Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Ще има ли сурово наказание за Левски?

Мнениеот Pupper_ » 10 мар 2013 18:31

Adramelech написа:Много ми е чудно вас какво наказание ви очаква и как стадион получил лиценз за А група е пълен с камъни?
За ракетите се коментира, че вие първи почвате да мятате камъни, но явно сте прихванали нещо от червените приятелки и няма да си признаете.

Спокойно, коментирайте си каквото искате. Има много добър доклад от полицията, придружен с видеозаписи. Всичко е на разположение на БФС (стига да го поискат!!!). Ако не го поискат, ще стане достояние на медиите, точно преди конгреса! И в двата случая Плешо губи, а пред избора парса или Левски, мисля, че знаеш какво да очакваш. Много сериозно наказание! Честито!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 мар 2013 18:40

gargamel написа:
Adramelech написа:
gargamel написа:
Има един сайт, google.com. Много е полезен. Пък и интересни неща показва, ползвай го от време на време. Също има и един друг YouTube, в него има клипчета и той може да е полезен... На мачът не можах да отида поради други причини, ако знаеш какъв ден бе вчера, може да се сетиш какви са част от тях, но като знам, че сте турци и опъвате турското знаме, едва ли ще знаеш... А и да те питам, може ли да имам приятели, които са били на мача и са ми казали какво е ставало или не може?

Знам какъв ден беше,знам и колко близо бяхме до трагедия точно на такъв ден!И да,твоите приятели те лъжат,първата ракета беше преди първия камък!

Абе нещо и от клиповете се вижда как ваши почват да се катерят по ограда, как един бяла качулка мята камък и чак тогава идва момента с ракетата...Та май не лъжат моите приятели, а едни жълти индивиди, които до вчера ревяха как лумпени и наркомани направили еди какво си, а днес - имало строшени говежди глави...

Отказвам да споря с индивид,явно прекалил със субстанциите,които се пласират свободно в сектор б от софия запад :shock: След малко може и друг резултат от мача да "видиш" :)

Не знам дали съм прекалил със "субстанциите", но ти явно имаш нужда от очила, щом не виждат това, за което ти говоря.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 10 мар 2013 18:45

Adramelech продължаваш да говориш глупости. Аз на очите ли да си вярвам или на теб , на които някой му бил казал. Имаш право на коментар като си присъствал на случката.Ти не си пресъствал затова тих те искам. Полицията го е написала в доклада си, журналистите въпреки и повечето сини са го написали по медиите. Видеокадрите го доказват , НО някакъв улав фен държи на своето си. Защитавай пасмината на инжекциите, те другия път пак ще ви строшат главите. Вместо да се радвате,че някой им е дал отпор на тази банда наркомани, вие (в частност ти) им се превръщате в адвокати. Пак ти казвам,момчето с мен-Левскар напълно изрази възмущението си от тези лумпени и си каза,че те не ходят на мач за спорта,а да създават погроми.
Дай това клипче,което доказва,че ние почваме да го видим и ние.

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 10 мар 2013 19:04

Така от прочетеното разбирам ,че подуянци не били селяци и гамени и че това си е голямо забавление да обстрелваш с ракети нищо не подозиращи хора с деца ,седнали да гледат мач.Да те не са крадци влезнали с взлом в спортната зала с цел кражба на винили.Да те си седяха мирно и тихо ,цял мач си люпеха семки и въздишаха от красивата игра на синия отбор. Оградата поради огромния наплив на хора от цяла България - Враца , Разлог ,Пазарджик ,Дуванли и други се срути ,защото обора се оказа тесен за ниски нрави на тези подчовеци .Да те не хвърляха бомби,камъни ,ракети ,факли ,димки - те си останаха мирни и тихи /разбирай буквално/ до края на мача. Публика -еталон за всички фенове на футбола в България ,да те не бива да се наказват ,трябва да се поощряват .Браво на сините фенове така се подкрепя отбор.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 мар 2013 19:05

sky1 написа:Adramelech продължаваш да говориш глупости. Аз на очите ли да си вярвам или на теб , на които някой му бил казал. Имаш право на коментар като си присъствал на случката.Ти не си пресъствал затова тих те искам. Полицията го е написала в доклада си, журналистите въпреки и повечето сини са го написали по медиите. Видеокадрите го доказват , НО някакъв улав фен държи на своето си. Защитавай пасмината на инжекциите, те другия път пак ще ви строшат главите. Вместо да се радвате,че някой им е дал отпор на тази банда наркомани, вие (в частност ти) им се превръщате в адвокати. Пак ти казвам,момчето с мен-Левскар напълно изрази възмущението си от тези лумпени и си каза,че те не ходят на мач за спорта,а да създават погроми.

Колко пъти да го давам бе? Има го в спортал, има го в livesport. Това, че те мързи да се върнеш в началото на темата си е изцяло твой проблем! Дори фен на Черноморец ви каза, че се вижда как някакъв с бяла качулка мята нещо, но му казахте, че за него било по-важно да плюе по Ботев ( :roll: ). Та в този ред на мисли, аз на това, което виждам с очите си и което приятели, които са били на мача са ми казали или на теб да вярвам?
И понеже ще се направиш, че не си видял - гледай на 00:20 онзи с бялата качулка:
http://www.sportal.bg/video.php?video=53910

Същото се отнася и за вас бе, вие защитавате хората, които хвърлят камъни по агитката на Левски, в която също има жени и деца! А и ако си бе направил труда да прочетеш (явно ти е трудно обаче), щеше да видиш, че няколко пъти съм написал, че вместо да се караме кой започнал първи (защото едва ли ще постигнем съгласие), ще е по-добре да се мисли как да се разкарат такива индивиди (без значение от цвета) от стадионите, но както казах, явно четенето не ти се отдава.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 10 мар 2013 19:13

