда да е прелетяла половината път до вашите фенове, че даже не бе изстреляна, когато онзи мята камък, но колкото и да се спори, явно смисъл няма, за това - спирам да си правя труда и това ми е последното мнение по темата.

А и викаш докато нашия замахва да хвърля камъка , ястребовото око на БРУ-то го засича , вече е вбесен от атаката , и веднага отговаря с ракетен обстрел :lol: :lol: :lol:

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 10 мар 2013 19:55

sin4ec кои са тези мачове ,където са ви вкарвали все едно сте под обсада. Ходя от много години на този стадион и такива неща не си спомням. Да не караш като онзи където кара по видиоклипчета и ти своите разкази.Добре де ние водим правим се кефа и смяташ ,че това ще ни кара да се дразним с вас. То вие стояхте като агитката на Славия ( с цялото ми уважение) и не се чувахте. Вие бяхте умрели в този мач, а на умряло куче нож не се вади. Ето няколко факта,които са доказателство,че всичко почна от вас:
1) Кой започна да краде транспаранти, които дори не бяха на мача
2) Кой изстреля 4 (четири) ракети към сектор с нормални фенове
Нито не сме почнали да ви провокираме с кражби,нито сме ви обстрелва ли като на заколение без дори да се целим.
И за десерт да докажете ,че сте културна публика изядохте бетона от яд и бутнахте всичко що може да се бута. То хубаво ,че херца дава крила, но поне като бутате ходете бутайте Герена тамън ще помогнете на вашите в срутването.
Тези София Запад ви промиха мозъците, те ви бият вие ги защитавате , няма такава драма :oops:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 10 мар 2013 19:55

sin4ec написа:
sky1 написа:sin4ec чакай да стане Хейзел и после реви. Може ли да сте с толкова промити мозъци сините фенове. Кажи ми кой започна с краденето на билборда от залата и кое може да те убие хвърлен камък от 20 метра или хвърлена ракета от 20 метра?
Ако не бяха гореспоменатите неща нямаше да се пише нищо. Мача си вървеше за нас,пеехме си песните ,а вие мълчахте надвикани.

На този стадион имаше случай полицията да ни вкарва от отсрещния сектор и по пистата до нашия, под обстрел от камъни и лед! След друг мач пък ни събраха на терена, а артилерията ви действаше с три батареи извън стадиона , че и с наблюдател за корекция на огъня! :) Никой не го е правил на въпрос! Знамената-майната им, парцали, ама камъните и ракетите дойдоха вповече. Не виня никого, не оправдавам никого. Ако не беше това-друго щеше да е. И тук полицията трябва да си понесе и тя вината-защо има парчета бетон по трибуните, защо са вкарани ракети, бомби и димки, защо се позволи на двете страни да трошат мрежите, вместо да ги запукат с електрошокове, та да се дръпнат по 15 метра назад?

Абсолютно съм съгласен с теб че полицията доста бързо можеше да преустанови напрежението , просто не бяха подготвени ! Преди години само пред нашия сектор имаше по 2-300 робокопи , а сега до гостуващата агитка 5 човека за украса , дори нямаха маски и щитове ?

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 10 мар 2013 19:58

za nas e toj religiq написа:
sin4ec написа:

Абсолютно съм съгласен с теб че полицията доста бързо можеше да преустанови напрежението , просто не бяха подготвени ! Преди години само пред нашия сектор имаше по 2-300 робокопи , а сега до гостуващата агитка 5 човека за украса , дори нямаха маски и щитове ?

По новите наредби полицията само снима,после си събира версиите. А след този мач много сини версии ще бъдат в районното. В моменти на бунтове не е време за бой над хора , макар и подуенци.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 10 мар 2013 20:03

Скай , прекрасно знаеш че агитката дори и не разбра какво стана ! Ако бяха съборили и от нашата страна мрежата кои верисии щяха да събират ??? Когато има явна агресия , не може да стои и да гледа отстрани !

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 10 мар 2013 20:06

В полицията имат прекрасни видео материали с изтъпленията на гостуващите фенове.100 % всичко започва от тях.Няма видео в нета,но в полицията има всичко - хвърляни камъни към Б1,бомбички към униформени служители и още много видео материал..

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 10 мар 2013 20:08

za nas e toj religiq знаеш как гледа българина върху това когато действа полицията. В този момент на бунтове, ако влезнат робокопите ще почнат пак еднисълзливи писаници как те бият майки с деца и тн. А политиците ще използват това с платени медии да премахнат падналото внимание от тях в момента.Не ,че ги защитавам ама са между чука и наковалнята.Ако бият защо бият,ако не бият защо не бият. Живях бая години в САЩ там само докосването на полицай без причина ти гарантира арест. Тези с ракетите са снимани, така ,че скоро ще са там където им е мястото.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 мар 2013 20:11

sky1 написа:sin4ec кои са тези мачове ,където са ви вкарвали все едно сте под обсада. Ходя от много години на този стадион и такива неща не си спомням. Да не караш като онзи където кара по видиоклипчета и ти своите разкази.Добре де ние водим правим се кефа и смяташ ,че това ще ни кара да се дразним с вас. То вие стояхте като агитката на Славия ( с цялото ми уважение) и не се чувахте. Вие бяхте умрели в този мач, а на умряло куче нож не се вади. Ето няколко факта,които са доказателство,че всичко почна от вас:
1) Кой започна да краде транспаранти, които дори не бяха на мача
2) Кой изстреля 4 (четири) ракети към сектор с нормални фенове
Нито не сме почнали да ви провокираме с кражби,нито сме ви обстрелва ли като на заколение без дори да се целим.
И за десерт да докажете ,че сте културна публика изядохте бетона от яд и бутнахте всичко що може да се бута. То хубаво ,че херца дава крила, но поне като бутате ходете бутайте Герена тамън ще помогнете на вашите в срутването.
Тези София Запад ви промиха мозъците, те ви бият вие ги защитавате , няма такава драма :oops:

Единият е 0-1, гол на Гонзо в края, когато Сашо Александров си счупи крака на някакво желязо, докато гонеше топката, защото дечицата бяха се махнали. Гонехме се с Литекс тогава-сега, мисля, ще се сетиш! ;) Другият е наша победа, ако се не лъжа следващата година.
Сега, вие поведохте в разгара на боя, беше 0-0 и ние стояхме по-добре на терена, все още! Дали сме се чували, други ще кажат. За транспарантите не споря, имаше обаче и едно знаме на квадратчета! И ми се мержелее нещо за сини шалчета при вас, или бъркам? Ракетите бяха повече от 4, според мен. Никога не съм твърдял, че сме културна публика, а СЗ нямат нищо общо. И да, в този мач се скандираха глупости за Ботев и Левски, което есента го нямаше...Факт.
Жалко, че се коментират тези неща,а не мача. Една решителна намеса на полицията в зародиш щеше да потуши всичко. Но станалото-станало, аз зарад плявата не си меня мнението за зърното! Това, което направихте, докато бяхте из зоните и Б група, си е голяма работа! Поздрави за победата и живи-здрави ще чакаме реванш!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ботев”