Adramelech написа:
sky1 написа:Adramelech продължаваш да говориш глупости. Аз на очите ли да си вярвам или на теб , на които някой му бил казал. Имаш право на коментар като си присъствал на случката.Ти не си пресъствал затова тих те искам. Полицията го е написала в доклада си, журналистите въпреки и повечето сини са го написали по медиите. Видеокадрите го доказват , НО някакъв улав фен държи на своето си. Защитавай пасмината на инжекциите, те другия път пак ще ви строшат главите. Вместо да се радвате,че някой им е дал отпор на тази банда наркомани, вие (в частност ти) им се превръщате в адвокати. Пак ти казвам,момчето с мен-Левскар напълно изрази възмущението си от тези лумпени и си каза,че те не ходят на мач за спорта,а да създават погроми.

Колко пъти да го давам бе? Има го в спортал, има го в livesport. Това, че те мързи да се върнеш в началото на темата си е изцяло твой проблем! Дори фен на Черноморец ви каза, че се вижда как някакъв с бяла качулка мята нещо, но му казахте, че за него било по-важно да плюе по Ботев ( :roll: ). Та в този ред на мисли, аз на това, което виждам с очите си и което приятели, които са били на мача са ми казали или на теб да вярвам?
И понеже ще се направиш, че не си видял - гледай на 00:20 онзи с бялата качулка:

Същото се отнася и за вас бе, вие защитавате хората, които хвърлят камъни по агитката на Левски, в която също има жени и деца! А и ако си бе направил труда да прочетеш (явно ти е трудно обаче), щеше да видиш, че няколко пъти съм написал, че вместо да се караме кой започнал първи (защото едва ли ще постигнем съгласие), ще е по-добре да се мисли как да се разкарат такива индивиди (без значение от цвета) от стадионите, но както казах, явно четенето не ти се отдава.

Абе момко , ти малоумен ли си ? Това клипче започва точно малко след като се изстреляна първата ракета в трибуните ! Стига си се пънал след като не си наясно ! В клипа с който е отворена темата ясно се вижда , че когато ракетата пада сред хората до оградата няма абсолютно никой ! Син , син , ама ти си посинял , не син !
Последна промяна от za nas e toj religiq на 10 мар 2013 19:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 мар 2013 19:16

za nas e toj religiq написа:
Adramelech написа:

Абе момко , ти малоумен ли си ? Това клипче започва точно малко след като се изстреляна първата ракета в трибуните ! Стига си се пънал след като не си наясно ! В клипа с който е отворена темата ясно се вижда че когато ракетата пада сред хората до оградата няма абсолютно никой ! Син , син , ама ти си посинял , не син !

Абе момко, а ти ако си направиш труда да си пуснеш клипчето, дето вашите са го пуснали още на първа страница, ще видиш, че не е баш така както твърдиш. То от клипа, дето сте пуснали се вижда точно обратното, но... чорбарското във вас си казва думата.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 10 мар 2013 19:16

Adramelech с такива промити мозъци като теб няма как да се спори. Някой му бил казал,а той на топло от вкъщи прави свободно съчинение по разказ от картинка. Пожелавам ти това което защитаваш да те обстрелват така по главата куха,понеже виждам ,че не го смяташ за лошо дело. А също така тези наркози да те оберат, защото виждам,че нямаш нищо напротив и обирите. За другото си прави изводите. А аз за себе си съм си направил извод: Затвор за всички стрелящи със сигнални ракети без значение от кой отбор. Само да ти дам жокер ,че тези с ракетите се знаят и скоро ще си ги приберат там където им е мястото. И другия път като ви строшат собствените ви стюарди главите няма да ревете, все пак виж колко ревностно ги защитавате.
ПС: Това е след първата изстреляна ракета. Просто няма какво да коментирам повече с хора ,които не са били на мястото на събитието.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 мар 2013 19:19

sky1 написа:Adramelech с такива промити мозъци като теб няма как да се спори. Някой му бил казал,а той на топло от вкъщи прави свободно съчинение по разказ от картинка. Пожелавам ти това което защитаваш да те обстрелват така по главата куха,понеже виждам ,че не го смяташ за лошо дело. А също така тези наркози да те оберат, защото виждам,че нямаш нищо напротив и обирите. За другото си прави изводите. А аз за себе си съм си направил извод: Затвор за всички стрелящи със сигнални ракети без значение от кой отбор. Само да ти дам жокер ,че тези с ракетите се знаят и скоро ще си ги приберат там където им е мястото. И другия път като ви строшат собствените ви стюарди главите няма да ревете, все пак виж колко ревностно ги защитавате.
ПС: Това е след първата изстреляна ракета. Просто няма какво да коментирам повече с хора ,които не са били на мястото на събитието.

Ти сериозно не можеш да четеш май... Айде сега, щом е след първата ракета, пусни си клипчето, дето един папагал пусна още на първата страница и виж дали е след първата ракета. Промити мозъци ги търси сред жълтитИ.

Правя си изводите, че за вас свален винил = хвърляне на камъни! Както и че е нормално, човек с присъди, да следи за спазването на реда...

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 10 мар 2013 19:22

Не е нужно да спорим кой е започнал първи! Има доклад на полицията, има запис камера! Всички факти сочат едно: Левски предизвикаха безредиците. БФС ще им съобщи добрите новини, но ще почакаме десетина дена. Няма как, да не направят последно надупване пред миропомазаните и да ги лишат от домакинство срещу Литекс.

Върни се в “Ботев”